2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Arkadaşlar aşının bir zararı olacağını düşünmüyorum paslı bir çivi elinize batsa endişe ile doktora gitseniz orada yapılacak ilk müdahale de aşınız yoksa yapacaklardır. Beş yılı geçen sürelerde tetanoz aşısının tekrarı olması gerekiyor. Koruyuculuk bitiyor beş yıldan sonra.
Gene içiniz rahat edecek ise doktorunuza sorun.
Aşının bebeğe ve anneye zararı ile ilgili bir durum yoktur.

Selam kızlar nasılsınız ? Benim bugün 15+3 ama bebeğin hareketlerini hala hissetmiyorum. Oğlumda bu zamanlarda hissetmeye başlamıştım biraz kafama takılıyor umarım iyilerdir bebişlerimiz

Kızlar 2 gündür kulak içimde ve ayak tabanlarımda yanma hissi var bu durumda olan varmı aramızda

Kızlar biz geldik çok şükür gayet sağlıklıyız hatta içeride zıplıyordu durmadan ense kalınlığı burun şeyi falan gayet güzelmiş. Birdeee sizce cinsiyeti ne doktor bence erkek ama yine de net söylemek için bekleyelim dedi sizler naptınız diğer kontrolü olan arkadaşlarım hepimizin bebeklerine maşallah, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Dün tetanozun pasla ilgisi olmadığını öğrendim ölü aşı olduğunu da söylüyorlar diğer aşılar gibi canlı organizmaya sahip değilmiş bu yüzden fetuse geçmezmiş... Tamda burda çelişki yaşıyorum bebeğe geçmiyorsa niye aşı oluyoruz kafamda deli sorular

Maşallah benim gördüğüm Lili değilse ne amiiiiiin

Selam kızlar nasılsınız ? Benim bugün 15+3 ama bebeğin hareketlerini hala hissetmiyorum. Oğlumda bu zamanlarda hissetmeye başlamıştım biraz kafama takılıyor umarım iyilerdir bebişlerimiz
20. Haftaya kadar yolu var endişelenme erkekler erken hissediliyor genelde cinsiyeti öğrendin mi

Tatlım evet canlı aşılar hamilelik döneminde tehlikeli olduğu için bu aşı öneriliyor sebebi ise şu: Tetanoz aşısı yapılan anne adayında oluşan antikorlar bebeğe de geçer ve bebekte yenidoğan döneminde oluşabilecek tetanoz hastalığına karşı koruma sağlar. Hamilelikte yapılmasının nedeni bebeği yenidoğan tetanozundan korumaktır. Doğumdan hemen sonra göbek kordonunun uygun ve temiz olmayan maddeler ile bebeğe bulaşma riski.
Yani bebeğe geçmemesi gibi bir durum yok tatlım.
Sonuçta yediğimiz kanda ki vitaminleri bizden nasıl alıyorsa antikorlarıda bizden alacaktır gene de bir doktorunla konuş bakalım.

Kızlar 2 gündür kulak içimde ve ayak tabanlarımda yanma hissi var bu durumda olan varmı aramızda
Ayaklarında normalde kulakların için birşey diyemeyeceğim her an semptomlar değişiyor olur mu olur bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…