2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Merhaba kizlar. Daha once de yazmistim ilk doktora gittigimde 6+4 olmam gerekirken kese boyuna gore 5+5 haftalik cikmistim doktor bugune cagirmisti bugun gittim adete gore 8 haftalik olmam gerekiyor bebek var yolk sac vardi bebegin boyuna gore de 5+5 haftalik dedi ama kalp atisi yok ister bugun kurtaj ol istersen bekle ama bu saatten sonra kalp atisi olma ihtimali 100de 1 dedi. Daha once yasayan var mi boyle bir sey ya da bilgisi olan

Yaa ilkinde de ilk daha hamile olduğumu öğrendiğimizde kizim diye sevmeye başlamıştı bende neden oyle diyorsun benden çıkanı ben biliyorum diyordu herkes erkek derken o kıza direniyordu ve kız olduğunu ogrendigimzde ben biliyordum zaten dedi hem akrep hemde ismi sezer benim sezgilerim kuvvetli der ilk başta erkek diyordu buna smdi ben erkek dedim diye kıza döndü ama ilk hissettiği erkekti kandıramaz kendini

14. Haftayı geçip cinsiyeti %100 öğrenen var mııı
Ben öğrendim canım geçenlerde 14+3 ken doktor gayet emin bir şekilde erkek dedi yüz kere sormama rağmen o kadar kıza odaklanmistim ki inanamadim. Yani kesin oluyor canım.
Z Zecmel canım beni de ekler misin belli oldu erkek

İnanmadım diye kadin bacak arasınin resmini verdi na bu da pipisi

Eklentiler

• IMG-20230618-WA0001.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 75

Ara ara bu tarz ağrılar oluyor şiddetini tabii siz daha iyi anlarsınız çok şiddetliyse doktorunuzla iletişime geçersiniz ama değilse çok normal bu tarz ağrılar. Bilmiyorum belki de şehir efsanesidir ama regl zamanlarına denk gelen haftalarda regl ağrısı gibi ağrılar çekmek normalmiş. Örneğin 12. Hafta gibi

Ben de bebeğe %100 erkek diyordum eşim %100 kız doktor 12. Haftada %90 kız dedi ben tırt

Benim teyzem yaşadı canım hiç kalbi atmamış gelişememişti 8 10 hafta arası
Ama kürtaj olmadı, kendiliğinden attı sancısı olmuştu. Ama karar vermeden önce bir perinatologa gözük istersen ikinci bir görüş al canım

Canim belli olur ben kızımda 14 haftalikti öğrendiğimde ve doktorum %100 kız asla değişme olmaz eminim demisti gercekten de degismedi

Çarşamba günü göreceğiz bakalım inşallah gösterir görür de bu merak sona erer

çok teşekkürler doktorumla konuştum çok normal vucudun değişiyor tek yapman gerekn bol bol su dedi

Tesekkur ederim oyle yapacagim ben de

Benim ki benim zittim olmak için yapıyor bunu yoksa o da ilk erkek dedi ama hep eva diye seviyordu oyle de seviyor annesine dogum gunu için çiçek yolladiginda gönderene eva diye de eklemisti isteği o ama hissettiği erkekti carsamba belli olacak zaten erkek dicek doktor ben cok eminim resmen pipi gözüküyor videoyu 100 kere izledim büyüttüm foto çektim eğer kiz çıkarsa ben inanmam yani

Kizlar bakın sizcede kesin değil mi

Eklentiler

• VideoCapture_20230619-140732.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 73
  • VideoCapture_20230619-140730.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 66
  • VideoCapture_20230619-140726.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 76

Ben ultrason sırasında doktora şey diyecektim “doktor bey söylemenize gerek yok ben cinsiyeti gördüm zaten” annem, eşim ve ben pipi hatta yandaşlarını gördüğümüze çok emindik. Doktor biraz suratsız diye demedim bir şey. Meğersem zaten kızmış gördüğümüz pipi ve yandaşları değilmiş. hakkınızda hayırlısı olsun, gönlünüzde ne yatıyorsa da o olsun inşallah

Sagol canim benim ben kiz istiyordum yalan yok ama nedense bana pipi gibi geldi bi tane daha kanitim var onu da atarim şimdi anladığım için cinsiyet partisinden bile vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…