2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Amin. Omegayı 7.aydan önce başlamıyormuş. Ben balık yemiyorum diyince ceviz ye dedi. Ben üç ceviz hatırladığm için diyetlerimden öyle sordum.

Kuzuuuumm cok sevindim.
İkinci oglan da geliyor demek. Tam bir validesultan oluyorsun
Ben bu gittigimde vitamin sormayi unuttum kafama gore takiliyorum iyi oldu yazdigin.
Ayy benden de ne güzel kaynana olur.
Yaa hem sivri dilli hem antipatikim.
Açık hatta fazla açık açık sözlüyüm.
Allah bana gelinlere sabır versin. Ne hallere büyütüp kaptırcam oğullarımı.
Valla büyük oğlum maşallah çok yakışıklı. inşallah bu da hem aklı hem kendi öyle olur.

Amin. Omegayı 7.aydan önce başlamıyormuş. Ben balık yemiyorum diyince ceviz ye dedi. Ben üç ceviz hatırladığm için diyetlerimden öyle sordum.
Ben yanlış mı okudum anladım o zaman yeterisiz olur ilaç gibi olmaz dediği neydi balık yemediğin için mi

Selam kızlar nasılsınız ? Benim bugün 15+3 ama bebeğin hareketlerini hala hissetmiyorum. Oğlumda bu zamanlarda hissetmeye başlamıştım biraz kafama takılıyor umarım iyilerdir bebişlerimiz

İkinci bebekler genelde daha erken hissediliyormuş ama ben Kasım anneleri grubunu da takip ediyorum orada 20. Hafta ve ikinci gebelik olup hala hissedemeyenler vardı sanıyorum bebekten bebeğe de değişen bir durum söz konusu

Ben yanlış mı okudum anladım o zaman yeterisiz olur ilaç gibi olmaz dediği neydi balık yemediğin için mi
Evet doğru anladın ben sordukça cevap öyle şekillendi. İlacı takviyeyi ben istedim. Ama mesela ceviz yedim belki o gün omega içmem. Yazdığı ilacı henüz almadım. İçeriğinde neler var tam bilmiyorum.
Geçen ay folic ekstra takviyeyi de ben istemiştim.
Anladığım kadarıyla her doktorun kendi tarzı oluyor. Verdiği sabit belli ilaçlar. Bana öyle dedi ben öyle anladım. Takipli hastalarına ay ay ekleme çıkarma yapıyor ilaçlarda.
Benim bir arkadaş hamilelikte doktorun verdiği takviyeleri kullanmazdı. Ama en son çocuğu geç yaşa kadar konuşma vs yoktu. Yani ben elimden geldiğince dikkat etmeye çalışırım gerisi Allah Kerim.

Doktor da bugün onu sordu hareketlerini hissediyor musun dedi.
Ben henüz hissetmiyorum.
Demekki hissedebilmek normal bu haftalarda.
Ya da hisseden var.

Doktor da bugün onu sordu hareketlerini hissediyor musun dedi.
Ben henüz hissetmiyorum.
Demekki hissedebilmek normal bu haftalarda.
Ya da hisseden var.

Evet erken hissedenler de oluyor, benim ilk gebelik o yüzden doktorum bana 20’den önce bekleme demişti hoş elim karnımda bekliyorum

Anladım canım sağol açıklaman için

kızlar selam artık 12. haftamdayım çok şükür.. yalnız bugün bel ve kasık ağrısı var regl sancısı gıbı aynı sızler de de oldu mu ... cumartesı kontrolum vardı herşey yolunda şükür ama bugun bu tarz agrı yaşayınca sizlere sorayım dedim

Daha ne ağrılar olacak rahim büyüyor canım bel kasık ağrısı kemik ağrısı olması normal korkma .. mesela benim yorulunca en çok oluyor kalça kemiğim ayağımın üstüne basamayacak kadar çok ağrı yapıyor.. kemikler yer değiştiriyor rahim büyürken

Ayyy geçen sefer benimkide öyleydi inşallah Çarşamba günü gösterir kafa aşağıda ayaklar yukarıda kıpır kıpır aynıydı

Esim erkek olacak diyordu ben emin şekilde oglusum diye sevmeye başladım karnımı daha belli değil doktor erkek dememiş sen seviyorsun kizimi oyle yapma dedi yaa bu adam ben kizim diye sevsem oğlumu oyle sevme derdi tam tersi olsa benim zıttim dusunmeye kendini adamış resmen umudu var kıza şimdi o kadar gösterdim yok sen doktor musun o kadar belli olsa doktor söylerdi adam bile emin degil dedi dedim %70 80 oran verdi dedim ama erkek mi dedi ya kiz için düşünduyse dedi 12 haftalik için kiz oranı o kadar yüksek veremez dedim gircez birbirimize

Benim çocuğumda göstermedi yaa artık bidaha 12temmuzda randevu o zamana kadar beklicem mecbur

aman canı sağolsun da ben çekmeye razıyım çok teşekkür ederim

Canım 11+5te %70 erkek dedi doktor bana ama fetal dna da kız çıktı. Ben erkeği direk kabullenmiştim isim arıyordum isim öneriyordum filan eşim son ana kadar hep “daha dur kız da olabilir bence kız” deyip duruyordu. Hikayemiz benzer

Bizde de tam tersi kızım der bende kızarım ya erkekse diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…