- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.501
Samsun çarşamba Kadriye hanımNerde bu doktor o tam benlikmiş ya
Doktoruna gözün kapalı güven istanbulda olsa hiç düşünmeden ona giderdimSamsun çarşamba Kadriye hanımilaç yazmıyorum kavun karpuz ceviz ye dedi ikili de yapmayalım bence doğruluk payı düşük üçlü daha iyi dedi tamam diyebildim sadece
Ay yok canım olur mu durduk yere kilo aldım hemde aynı yiyorum bende. Ben zaten zayıf değilim ki 65 66 kiloydum 66 67 oldum. Boyumda kısa almam sanıyodum güya ama hayırlısı verecez bi şekildeBana küfür mü ediyorsun anlamadım.Yemiyorum da kilo aldıracak gibi uyku yapıyor bana kilo herhalde çok uyuyorum gündüz hareket az bende
Artık takmıyorum emzirme döneminde vereceğim diye düşünüyorumAy yok canım olur mu durduk yere kilo aldım hemde aynı yiyorum bende. Ben zaten zayıf değilim ki 65 66 kiloydum 66 67 oldum. Boyumda kısa almam sanıyodum güya ama hayırlısı verecez bi şekilde
Ben ultrason sırasında doktora şey diyecektim “doktor bey söylemenize gerek yok ben cinsiyeti gördüm zaten” annem, eşim ve ben pipi hatta yandaşlarını gördüğümüze çok emindik. Doktor biraz suratsız diye demedim bir şey. Meğersem zaten kızmışgördüğümüz pipi ve yandaşları değilmiş. hakkınızda hayırlısı olsun, gönlünüzde ne yatıyorsa da o olsun inşallah
Canım aynı benim ultrasonumda da böyle oldu aa ben gördüm pipi dicektim yüzde 80kiz dedi, hocam o ne dedim, klitoris dedi, pipi olmak için küçük dedi, 12.haftamda da bunu demisti, 13te de ilk söylediğini hatirlamayarak bir daha baktı kıza benziyor dedi. Bakalm 14 te ne çıkacakAy evet erkek gibi bak ben de beni yanıltan fotoğrafı atayım, pipi sandığımızıinanılmaz merak ettim doktordan öğrendiğiniz gibi haber verinnnn
Canım aynı benim ultrasonumda da böyle oldu aa ben gördüm pipi dicektim yüzde 80kiz dedi, hocam o ne dedim, klitoris dedi, pipi olmak için küçük dedi, 12.haftamda da bunu demisti, 13te de ilk söylediğini hatirlamayarak bir daha baktı kıza benziyor dedi. Bakalm 14 te ne çıkacak
Çikolata yiyerek cevap veriyorum inşallahArtık takmıyorum emzirme döneminde vereceğim diye düşünüyorum
primal kullanıyorum 1,5 aydır. İlacı içiyorum 2 dk sora onuda çıkartıyorum.Canım prilam kullanıyor musun kullanıyorsan günde kaç tane içiyorsun yetersiz geliyorsa doktora söyle en güçlü ilaç zofer uygun görürse onu verir
Gece iki tane içmeyi denedin mi su kusturur başka birşeyle içmeyi dene bide ilacın tadı ve kokusu kötü mideni kaldıran o olabilir nefes almadan dilinin gerisine doğru koymayı dene ilaçları aynı anda yutmayı deneprimal kullanıyorum 1,5 aydır. İlacı içiyorum 2 dk sora onuda çıkartıyorum.
Kız ben bile doktorun tartısına göre 1 kilo almışım son bir ayda.Aldım valla şaka gibi ama gerçek bende şoklardayım ki en yakın sen ve sudem biliyor gün içinde ne yiyorum ne yiyemiyorum kusuyorumbugün aklıma uyku geldi ben çok uyuyorum ya geceleri de düzene girdi kolay uyuyorum artık herhalde uyku kilo yaptı bilemedim bende
Birbirlerinin en büyük destekçisi olurlar inşallah canım benimde iki tane erkek kardeşim var aralarında dokuz yaş var çok güzel bi abi kardeşler yaş farkı hiç sorun olmuyor küçük yetişiyor büyügeBütün aile arkadaş çevrem kız olsun diye dua etti. Ben hep hayırlısı olsun demiştim. Tabi gönlüm biraz kız olsa da sağlıklı olması önceliğimdi. Erken doğumda da kızdı zaten. Hep hayırlısını istedim. Demekki böylesi hayırlıymış hakkımda.
Sağlıklı olsun inşallah.
Oğluma arkadaş geliyor. Eşimin de en küçük kardeşiyle arasında 11 yaş var. Onlar gibi olacak.
Evet sen bide benden daha düzenli güzel yiyorsun tam yiyorsunKız ben bile doktorun tartısına göre 1 kilo almışım son bir ayda.
Ama bu söylediğim toplam kilom başlangıç 59 du ya benim şuan 65 olmuşumKız ben bile doktorun tartısına göre 1 kilo almışım son bir ayda.
Eşim kardeşini hiç beğenmez.30 yaşında bir baltaya sap olamadı diye başının etini yer. Oğlum da valla erkek kız farketmez bir şey hissetmiyorum diyor. Duygusuz benim aile kocam da oğlum da. Neyse inşallah güzel tarafları onlara benzesin ne diyim.Birbirlerinin en büyük destekçisi olurlar inşallah canım benimde iki tane erkek kardeşim var aralarında dokuz yaş var çok güzel bi abi kardeşler yaş farkı hiç sorun olmuyor küçük yetişiyor büyüge
Sanırım hareketsizlikten. Çünkü ben de yiyorum ama aktiftim hep. Totalde iki ancadır. Sabah aç tartılayım net rakamı bulurum. Zaten her hafta tartıldığım için çocugun ana rahmine düştügü haftanın bile tartı kilosu var.Ama bu söylediğim toplam kilom başlangıç 59 du ya benim şuan 65 olmuşum
Ben hareket etmek istedikçe kalbim nabzım kan basıncım otur aşağı diyorSanırım hareketsizlikten. Çünkü ben de yiyorum ama aktiftim hep. Totalde iki ancadır. Sabah aç tartılayım net rakamı bulurum. Zaten her hafta tartıldığım için çocugun ana rahmine düştügü haftanın bile tartı kilosu var.
Yani şöyle kilo aldıracak karbonhidrat besleniyorum. Yürüyüş etkili bence. Göbek çıktı basen çıktı ama kilo aşırı değil. İnşallah tartım bozuk değildir. Ya da pili azalmış. Ama öyle olsa doktor tartısı da yüksek çıkardı. Sonuçta ayakabılı kıyafetli vs ölçüyor.Evet sen bide benden daha düzenli güzel yiyorsun tam yiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?