- 11 Mart 2023
- 1.096
- 1.260
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.341
Ayy çok geçmiş olsun sana da parolla idare etmeye çalışıyorum..Benimde öyle dünden beri başım ağrıyor şiddetlenirse serum yemeye gidicem mecbur
Su az içince de koyu oluyorSabahları idrarım çok koyu renkli. İltihap vardı monurol kullandım ama koyu renkli idrar devam ediyor. Aynı durumu yaşayan var mı.
Monurol etkisini hemen mi gösteriyor
Ben de Philips in başlangıç setindeki emzik vardı amazonda 2 li setler 150 ye falan iniyor ama bebekler her emziği tutmuyor dedilerKızlar bu arada ebebeğe gittim, avent ikili emzikler 180tl ye düşmüş, sarı etiket indirimi var
eğer 10 yıl geçtiyse üstünden hatırlatma dozu olarak yapılıyor tekrar canımBen 5 e tamamlamıştım. Tekrar yapılıyor mu bilmiyorum. Hangi haftada yapılıyor?
Aşı karşıtı asla değilim. Ama annemi düşünüyorum. Evde doğum yapmış ebe ile hep. Gerçi doğum sonrası ölen çocukları da olmuş ama tetanozdan değildir herhalde. O kadarını bilemiycem.Amaç bebeğe geçmesin mi hastalık?İyi akşamlar kızlar
Aşı konusunda ben kararsızım bi yanım endişeli bi yanımda diyor ki özelde doğum yapacaksın şartları iyi temiz güzel yer tetanoz niye olasındoğumda tetanoz olmayalım diyeymiş ölen bebekler bile olmuş.. Ben hiç duymadım tetanozdan doğumda sorun yaşayan veya ölen siz duydunuz mu
Bide ben sizlere birşey sormak istiyorum benim ikinci gebeliğim ilk gebeligimde böyle değildim şuan tam dördüncü ayın içindeyiz ama ben yedi aylık gibiyim hem karnım öyle hem ağrılarım ağırlaşmam öyle çok hızlı yoruluyorum herşeyi erken yaşıyorum nedense işin bi tuhaf yanı bebek kesesini rahime yakın hissediyorum bazen acı bile veriyor elimle dokununca .. aşağıda olmasına rağmen üst karnımda şişti aranızda benim gibi olan var mı ?
Evet amaç doğumda hijyenik olmayan koşullarda doğum olursa diye anne aracılığıyla bebeği korumakmış evde doğumlarda tetanoz olacağını sanmam başka sebeptir onlarAşı karşıtı asla değilim. Ama annemi düşünüyorum. Evde doğum yapmış ebe ile hep. Gerçi doğum sonrası ölen çocukları da olmuş ama tetanozdan değildir herhalde. O kadarını bilemiycem.Amaç bebeğe geçmesin mi hastalık?
Bende hiç duymadım tetanozdan böyle bir problem ama bu konuda yorum yapmakta zor yani önemli bir konu bilemedim . Benim ilk gebeliğim olduğu halde karnım aşırı şişti hiç bir kıyafetim geniş elbiselerim hariç olmuyor göğüslerim dev gibi büyüdü toplamda 3-4 kilo aldım. Senin dediğin gibi kolay yoruluyorumİyi akşamlar kızlar
Aşı konusunda ben kararsızım bi yanım endişeli bi yanımda diyor ki özelde doğum yapacaksın şartları iyi temiz güzel yer tetanoz niye olasındoğumda tetanoz olmayalım diyeymiş ölen bebekler bile olmuş.. Ben hiç duymadım tetanozdan doğumda sorun yaşayan veya ölen siz duydunuz mu
Bide ben sizlere birşey sormak istiyorum benim ikinci gebeliğim ilk gebeligimde böyle değildim şuan tam dördüncü ayın içindeyiz ama ben yedi aylık gibiyim hem karnım öyle hem ağrılarım ağırlaşmam öyle çok hızlı yoruluyorum herşeyi erken yaşıyorum nedense işin bi tuhaf yanı bebek kesesini rahime yakın hissediyorum bazen acı bile veriyor elimle dokununca .. aşağıda olmasına rağmen üst karnımda şişti aranızda benim gibi olan var mı ?
Benimde aynı değişik bı genişleme oldu akşam saatlerinde sabahki giydiklerim sıkıyor bu süreçte çalışmakta ayrı zorBende hiç duymadım tetanozdan böyle bir problem ama bu konuda yorum yapmakta zor yani önemli bir konu bilemedim . Benim ilk gebeliğim olduğu halde karnım aşırı şişti hiç bir kıyafetim geniş elbiselerim hariç olmuyor göğüslerim dev gibi büyüdü toplamda 3-4 kilo aldım. Senin dediğin gibi kolay yoruluyorum
Bana sağlık ocağı yaptırmam için söyledi ama kendi doktorum daha bişey demedi. Eğer doktorum tavsiye ederse olurumKızlar tetanoz aşısı yaptıracakmısınız?
20.haftada demişti sağlık ocağıGözün aydın. Medipol e mi gittin?
Ben 5 e tamamlamıştım. Tekrar yapılıyor mu bilmiyorum. Hangi haftada yapılıyor?
steril olmayan ortam riskine karsi bu asi oneriliyor bu asilarla ilgili olumsuz algiya dusen arkadaslar sebebiyle aciklamiyor sadece bir tutum icindelerAşı karşıtı asla değilim. Ama annemi düşünüyorum. Evde doğum yapmış ebe ile hep. Gerçi doğum sonrası ölen çocukları da olmuş ama tetanozdan değildir herhalde. O kadarını bilemiycem.Amaç bebeğe geçmesin mi hastalık?
Evet canım ben yaptıracağım.Kızlar tetanoz aşısı yaptıracakmısınız?
Tatlım bizi de bilgilendirGünaydın kızlar bugün benim görüş günüüay napıyor acaba minişim çok heyecanlıyım ikili test falan alınacak dua edinnn bize
Tamam canım
Ay canımTatlım bizi de bilgilendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?