- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.381
Aile hekimim kesinlikle yaptır dedi ebe aşı karşıtıyım deyince en sevdiğim hasta dedi ama bu aşıyı öneriyor kadın doğuma sormadım henüzTatlım evet canlı aşılar hamilelik döneminde tehlikeli olduğu için bu aşı öneriliyor sebebi ise şu: Tetanoz aşısı yapılan anne adayında oluşan antikorlar bebeğe de geçer ve bebekte yenidoğan döneminde oluşabilecek tetanoz hastalığına karşı koruma sağlar. Hamilelikte yapılmasının nedeni bebeği yenidoğan tetanozundan korumaktır. Doğumdan hemen sonra göbek kordonunun uygun ve temiz olmayan maddeler ile bebeğe bulaşma riski.
Yani bebeğe geçmemesi gibi bir durum yok tatlım.
Sonuçta yediğimiz kanda ki vitaminleri bizden nasıl alıyorsa antikorlarıda bizden alacaktırgene de bir doktorunla konuş bakalım.
Allah dağına göre kar veriyor cidden doğru bak en başından beri herseyi ben yapıyorum ama cidden yapamasam benim koca ile çok zor olurdu hayatBen hala yapamıyorum iş yemek
Ebe sever tabi bende olsam aşı için hastam gelmeyecek oh derdimAile hekimim kesinlikle yaptır dedi ebe aşı karşıtıyım deyince en sevdiğim hasta dedi ama bu aşıyı öneriyor kadın doğuma sormadım henüzilk gebeliğimde olup olmadığımı hatırlamıyorum da kesin olmuşumdur
Anım anıma uymuyor ki bi kere iyiyim diye mutfağa girdim iş yapmaya koşarak kusmaya gittimİyi hissetmediğiniz için mi yoksa benim gibi yanlış hareket yaparsam korkusu mu
İnşallah canım haber bekliyoruzİnşallah Hayırlı haberlerle gelirim
Ay bende gördüm o pipiyiMaşallahbenim gördüğüm Lili değilse ne amiiiiiin
Haklısın Allah eşimden razı olsun annem bile haftada bi gün iki gün bazen iki haftada bir geldi kocam bey olmasa mahvolurdum benAllah dağına göre kar veriyor cidden doğru bak en başından beri herseyi ben yapıyorum ama cidden yapamasam benim koca ile çok zor olurdu hayat
Yok kız bi aşı kaç dk sürerki öyle düşüncede olsa dakikalarca sohbet etmezdi herhalde benimleEbe sever tabi bende olsam aşı için hastam gelmeyecek oh derdim
Kadının işi aşı olayları falan çünkü
Daha erken olsa değişme potansiyeli olurdu da bence değişmez Allah en güzelini vermiştir zaten gönlündeki ne pekiİnşallah canım haber bekliyoruz
Ay bende gördüm o pipiyiyine de net söylemek için bekleyeyim dedi
Evet fetal dna ile kız olduğunu öğrendik. Erkek olunca mı erken hissediliyor acaba gerçekten benimki karnımda çok hareketliydi. 3,5 yaşında şu an hala öyle20. Haftaya kadar yolu var endişelenme erkekler erken hissediliyor genelde cinsiyeti öğrendin mi
Hayırlı olsunEvet fetal dna ile kız olduğunu öğrendik. Erkek olunca mı erken hissediliyor acaba gerçekten benimki karnımda çok hareketliydi. 3,5 yaşında şu an hala öyle
Hadi hayırlısının en güzeli olsunGünaydın kızlar, 15+5 dam selamlar. Yarın benim doktor günüm bakalım yine kız diyecek mi
Ayreten aşı konusunu soracağım ona göre hareket ederim diye düşünüyorum. Başka nelere bakacak hiç bir fikrim yok
Dünden önce çok az kalp atışı gibi bir şey hissettim ama emin değilim arada pıt pıt diye karnım bir tuhaf oldu
Bana da erken gibi geldi, bence bebekten bebeğe değişiyor bütün teoriler yanılttı çünkü bu zamana kadarHadi hayırlısının en güzeli olsunbu hafta hep randevu haftası galiba benimki kız çıkarsa bi teoriyi çürütmüş olacağım baya erken hissetmeye başladım çünkü ben
Her hamilelik kendine özel ya gerçekten değişiyorBana da erken gibi geldi, bence bebekten bebeğe değişiyor bütün teoriler yanılttı çünkü bu zamana kadarher şeyin hayırlısı
Rabbim sağlık versin öncelikle hepimizin bebeğine inşallah tatlımDaha erken olsa değişme potansiyeli olurdu da bence değişmez Allah en güzelini vermiştir zaten gönlündeki ne peki
AmiiiiiinRabbim sağlık versin öncelikle hepimizin bebeğine inşallah tatlımya ikisi de fark etmez ama sanki bende erkek istiyordum ve hissediyordum da yani konuşurken hep oğlum diyordum bilinçsiz olarak. Sanırım hislerim çıktı. bence de değişmez herhalde 13 bitmek üzere
Şaka yapıyorum tatlımYok kız bi aşı kaç dk sürerki öyle düşüncede olsa dakikalarca sohbet etmezdi herhalde benimle
Bizimki de iyidir hoştur ama aksam gelip iş yapacak yemek yapacak mecbura kalsa mecbur yaparda oflana puflana yapar odaHaklısın Allah eşimden razı olsun annem bile haftada bi gün iki gün bazen iki haftada bir geldi kocam bey olmasa mahvolurdum ben
Evet burdan da anlıyoruz ki benim hormonlar beni saflığın zirvesine taşımışŞaka yapıyorum tatlım
Yaaa kusma olayı çok kötü… çok geçmiş olsun, umarım artık yakın zamanda geçer hepsiAnım anıma uymuyor ki bi kere iyiyim diye mutfağa girdim iş yapmaya koşarak kusmaya gittimnormal ev işide süpürmek yatak toplamak dışında yapamıyorum aşırı yoruluyorum.. şuan 14 küsür haftalığım ilk zamanlar senin gibi korkudan yapmadım sonra kusmalar peşine geldi hasta gibi hep yattım
Çamaşır bulaşık kokuları hala dokunuyor bana...
Bir haftaya yakın prilam ilaç yoktu alamadım mahvoldum başa döndüm kustum hep.. sende bi prilam al rahat et em azından beş kusuyorsan tek sefer kusarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?