- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.321
20.haftada dedi hemşireGözün aydın. Medipol e mi gittin?
Ben 5 e tamamlamıştım. Tekrar yapılıyor mu bilmiyorum. Hangi haftada yapılıyor?
Bende düşünüyorum çünkü korkuyorum bi sorun olur diye çünkü en son fi tarihinde yaptırmıştımBen yaptırmayı düşünüyorum
Çevremdeki herkes bir şey söylüyor yok onu yaptırma şunu yaptır herkes kadın dogumcu kesildi. Yarın doktoruma sorarım o ne derse ona göre hareket ederim. Bende en son çocuklukta oldum galiba başka hatırlamıyorum. Birde aşı olunca tansiyon düşmesi filan oluyormuş galiba tek gitmeyin derimBende düşünüyorum çünkü korkuyorum bi sorun olur diye çünkü en son fi tarihinde yaptırmıştım
Ben zar zor uyudum öyle geçti parol serbest dediler ama ben kullanmak istemedim açıkçasıKızlar 2 gündür çok başım ağrıyor bu haftalarda normal mi? Bir de siz başınız ağrıyınca ne yapıyorsunuz nasıl rahatlatabilirim
Dus ve parol. Parol hamilelikte kullanilabilen agri kesici. Bebege zarari yok. 12-13de pik yapio hormonlardan. Serin dus ve parol dinlenmek bir deKızlar 2 gündür çok başım ağrıyor bu haftalarda normal mi? Bir de siz başınız ağrıyınca ne yapıyorsunuz nasıl rahatlatabilirim
Teşekkür ediyorumBen zar zor uyudum öyle geçti parol serbest dediler ama ben kullanmak istemedim açıkçası
15+4 olduk bundan önce hiç olmamıştı 2 gündür çok feci böyle olunca endişelendim normal ise katlanabilirimDus ve parol. Parol hamilelikte kullanilabilen agri kesici. Bebege zarari yok. 12-13de pik yapio hormonlardan. Serin dus ve parol dinlenmek bir de
Bol su iç bende de olmuştu neden oluyor bilmiyorum da15+4 olduk bundan önce hiç olmamıştı 2 gündür çok feci böyle olunca endişelendim normal ise katlanabilirimparol içeceğim
Deneyeyim çok teşekkür ediyorum canımBol su iç bende de olmuştu neden oluyor bilmiyorum da
Normal normal 5gun araliksiz agridi aklimi oynattim. Bol su da M maviiikelebekkk dedigi gibi iyi gelio ama bn gunde ztn 2,5-3lt icioeum yine de agriyinca15+4 olduk bundan önce hiç olmamıştı 2 gündür çok feci böyle olunca endişelendim normal ise katlanabilirimparol içeceğim
Aynen yaa bana da bi yaptır bi yaptırma diyorlar karılık işler bakalım ne olurÇevremdeki herkes bir şey söylüyor yok onu yaptırma şunu yaptır herkes kadın dogumcu kesildi. Yarın doktoruma sorarım o ne derse ona göre hareket ederim. Bende en son çocuklukta oldum galiba başka hatırlamıyorum. Birde aşı olunca tansiyon düşmesi filan oluyormuş galiba tek gitmeyin derim
Bazen su icmeyince ağrıyor ya hatırlatmak istedim. Evet bazen ne yaparsan yap geçmiyor o ağrıNormal normal 5gun araliksiz agridi aklimi oynattim. Bol su da M maviiikelebekkk dedigi gibi iyi gelio ama bn gunde ztn 2,5-3lt icioeum yine de agriyinca
Agriyo
Bence doktorunu dinle 6 yıl tıp 4 yıllık da uzmanlık okumuş insana mi guvenirsin pek bilgisi olmayana miAynen yaa bana da bi yaptır bi yaptırma diyorlar karılık işler bakalım ne olur
Benimde öyle dünden beri başım ağrıyor şiddetlenirse serum yemeye gidicem mecburKızlar 2 gündür çok başım ağrıyor bu haftalarda normal mi? Bir de siz başınız ağrıyınca ne yapıyorsunuz nasıl rahatlatabilirim
Erken doğumu tetiklediği için bazı hekimler de yaptırma diyorlar ondan bir ikilem var doktorunuzu dinleyin bnceBence doktorunu dinle 6 yıl tıp 4 yıllık da uzmanlık okumuş insana mi guvenirsin pek bilgisi olmayana mi
Zaten öyle yapıyorum ki pek kimseyi taktığım söylenemez yakında dedikodum çıkar bizi dinlemiyo da doktoru dinliyor diyeBence doktorunu dinle 6 yıl tıp 4 yıllık da uzmanlık okumuş insana mi guvenirsin pek bilgisi olmayana mi
Zaten öyle yapıyorum ki pek kimseyi taktığım söylenemez yakında dedikodum çıkar bizi dinlemiyo da doktoru dinliyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?