2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bitanesi benim yakaladığım diğeri ise dr kağan kocatepenin kesin erkek olarak paylaştığı görüntü

Eklentiler

• VideoCapture_20230616-133226.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 111
  • Screenshot_20230617_122200_Chrome.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 90
Bitanesi benim yakaladığım diğeri ise dr kağan kocatepenin kesin erkek olarak paylaştığı görüntü
Ay evet erkek gibi bak ben de beni yanıltan fotoğrafı atayım, pipi sandığımızı inanılmaz merak ettim doktordan öğrendiğiniz gibi haber verinnnn

Eklentiler

• IMG_1266.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 96
Belirtiler mii kız ne o belirtiler bana hep annenin içine doğar dediler, doğmadı ama hep oğlum dedim sanırım öyle

Belirtiler mii kız ne o belirtiler bana hep annenin içine doğar dediler, doğmadı ama hep oğlum dedim sanırım öyle
Tatlı yiyemiyorum hep ekşi tuzlu yiyorum.. ( ilk oğlumda da öyleydim) göbek ve bel şeklimi gören erkek diyor rüyalarımda hep erkek görüyorum bide erken hissetmeye başladım oynamasını. Daha ne olsun

Tatlı yiyemiyorum hep ekşi tuzlu yiyorum.. ( ilk oğlumda da öyleydim) göbek ve bel şeklimi gören erkek diyor rüyalarımda hep erkek görüyorum bide erken hissetmeye başladım oynamasını. Daha ne olsun
Aaa o tatlı yiyememe bende de var hep tuzlu erik, zeytin falan yedim göbeğim de az var ama sivri maşallah seninki baya belli etmiş

Aaa o tatlı yiyememe bende de var hep tuzlu erik, zeytin falan yedim göbeğim de az var ama sivri maşallah seninki baya belli etmiş
Ben normalde tatli delisiyim. Hamilelik 6 haftadan beri peynir ve hamurisi diye ölüyorum tursu kavanozuna dalmisligim da var bir iki kere. Normalde pek sevmem.
Ve iki kiz :) benim bildigim hurafe zaten ye tatliyi cikar hakkiyidir :)

Ben herşeyi erken yaşamaya başladım ya şaka gibi ama sanki gerçekten 7. Ayımdayım daha üç aylıkken idrar kaçırır mı bi hamile kusarken ben kaçırıyorum sırt üstü yüz üstü yatamıyorum tıkanıyorum yürüyüşüm değişti penguen gibi olmama az kaldı şuan ördek gibiyim benim hamilelik 9 ay değil 19 ay sürüyor gibi

Ben normalde tatli delisiyim. Hamilelik 6 haftadan beri peynir ve hamurisi diye ölüyorum tursu kavanozuna dalmisligim da var bir iki kere. Normalde pek sevmem.
Ablamda iki kız doğurdu tatlı yemedi hep ekşi ben bi oğlan doğurdum hep ekşi yedim kuzenim iki erkek doğurdu hep ekşi yedi.. o bünyeye bağlı bence ilkinden farklı olsaydım belki kız derdim ama bana benimki erkek gibi geliyor

Oezzi29

ben 3. haftamdayım sabhatan akşama full kusmaya devam ediyorum.
Evi robot süpürüyor. Yemekten çamaşıra bulaşığa kadar hepsi eşimde benim dermanım yok diye o hallediyor
6.haftadan 12. Haftaya kadar eş ve anne desteği önemli sonrasında yavaş yavaş rahatlıyor insan ama emin ol hepimizin eşleri anneleri yapıyor 13. Haftada ben daha yeni yeni kendime geldim. İşti yemekti çamaşırdı ilgilenmeye başladım. Koku hassasiyeti halsizlik miğde asitinin artışı bulantı hepsinden hafif hafifte olsa yaşadım Şuan şükür iyiyim sizde bir an önce normale dönersiniz inşallah

14+1 gobegimi de paylasiyorum
Artik kasada fln kac aylik diye soruyorlar :)
Kocaman gobekli bir hamile olacagim sadece 2 kilo almis halim bu.
Canim sen ikiz taşıyorsun ve 14 haftaliksin ben daha yeni 13 haftalığa girdim senin 3 katı göbeğim var ve 1 kilo aldım ve ayriyeten tek şükret bence

14+1 gobegimi de paylasiyorum
Artik kasada fln kac aylik diye soruyorlar :)
Kocaman gobekli bir hamile olacagim sadece 2 kilo almis halim bu.
14+5im 6 kilo aldım dün akşam çektim bunu bende yarışalım mı

Eklentiler

• IMG_20230619_154818.webp
    34 KB · Görüntüleme: 100
Hurafe olabilir tabii ama ben tuzlu ekşi isteyip erkek olan duymuştum ya Seray diyince fark ettim bende öyleydim. Aman sağlıklı olsunlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…