- 30 Aralık 2019
- 1.224
- 2.001
- 133
- 34
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.461
Ay evet erkek gibi bak ben de beni yanıltan fotoğrafı atayım, pipi sandığımızıBitanesi benim yakaladığım diğeri ise dr kağan kocatepenin kesin erkek olarak paylaştığı görüntü
Kaç hafta kaç gün canım? Benim kontrolüm yarın. Çok heyecanlıyımKızlar hepinizin mesajlarını okuyamadım birazdan girip bakacam da. Sizin bebişler kaç grambizim minik 112 çıktı
Direkt yazcam kuzu zaten dayanamamAy evet erkek gibi bak ben de beni yanıltan fotoğrafı atayım, pipi sandığımızıinanılmaz merak ettim doktordan öğrendiğiniz gibi haber verinnnn
14+5 haftalikKaç hafta kaç gün canım? Benim kontrolüm yarın. Çok heyecanlıyım
Belirtiler mii kız ne o belirtilerAmiiiiiinbende hep kızım diye sevmek istiyorum bazen diyorum kız olduğu için mi yoksa kız istediğim için mi çözemedim başından beri ama erkek diyorum belirtiler sağolsun bakalım Allah neyi layık gördü bize göreceğiz
Tatlı yiyemiyorum hep ekşi tuzlu yiyorum.. ( ilk oğlumda da öyleydim) göbek ve bel şeklimi gören erkek diyor rüyalarımda hep erkek görüyorum bide erken hissetmeye başladım oynamasını. Daha ne olsunBelirtiler mii kız ne o belirtilerbana hep annenin içine doğar dediler, doğmadı ama hep oğlum dedim sanırım öyle
Aaa o tatlı yiyememe bende de var hep tuzlu erik, zeytin falan yedimTatlı yiyemiyorum hep ekşi tuzlu yiyorum.. ( ilk oğlumda da öyleydim) göbek ve bel şeklimi gören erkek diyor rüyalarımda hep erkek görüyorum bide erken hissetmeye başladım oynamasını. Daha ne olsun
Ben normalde tatli delisiyim. Hamilelik 6 haftadan beri peynir ve hamurisi diye ölüyorumAaa o tatlı yiyememe bende de var hep tuzlu erik, zeytin falan yedimgöbeğim de az var ama sivri maşallah seninki baya belli etmiş
Ben herşeyi erken yaşamaya başladım ya şaka gibi ama sanki gerçekten 7. Ayımdayım daha üç aylıkken idrar kaçırır mı bi hamile kusarken ben kaçırıyorumAaa o tatlı yiyememe bende de var hep tuzlu erik, zeytin falan yedimgöbeğim de az var ama sivri maşallah seninki baya belli etmiş
Ablamda iki kız doğurdu tatlı yemedi hep ekşi ben bi oğlan doğurdum hep ekşi yedim kuzenim iki erkek doğurdu hep ekşi yedi.. o bünyeye bağlı benceBen normalde tatli delisiyim. Hamilelik 6 haftadan beri peynir ve hamurisi diye ölüyorumtursu kavanozuna dalmisligim da var bir iki kere. Normalde pek sevmem.
Ve iki kiz :) benim bildigim hurafe zaten ye tatliyi cikar hakkiyidir :)
6.haftadan 12. Haftaya kadar eş ve anne desteği önemli sonrasında yavaş yavaş rahatlıyor insan ama emin ol hepimizin eşleri anneleri yapıyor 13. Haftada ben daha yeni yeni kendime geldim. İşti yemekti çamaşırdı ilgilenmeye başladım. Koku hassasiyeti halsizlik miğde asitinin artışı bulantı hepsinden hafif hafifte olsa yaşadım Şuan şükür iyiyim sizde bir an önce normale dönersiniz inşallahOezzi29
ben 3. haftamdayım sabhatan akşama full kusmaya devam ediyorum.
Evi robot süpürüyor. Yemekten çamaşıra bulaşığa kadar hepsi eşimde benim dermanım yok diye o hallediyor
Canim sen ikiz taşıyorsun ve 14 haftaliksin ben daha yeni 13 haftalığa girdim senin 3 katı göbeğim var ve 1 kilo aldım ve ayriyeten tek şükret bence14+1 gobegimi de paylasiyorum
Artik kasada fln kac aylik diye soruyorlar :)
Kocaman gobekli bir hamile olacagimsadece 2 kilo almis halim bu.
Benim 14.haftada 154gr dıKızlar hepinizin mesajlarını okuyamadım birazdan girip bakacam da. Sizin bebişler kaç grambizim minik 112 çıktı
14+5im 6 kilo aldım dün akşam çektim bunu bende yarışalım mı14+1 gobegimi de paylasiyorum
Artik kasada fln kac aylik diye soruyorlar :)
Kocaman gobekli bir hamile olacagimsadece 2 kilo almis halim bu.
Hurafe olabilir tabii ama ben tuzlu ekşi isteyip erkek olan duymuştum yaBen normalde tatli delisiyim. Hamilelik 6 haftadan beri peynir ve hamurisi diye ölüyorumtursu kavanozuna dalmisligim da var bir iki kere. Normalde pek sevmem.
Ve iki kiz :) benim bildigim hurafe zaten ye tatliyi cikar hakkiyidir :)
Canim sen ikiz taşıyorsun ve 14 haftaliksin ben daha yeni 13 haftalığa girdim senin 3 katı göbeğim var ve 1 kilo aldım ve ayriyeten tek şükret bence
Ay masallah benim tatli göbüşlü annelerime :) tamam sustum14+5im 6 kilo aldım dün akşam çektim bunu bende yarışalım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?