2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ahahahaha sen baya ileriden gidiyorsun herhalde ben rahatım ya maşallah diyim de, öyle yorgunluk falan da geçti, bulantı da çekmedim bir tek bu aralar baş ağrım çok oluyor

Ahahahaha sen baya ileriden gidiyorsun herhalde ben rahatım ya maşallah diyim de, öyle yorgunluk falan da geçti, bulantı da çekmedim bir tek bu aralar baş ağrım çok oluyor
Çok enteresan ama evet baya ileri boyut yaşıyorum maşallah sana maşallah

Bende 13 hafta şuan ay benim de geçse ya bir tek bu zorladı beni maden suyu falan içiyorum limonla Churchill gibi o biraz geçiriyor doktorum da ilaç yazmadı magnezyum falan kadın ilaç düşmanı
Ne güzel doğal yolla al herşeyi diyor daha ne istiyorsun

Ay hic de bile. Gayet de sempatiksin
Hem akilli hem yakisikli hem saglikli herseyleri mukemmel olsun insallah
Evet erken hissedenler de oluyor, benim ilk gebelik o yüzden doktorum bana 20’den önce bekleme demişti hoş elim karnımda bekliyorum
Benim ilk hamileligim 14de hissettim ilk smdi15+5 baya gun icinde arada hissediorum. Kimse inanmio daha cok erken dieelektrik carpmasi mi desem minik kalp atimi mi desem Doktorum cok erken daha dio ana solediklerin dogru dio sudem34
14+5im 6 kilo aldım dün akşam çektim bunu bende yarışalım mı
Kiz okdr kusmaya nasil 6kg alirsin sen. Cok sacma

inşallah çalışınca iki kat yorucu oluyor. İş yerine sadece kusmak için geliyor gibiyiz bir zamandan sonra. Daha saat16:30 ben günlük 10 kere kusma rekorumu çoktan aştım. 13. haftamda halen kusmaların devam ediyor olması ayrı bir can sıkıyor.Akşam acil yolları beni bekler

Aldım valla şaka gibi ama gerçek bende şoklardayım ki en yakın sen ve sudem biliyor gün içinde ne yiyorum ne yiyemiyorum kusuyorum bugün aklıma uyku geldi ben çok uyuyorum ya geceleri de düzene girdi kolay uyuyorum artık herhalde uyku kilo yaptı bilemedim bende

Canım prilam kullanıyor musun kullanıyorsan günde kaç tane içiyorsun yetersiz geliyorsa doktora söyle en güçlü ilaç zofer uygun görürse onu verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…