2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Aile hekimim kesinlikle yaptır dedi ebe aşı karşıtıyım deyince en sevdiğim hasta dedi ama bu aşıyı öneriyor kadın doğuma sormadım henüz ilk gebeliğimde olup olmadığımı hatırlamıyorum da kesin olmuşumdur

Ebe sever tabi bende olsam aşı için hastam gelmeyecek oh derdim
Kadının işi aşı olayları falan çünkü

İyi hissetmediğiniz için mi yoksa benim gibi yanlış hareket yaparsam korkusu mu
Anım anıma uymuyor ki bi kere iyiyim diye mutfağa girdim iş yapmaya koşarak kusmaya gittim normal ev işide süpürmek yatak toplamak dışında yapamıyorum aşırı yoruluyorum.. şuan 14 küsür haftalığım ilk zamanlar senin gibi korkudan yapmadım sonra kusmalar peşine geldi hasta gibi hep yattım
Çamaşır bulaşık kokuları hala dokunuyor bana...
Bir haftaya yakın prilam ilaç yoktu alamadım mahvoldum başa döndüm kustum hep.. sende bi prilam al rahat et em azından beş kusuyorsan tek sefer kusarsın

Allah dağına göre kar veriyor cidden doğru bak en başından beri herseyi ben yapıyorum ama cidden yapamasam benim koca ile çok zor olurdu hayat
Haklısın Allah eşimden razı olsun annem bile haftada bi gün iki gün bazen iki haftada bir geldi kocam bey olmasa mahvolurdum ben

İnşallah canım haber bekliyoruz

Ay bende gördüm o pipiyi yine de net söylemek için bekleyeyim dedi
Daha erken olsa değişme potansiyeli olurdu da bence değişmez Allah en güzelini vermiştir zaten gönlündeki ne peki

Evet fetal dna ile kız olduğunu öğrendik. Erkek olunca mı erken hissediliyor acaba gerçekten benimki karnımda çok hareketliydi. 3,5 yaşında şu an hala öyle
Hayırlı olsun evet erkekler erken hissediliyor karnımızda bile afacanlar ilk oğlumu erken hissettim kuzenim iki oğlunu erken hissetti ablam iki kızını geç hissetti ben şuan arada bir kalp atışı gibi hissediyorum bazen acaba diyorum bazen emin oluyorum bilemedim Çarşamba günü inşallah öğrenirim bende cinsiyeti

Günaydın kızlar, 15+5 dam selamlar. Yarın benim doktor günüm bakalım yine kız diyecek mi
Ayreten aşı konusunu soracağım ona göre hareket ederim diye düşünüyorum. Başka nelere bakacak hiç bir fikrim yok
Dünden önce çok az kalp atışı gibi bir şey hissettim ama emin değilim arada pıt pıt diye karnım bir tuhaf oldu

Hadi hayırlısının en güzeli olsun bu hafta hep randevu haftası galiba benimki kız çıkarsa bi teoriyi çürütmüş olacağım baya erken hissetmeye başladım çünkü ben

Hadi hayırlısının en güzeli olsun bu hafta hep randevu haftası galiba benimki kız çıkarsa bi teoriyi çürütmüş olacağım baya erken hissetmeye başladım çünkü ben
Bana da erken gibi geldi, bence bebekten bebeğe değişiyor bütün teoriler yanılttı çünkü bu zamana kadar her şeyin hayırlısı

Bana da erken gibi geldi, bence bebekten bebeğe değişiyor bütün teoriler yanılttı çünkü bu zamana kadar her şeyin hayırlısı
Her hamilelik kendine özel ya gerçekten değişiyor bende her belirti erkek

Daha erken olsa değişme potansiyeli olurdu da bence değişmez Allah en güzelini vermiştir zaten gönlündeki ne peki
Rabbim sağlık versin öncelikle hepimizin bebeğine inşallah tatlım ya ikisi de fark etmez ama sanki bende erkek istiyordum ve hissediyordum da yani konuşurken hep oğlum diyordum bilinçsiz olarak. Sanırım hislerim çıktı. bence de değişmez herhalde 13 bitmek üzere

Amiiiiiin bende hep kızım diye sevmek istiyorum bazen diyorum kız olduğu için mi yoksa kız istediğim için mi çözemedim başından beri ama erkek diyorum belirtiler sağolsun bakalım Allah neyi layık gördü bize göreceğiz

Haklısın Allah eşimden razı olsun annem bile haftada bi gün iki gün bazen iki haftada bir geldi kocam bey olmasa mahvolurdum ben
Bizimki de iyidir hoştur ama aksam gelip iş yapacak yemek yapacak mecbura kalsa mecbur yaparda oflana puflana yapar oda
Hayatı kararır adamın depresyona girer
Bir ağırlık konusunda takıntılı herseyi o taşıyacak bir market poşeti vermez elime

Yaaa kusma olayı çok kötü… çok geçmiş olsun, umarım artık yakın zamanda geçer hepsi benim hiç kusmam olmadı, mide bulantısı ve koku hassasiyeti 4. Hafta başladı, 9. Hafta sonunda bitti diyebilirim.. şimdi 11+4 benim ve öyle saniyelik bulantılarım oluyor sadece çok şükür
İş konusunda ben korkudan yapmıyorum ama 2-3 gündür az az bişiler yapmaya başladım, yer silme ve süpürge hariç… söyle normal hayata donmeyi o kadar istiyorum ki ama
Bu korku izin vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…