2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bende düşünüyorum çünkü korkuyorum bi sorun olur diye çünkü en son fi tarihinde yaptırmıştım
Çevremdeki herkes bir şey söylüyor yok onu yaptırma şunu yaptır herkes kadın dogumcu kesildi. Yarın doktoruma sorarım o ne derse ona göre hareket ederim. Bende en son çocuklukta oldum galiba başka hatırlamıyorum. Birde aşı olunca tansiyon düşmesi filan oluyormuş galiba tek gitmeyin derim

Kızlar 2 gündür çok başım ağrıyor bu haftalarda normal mi? Bir de siz başınız ağrıyınca ne yapıyorsunuz nasıl rahatlatabilirim
Dus ve parol. Parol hamilelikte kullanilabilen agri kesici. Bebege zarari yok. 12-13de pik yapio hormonlardan. Serin dus ve parol dinlenmek bir de

15+4 olduk bundan önce hiç olmamıştı 2 gündür çok feci böyle olunca endişelendim normal ise katlanabilirim parol içeceğim
Normal normal 5gun araliksiz agridi aklimi oynattim. Bol su da M maviiikelebekkk dedigi gibi iyi gelio ama bn gunde ztn 2,5-3lt icioeum yine de agriyinca
Agriyo

Aynen yaa bana da bi yaptır bi yaptırma diyorlar karılık işler bakalım ne olur

Normal normal 5gun araliksiz agridi aklimi oynattim. Bol su da M maviiikelebekkk dedigi gibi iyi gelio ama bn gunde ztn 2,5-3lt icioeum yine de agriyinca
Agriyo
Bazen su icmeyince ağrıyor ya hatırlatmak istedim. Evet bazen ne yaparsan yap geçmiyor o ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…