- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.441
Ultrasonla ama DNA testiyle değil14. Haftayı geçip cinsiyeti %100 öğrenen var mııı
Valla ya ofBenim çocuğumda göstermedi yaa artık bidaha 12temmuzda randevu o zamana kadar beklicem mecbur
Yaa ilkinde de ilk daha hamile olduğumu öğrendiğimizde kizim diye sevmeye başlamıştı bende neden oyle diyorsun benden çıkanı ben biliyorum diyorduCanım 11+5te %70 erkek dedi doktor bana ama fetal dna da kız çıktı. Ben erkeği direk kabullenmiştim isim arıyordum isim öneriyordum filan eşim son ana kadar hep “daha dur kız da olabilir bence kız” deyip duruyordu. Hikayemiz benzer
Canim belli olur ben kızımda 14 haftalikti öğrendiğimde ve doktorum %100 kız asla değişme olmaz eminim demisti gercekten de degismedi14. Haftayı geçip cinsiyeti %100 öğrenen var mııı
Ben öğrendim canım her geldiğinizde soruyorsunuz diyip açtı bacaklarını ben erkeğim diye gösterdi 16.haftada :)14. Haftayı geçip cinsiyeti %100 öğrenen var mııı
İnanmadım diye kadin bacak arasınin resmini verdi na bu da pipisi
kızlar selam artık 12. haftamdayım çok şükür.. yalnız bugün bel ve kasık ağrısı var regl sancısı gıbı aynı sızler de de oldu mu ... cumartesı kontrolum vardı herşey yolunda şükür ama bugun bu tarz agrı yaşayınca sizlere sorayım dedim
Esim erkek olacak diyordu ben emin şekilde oglusum diye sevmeye başladım karnımı daha belli değil doktor erkek dememiş sen seviyorsun kizimi oyle yapma dedi yaa bu adam ben kizim diye sevsem oğlumu oyle sevme derdi tam tersi olsa benim zıttim dusunmeye kendini adamış resmen umudu var kıza şimdi o kadar gösterdim yok sen doktor musun o kadar belli olsa doktor söylerdi adam bile emin degil dedi dedim %70 80 oran verdi dedim ama erkek mi dedi ya kiz için düşünduyse dedi 12 haftalik için kiz oranı o kadar yüksek veremez dedim gircez birbirimize
Merhaba kizlar. Daha once de yazmistim ilk doktora gittigimde 6+4 olmam gerekirken kese boyuna gore 5+5 haftalik cikmistim doktor bugune cagirmisti bugun gittim adete gore 8 haftalik olmam gerekiyor bebek var yolk sac vardi bebegin boyuna gore de 5+5 haftalik dedi ama kalp atisi yok ister bugun kurtaj ol istersen bekle ama bu saatten sonra kalp atisi olma ihtimali 100de 1 dedi. Daha once yasayan var mi boyle bir sey ya da bilgisi olan
Canim belli olur ben kızımda 14 haftalikti öğrendiğimde ve doktorum %100 kız asla değişme olmaz eminim demisti gercekten de degismedi
Çarşamba günü göreceğiz bakalım inşallah gösterir görür de bu merak sona erer
çok teşekkürler doktorumla konuştum çok normal vucudun değişiyor tek yapman gerekn bol bol su dediAra ara bu tarz ağrılar oluyor şiddetini tabii siz daha iyi anlarsınız çok şiddetliyse doktorunuzla iletişime geçersiniz ama değilse çok normal bu tarz ağrılar. Bilmiyorum belki de şehir efsanesidir ama regl zamanlarına denk gelen haftalarda regl ağrısı gibi ağrılar çekmek normalmiş. Örneğin 12. Hafta gibi
Ben de bebeğe %100 erkek diyordum eşim %100 kızdoktor 12. Haftada %90 kız dedi ben tırt
Tesekkur ederim oyle yapacagim ben deBenim teyzem yaşadı canım hiç kalbi atmamış gelişememişti 8 10 hafta arası
Ama kürtaj olmadı, kendiliğinden attı sancısı olmuştu. Ama karar vermeden önce bir perinatologa gözük istersen ikinci bir görüş al canım
Benim ki benim zittim olmak için yapıyor bunu yoksa o da ilk erkek dediAra ara bu tarz ağrılar oluyor şiddetini tabii siz daha iyi anlarsınız çok şiddetliyse doktorunuzla iletişime geçersiniz ama değilse çok normal bu tarz ağrılar. Bilmiyorum belki de şehir efsanesidir ama regl zamanlarına denk gelen haftalarda regl ağrısı gibi ağrılar çekmek normalmiş. Örneğin 12. Hafta gibi
Ben de bebeğe %100 erkek diyordum eşim %100 kızdoktor 12. Haftada %90 kız dedi ben tırt
Insallah canim ama baştan beri bana senin kızın olacak gibi geliyor nedense bilmiyorumÇarşamba günü göreceğiz bakalım inşallah gösterir görür de bu merak sona erer
Ağzından bal damlıyor kızInsallah canim ama baştan beri bana senin kızın olacak gibi geliyor nedense bilmiyorum
Benim ki benim zittim olmak için yapıyor bunu yoksa o da ilk erkek dediama hep eva diye seviyordu oyle de seviyor annesine dogum gunu için çiçek yolladiginda gönderene eva diye de eklemisti isteği o ama hissettiği erkekti carsamba belli olacak zaten erkek dicek doktor ben cok eminim resmen pipi gözüküyor videoyu 100 kere izledim büyüttüm foto çektim eğer kiz çıkarsa ben inanmam yani
Sagol canim benim ben kiz istiyordum yalan yok ama nedense bana pipi gibi geldi bi tane daha kanitim var onu da atarim şimdi anladığım için cinsiyet partisinden bile vazgeçtimBen ultrason sırasında doktora şey diyecektim “doktor bey söylemenize gerek yok ben cinsiyeti gördüm zaten” annem, eşim ve ben pipi hatta yandaşlarını gördüğümüze çok emindik. Doktor biraz suratsız diye demedim bir şey. Meğersem zaten kızmışgördüğümüz pipi ve yandaşları değilmiş. hakkınızda hayırlısı olsun, gönlünüzde ne yatıyorsa da o olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?