- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.401
Evet bugün oldum geldim.Bugün mü gidiyorsun doktora canım
İlk iki ay oflamadan yaptı başta herşey benim düzenimdeydi sonra önce çamaşırları sonra yaparım diye başlayıp salmaya başladı sonra aynı anda temizlik yapmayı bi mutfaktan kopamadıBizimki de iyidir hoştur ama aksam gelip iş yapacak yemek yapacak mecbura kalsa mecbur yaparda oflana puflana yapar oda
Hayatı kararır adamın depresyona girer
Bir ağırlık konusunda takıntılı herseyi o taşıyacak bir market poşeti vermez elime
İyileridir endişelenme benim karnım pıtpıt atıyor sürekli yengem hissetmeye başlıyorsun yavaşça dedi ama hiç hissetmiyorum karnımı izleyince görüyorum . Böyle olan var mı ? 16+3Selam kızlar nasılsınız ? Benim bugün 15+3 ama bebeğin hareketlerini hala hissetmiyorum. Oğlumda bu zamanlarda hissetmeye başlamıştım biraz kafama takılıyor umarım iyilerdir bebişlerimiz
Ee üç haftadır kusuyorum diyen kimdi sen değil miydinYaaa kusma olayı çok kötü… çok geçmiş olsun, umarım artık yakın zamanda geçer hepsibenim hiç kusmam olmadı, mide bulantısı ve koku hassasiyeti 4. Hafta başladı, 9. Hafta sonunda bitti diyebilirim.. şimdi 11+4 benim ve öyle saniyelik bulantılarım oluyor sadece çok şükür
İş konusunda ben korkudan yapmıyorum ama 2-3 gündür az az bişiler yapmaya başladım, yer silme ve süpürge hariç… söyle normal hayata donmeyi o kadar istiyorum ki ama
Bu korku izin vermiyor
Ebet bir kaç gün kaldı amaEe üç haftadır kusuyorum diyen kimdi sen değil miydin
Üçüncü ayı tamamla ondan sonra yavaştan hızlanır yaparsın riskli zamanı atlat dinlene dinlene yap şimdilik
Nasıl geçti ne haberler getirdin sağlıklıdır gelişimi inşallahEvet bugün oldum geldim.
Maşallah maşallah maşallahEbet bir kaç gün kaldı ama
Ben yine 1-2 hafta daha full dikkat ederim. Yok karıştırdın galiba, ben hiç kusmadim insallah bundan sonra da kusmam, maşallah diyelim hihihi
Ben şöyle yorumladım . Olduğun aşı bebişe geçmez diyorlarsa ve aşı olmamızı da istiyorlarsa doğum esnasında oluşacak risk bebiş doğarken bebeğe temas ederse geçiyor. Kanda geçmiyor ama virüslü bir hücre ise temasta geçiyor gibi sanki. Aynı şey gibi smear testinde sıkıntı varsa mesela rahim ağzında normal doğum esnasında bebeğe bulaşır o yüzden sezaryen doğum yaparlar :) senin lezyonların sıkıntılıdır ama bebişte yoktur gibi :)Dün tetanozun pasla ilgisi olmadığını öğrendimölü aşı olduğunu da söylüyorlar diğer aşılar gibi canlı organizmaya sahip değilmiş bu yüzden fetuse geçmezmiş... Tamda burda çelişki yaşıyorum bebeğe geçmiyorsa niye aşı oluyoruz kafamda deli sorular
Her şey yolundadır umarım ?Evet bugün oldum geldim.
Hahaha teşekkür ederimMaşallah maşallah maşallahdilimide ısırdım
Yazdım balım.Nasıl geçti ne haberler getirdin sağlıklıdır gelişimi inşallah
Şükür canım.Her şey yolundadır umarım ?
Saglıkla gelsin inşallah canım çok sevindimmelegim can cinsiyet tahminin tuttu canım.
9.hafta usg resminden erkeğe benziyor ama emin değilim demiştin.
Tebrik ederim.
Maşallah sağlıkla gelsin inşallahSelam canlar
Oğlum olacak inşallah hayırlısıyla zamanında sağlıkla doğsun.
Burun ve ense kalınlığı normal dedi.
13+6 çıktı.
Pipisini gösterdi.
Tetanoz sordum 5 e tamamladım dedim. Bir dö yaparız dedi.
Normal doğum sordum. Sezeryana devam dedi. Fantastiksin dedi güldü.
Omega sordum. Cevizden alsam 3 tane yesem dedim 7-8 yemen lazım dedi. Ama ilacın yerini tutmaz dedi.
Hastalarıma 7.ayda başlıyorum dedi.Bazı doktorlar erken başlıyor dedi. Kullanmak istersen yazayım dedi. Haftada bir kaç gün kullan istersen dedi. İlk üç ay vitamin folic veririm dedi. Sonra kan magnezyum dedi. Ama benim anlamadığım bana 9.haftada vermişti kan ve magnezyum.
Yine magnezyum ve kan ilacı yazdı.
Bir ay sonra gel dedi.
Sağlıklı şükür elhamdülillah.
İnşallah sağlıkla zamanında doğsun.
Bir de şikayetim var mı diye sordu.
Bende yemekten sonra geğirme hissi midenin ağzıma gelmesini söyledim. Reflü başlamıştır dedi. Gaviskon verdi. Yemeklerden sonra iç dedi. Eğer geçmezse ilerleyen zamanda mide koruyucu başlarız dedi.
melegim can cinsiyet tahminin tuttu canım.
9.hafta usg resminden erkeğe benziyor ama emin değilim demiştin.
Tebrik ederim.
Kuzuuuumm cok sevindim.Selam canlar
Oğlum olacak inşallah hayırlısıyla zamanında sağlıkla doğsun.
Burun ve ense kalınlığı normal dedi.
13+6 çıktı.
Pipisini gösterdi.
Tetanoz sordum 5 e tamamladım dedim. Bir dö yaparız dedi.
Normal doğum sordum. Sezeryana devam dedi. Fantastiksin dedi güldü.
Omega sordum. Cevizden alsam 3 tane yesem dedim 7-8 yemen lazım dedi. Ama ilacın yerini tutmaz dedi.
Hastalarıma 7.ayda başlıyorum dedi.Bazı doktorlar erken başlıyor dedi. Kullanmak istersen yazayım dedi. Haftada bir kaç gün kullan istersen dedi. İlk üç ay vitamin folic veririm dedi. Sonra kan magnezyum dedi. Ama benim anlamadığım bana 9.haftada vermişti kan ve magnezyum.
Yine magnezyum ve kan ilacı yazdı.
Bir ay sonra gel dedi.
Sağlıklı şükür elhamdülillah.
İnşallah sağlıkla zamanında doğsun.
Bir de şikayetim var mı diye sordu.
Bende yemekten sonra geğirme hissi midenin ağzıma gelmesini söyledim. Reflü başlamıştır dedi. Gaviskon verdi. Yemeklerden sonra iç dedi. Eğer geçmezse ilerleyen zamanda mide koruyucu başlarız dedi.
Bütün aile arkadaş çevrem kız olsun diye dua etti. Ben hep hayırlısı olsun demiştim. Tabi gönlüm biraz kız olsa da sağlıklı olması önceliğimdi. Erken doğumda da kızdı zaten. Hep hayırlısını istedim. Demekki böylesi hayırlıymış hakkımda.Saglıkla gelsin inşallah canım çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?