- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.421
Amin.Maşallah sağlıkla gelsin inşallahceviz olayına şaşırdım ya nasıl ilacın yerini tutmaz bu ek takviyeler yeni türedi ondan önce insanlar yetersiz mi doğum yapıyordu bebek beslenmiyor muydu aklım almıyor benim.. ülkemiz Amerika gibi değil ki herşey yapay yemiyoruz ki biz her çeşit var şükürler olsun niye ilaçla almak zorundayız
Ayy benden de ne güzel kaynana olur.Kuzuuuumm cok sevindim.
İkinci oglan da geliyor demek. Tam bir validesultan oluyorsun
Ben bu gittigimde vitamin sormayi unuttum kafama gore takiliyorumiyi oldu yazdigin.
Ben yanlış mı okudum anladım o zaman yeterisiz olur ilaç gibi olmaz dediği neydi balık yemediğin için miAmin.Omegayı 7.aydan önce başlamıyormuş. Ben balık yemiyorum diyince ceviz ye dedi. Ben üç ceviz hatırladığm için diyetlerimden öyle sordum.
Selam kızlar nasılsınız ? Benim bugün 15+3 ama bebeğin hareketlerini hala hissetmiyorum. Oğlumda bu zamanlarda hissetmeye başlamıştım biraz kafama takılıyor umarım iyilerdir bebişlerimiz
Evet doğru anladın ben sordukça cevap öyle şekillendi. İlacı takviyeyi ben istedim. Ama mesela ceviz yedim belki o gün omega içmem. Yazdığı ilacı henüz almadım. İçeriğinde neler var tam bilmiyorum.Ben yanlış mı okudum anladım o zaman yeterisiz olur ilaç gibi olmaz dediği neydi balık yemediğin için mi
Doktor da bugün onu sordu hareketlerini hissediyor musun dedi.İkinci bebekler genelde daha erken hissediliyormuş ama ben Kasım anneleri grubunu da takip ediyorum orada 20. Hafta ve ikinci gebelik olup hala hissedemeyenler vardısanıyorum bebekten bebeğe de değişen bir durum söz konusu
Doktor da bugün onu sordu hareketlerini hissediyor musun dedi.
Ben henüz hissetmiyorum.
Demekki hissedebilmek normal bu haftalarda.
Ya da hisseden var.
Anladım canım sağol açıklaman içinEvet doğru anladın ben sordukça cevap öyle şekillendi. İlacı takviyeyi ben istedim. Ama mesela ceviz yedim belki o gün omega içmem. Yazdığı ilacı henüz almadım. İçeriğinde neler var tam bilmiyorum.
Geçen ay folic ekstra takviyeyi de ben istemiştim.
Anladığım kadarıyla her doktorun kendi tarzı oluyor. Verdiği sabit belli ilaçlar. Bana öyle dedi ben öyle anladım. Takipli hastalarına ay ay ekleme çıkarma yapıyor ilaçlarda.
Benim bir arkadaş hamilelikte doktorun verdiği takviyeleri kullanmazdı. Ama en son çocuğu geç yaşa kadar konuşma vs yoktu. Yani ben elimden geldiğince dikkat etmeye çalışırım gerisi Allah Kerim.
Daha ne ağrılar olacakkızlar selam artık 12. haftamdayım çok şükür.. yalnız bugün bel ve kasık ağrısı var regl sancısı gıbı aynı sızler de de oldu mu ... cumartesı kontrolum vardı herşey yolunda şükür ama bugun bu tarz agrı yaşayınca sizlere sorayım dedim
Ayyy geçen sefer benimkide öyleydi inşallah Çarşamba günü gösterir kafa aşağıda ayaklar yukarıda kıpır kıpır aynıydıKızlar bizim bebiş çok hareketliydi eliyle yüzünü kapattı. Kafası aşağı da ayakları yukaridaydi cinsiyet göstermedi diğer gelişinde belli olur dedi. Minik ellerini gördümhiç durmuyordu eliyle yüzünü kapattı
Ay hadi hayırlı olsuuuunn maşallah
Benim çocuğumda göstermedi yaa artık bidaha 12temmuzda randevu o zamana kadar beklicem mecburKızlar bizim bebiş çok hareketliydi eliyle yüzünü kapattı. Kafası aşağı da ayakları yukaridaydi cinsiyet göstermedi diğer gelişinde belli olur dedi. Minik ellerini gördümhiç durmuyordu eliyle yüzünü kapattı
aman canı sağolsun da ben çekmeye razıyım çok teşekkür ederimDaha ne ağrılar olacakrahim büyüyor canım bel kasık ağrısı kemik ağrısı olması normal korkma .. mesela benim yorulunca en çok oluyor kalça kemiğim ayağımın üstüne basamayacak kadar çok ağrı yapıyor.. kemikler yer değiştiriyor rahim büyürken
Canım 11+5te %70 erkek dedi doktor bana ama fetal dna da kız çıktı. Ben erkeği direk kabullenmiştim isim arıyordum isim öneriyordum filan eşim son ana kadar hep “daha dur kız da olabilir bence kız” deyip duruyordu. Hikayemiz benzerEsim erkek olacak diyordu ben emin şekilde oglusum diye sevmeye başladım karnımı daha belli değil doktor erkek dememiş sen seviyorsun kizimi oyle yapma dedi yaa bu adam ben kizim diye sevsem oğlumu oyle sevme derdi tam tersi olsa benim zıttim dusunmeye kendini adamış resmen umudu var kıza şimdi o kadar gösterdim yok sen doktor musun o kadar belli olsa doktor söylerdi adam bile emin degil dedi dedim %70 80 oran verdi dedim ama erkek mi dedi ya kiz için düşünduyse dedi 12 haftalik için kiz oranı o kadar yüksek veremez dedim gircez birbirimize
Bizde de tam tersi kızım der bende kızarım ya erkekse diyeEsim erkek olacak diyordu ben emin şekilde oglusum diye sevmeye başladım karnımı daha belli değil doktor erkek dememiş sen seviyorsun kizimi oyle yapma dedi yaa bu adam ben kizim diye sevsem oğlumu oyle sevme derdi tam tersi olsa benim zıttim dusunmeye kendini adamış resmen umudu var kıza şimdi o kadar gösterdim yok sen doktor musun o kadar belli olsa doktor söylerdi adam bile emin degil dedi dedim %70 80 oran verdi dedim ama erkek mi dedi ya kiz için düşünduyse dedi 12 haftalik için kiz oranı o kadar yüksek veremez dedim gircez birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?