- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.301
Rahim ağzına da bakılıyor artık hiç sevmiyorum alttan muayene ya. Maşallah elleri ile de yüzünü kapatmışHayirli akşamlar 3 hafta aradan sonra ilk defa gerçek bir ultrasona girdim bugün çok güzeldi herseyini gördük elhamdülillah ☺ hersey yolundaydı doktor herseyine baktı çok güzel dedi rahim ağzını olctu karından 33 mm cikti oda iyimis. Veeeeee hayatımın şokunu yaşadım gerçekten anneler değil babalar hissediyormus ben o kadar emindim ki kız olduğundan eşimde sürekli gorursun erkek olacak diyordu ve ERKEKMİŞDefalarca sordum doktora emin olmak için bıktı benden ay çenem düştü böyle işte çok guzeldi
Alttan bakmadı birtanem üstten bakti alttan olcsek daha uzun çıkar dedi karından da bakiliyormus. Evet yaa rahatsız olmuş heralde çekmeyin çekmeyin diyorRahim ağzına da bakılıyor artık hiç sevmiyorum alttan muayene ya. Maşallah elleri ile de yüzünü kapatmış
Alttan bakmadı birtanem üstten bakti alttan olcsek daha uzun çıkar dedi karından da bakiliyormus. Evet yaa rahatsız olmuş heralde çekmeyin çekmeyin diyor
İnşallah Rabbım sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin hepimizeÜsten ölçülüyorsa iyi. Miniğim ya maşallah. İnşallah bizde öğreniriz cinsiyeti
OMEGA 3 DHA yazıyor aynı mıdır bilmiyorum ama bugün 300 TL ödedimOmega 3ü 174 liraya almıştım şimdi 200u geçmiştir benimde az kaldı
Sağlıklı olsun canım, fotoğraftada sanki kız gibi duruyor cizgi var gibi ama ultrasonda gördünüz demek ki, daha önceki haftalarda kız mi demislerdiHayirli akşamlar 3 hafta aradan sonra ilk defa gerçek bir ultrasona girdim bugün çok güzeldi herseyini gördük elhamdülillah ☺ hersey yolundaydı doktor herseyine baktı çok güzel dedi rahim ağzını olctu karından 33 mm cikti oda iyimis. Veeeeee hayatımın şokunu yaşadım gerçekten anneler değil babalar hissediyormus ben o kadar emindim ki kız olduğundan eşimde sürekli gorursun erkek olacak diyordu ve ERKEKMİŞDefalarca sordum doktora emin olmak için bıktı benden ay çenem düştü böyle işte çok guzeldi
Buzlu içmeyi deneseniz, daha az mide bulantısı yapıyor benceİyi geceler kızlar bulantısı olan gebeler su nasıl içmeye çalışıyorsunuz bn bu sıralar azcik limon ekleyip içtim bu sefer mide yanmaları başladı yani bir şekilde halledemedim doktor habire bol su iç diyor ama olmuyor ki çözüm bulan varsa lütfen paylaşsın bide idrar yolu enfeksiyon var biraz mecbur belli bir miktar tuketmem gerekiyor
bize 3 vitamin verdi. eşim öderken fiyatlarını sormamış tanesi 320 geliyorOMEGA 3 DHA yazıyor aynı mıdır bilmiyorum ama bugün 300 TL ödedim
Sağlıklı olsunlar da gerisi halloluyor bir şekilde :)bize 3 vitamin verdi. eşim öderken fiyatlarını sormamış tanesi 320 geliyoromega EFA S-1200 90 kapsüllü vermiş. Haftada iki kere al dedi. Neyseki daha almayız Doğumdan sonrasına da yeter sanırım :)
Gözün aydın. Medipol e mi gittin?Hayirli akşamlar 3 hafta aradan sonra ilk defa gerçek bir ultrasona girdim bugün çok güzeldi herseyini gördük elhamdülillah ☺ hersey yolundaydı doktor herseyine baktı çok güzel dedi rahim ağzını olctu karından 33 mm cikti oda iyimis. Veeeeee hayatımın şokunu yaşadım gerçekten anneler değil babalar hissediyormus ben o kadar emindim ki kız olduğundan eşimde sürekli gorursun erkek olacak diyordu ve ERKEKMİŞDefalarca sordum doktora emin olmak için bıktı benden ay çenem düştü böyle işte çok guzeldi
Ben 5 e tamamlamıştım. Tekrar yapılıyor mu bilmiyorum. Hangi haftada yapılıyor?Kızlar tetanoz aşısı yaptıracakmısınız?
Ben yaptırmayı düşünüyorumKızlar tetanoz aşısı yaptıracakmısınız?
Yarın benimde kontrolüm var ama sanmıyorum cinsiyet diyeceğiniYarın da benim kontrolüm var. Umarım cinsiyeti öğrenebilirim.Normal doğum olur mu onu soracağım. İlaçlarım bitti onları yenileriz.Bakalım inşallah güzel geçer.
Asiniz önceden varsa gerek yok diye biliyorum. Sağlık ocağından size gün veriyorlar öyle oluyorsunuz tabi doktorunuz da yapabilir diye biliyorumGözün aydın. Medipol e mi gittin?
Ben 5 e tamamlamıştım. Tekrar yapılıyor mu bilmiyorum. Hangi haftada yapılıyor?
Evet bu fotoğraf da görünmüyor hatta bende sordum doktor burda görünmüyor ama var dedi siyah beyaz ultrssonda gorunuyor resmini de verdi hatta. Daha önce hiç tahmin yapılmamıştı ilk defa özele gittim. Ben hala inanmıyorum erkek olduğuna bakalım o kadsr da sordum doktora insallah yanilmamistir ona göre alışveriş yapicam artıkSağlıklı olsun canım, fotoğraftada sanki kız gibi duruyor cizgi var gibi ama ultrasonda gördünüz demek ki, daha önceki haftalarda kız mi demislerdi
Teşekkür ederim. Yok medicine diye bir hastane var bizim burda ıstanbul bagcilar. Çalıştığım yere indirimi varmış o sayede gittim ☺Gözün aydın. Medipol e mi gittin?
Ben 5 e tamamlamıştım. Tekrar yapılıyor mu bilmiyorum. Hangi haftada yapılıyor?
Dışardan nemlendirmek kadar su içmek de önemli. Genelde midesi sebebiyle çok su içemeyeb arkadaşlarımda da aynı problem olduKızlar ya yüzümde pullanma döküntü oluyor. Burun bölgesi ve etrafında küçük bir yer de değil sürekli oluyor ölü deri atıyor desem değil çünkü her gün temizlesem yine aynı oluyor normalde mevsim geçişlerinde oluyordu ama son 2 aydır sürekli böyle sizde de var mı ? Çözümü nedir (sürekli nemlendirici sürüyorum )
Evet suyu az içiyorum mide bulantısı yaptığı içinDışardan nemlendirmek kadar su içmek de önemli. Genelde midesi sebebiyle çok su içemeyeb arkadaşlarımda da aynı problem oldu
Oğlum 11 yaşında işte ona hamileyken başlayıp 5 e tamamladık ama hala koruyucu mu sormak lazım.Asiniz önceden varsa gerek yok diye biliyorum. Sağlık ocağından size gün veriyorlar öyle oluyorsunuz tabi doktorunuz da yapabilir diye biliyorum
Duydum orayı bir kaç arkadaşım gitmişti.Evet bu fotoğraf da görünmüyor hatta bende sordum doktor burda görünmüyor ama var dedi siyah beyaz ultrssonda gorunuyor resmini de verdi hatta. Daha önce hiç tahmin yapılmamıştı ilk defa özele gittim. Ben hala inanmıyorum erkek olduğuna bakalım o kadsr da sordum doktora insallah yanilmamistir ona göre alışveriş yapicam artık
Teşekkür ederim. Yok medicine diye bir hastane var bizim burda ıstanbul bagcilar. Çalıştığım yere indirimi varmış o sayede gittim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?