2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yani doktorda da aynı çıkıyorsa bozuk değildir anneme geldim burda daha çok hareket ederim diye düşünüyorum bahçe var havuz var deniz yakın inşallah düşündüklerimi yaparım... Şuan bahçede yürüyorum bugün ikinci çıkışım yarım saat yürüdüm öğlen hoşaf oldum

Alışırsın zamanla. Bulantın bitse de rahatlasan keşke.
Önceki doğum sezeryan mı?

60 la başlayıp 66 olmuşum ve genelde sağlıklı beslenmeye çalışırken aslında kilo almışım gibide gözükmüyor sadece basen ve karnım büyüdü
Başa baş gidiyoruz bende baya belli kilo aldığım yüzümde şişti geçen hafta olan kıyafetlerim bu hafta olmuyor ne yapayım sağlıklı olsun kendileri ben böyle de razıyım

Prilam etki etti iki gündür kusmuyorum ama uyuyorum işte başa döndüm diye o yüzden demiştim ne güzel enerjimi kazanmaya başlamıştım ilacı kesince dengem şaştı bi kaç güne alışırım ona da inşallah havuzdu denizdi derken sağlıklı iletirlerim diye umuyorum

Benimki de valla keyfi değil zorunlu yürüme çoğu. Sabah beri dışardaydım. Bir ora bir bura.
Ne güzel ama ya valla ben mecbur olsamda çıkınca hasta oluyorum en son sağlık ocağına ve okula yürüdüm iki gün pert oldum

Doğum sezeryan oldum ben canım bu sefer ne olurum bilmiyorum ama yine sezeryan büyük ihrimal normal doğumdan korkuyorum bide suda doğumu istiyorum ama her yer yapmıyor onu araştırmam lazım

Aman dikkat et gunes dokunmasin bu sefer de. Ben de yazliga geldim. Sabah mesai baslamadan yurudum 10 dk. Bir de simdi cikayim dedim saat 6 oldu ama yine de sicakladim geri geldim 5 dk da. Hava kararinca esimle yururum artik.

Aman dikkat et gunes dokunmasin bu sefer de. Ben de yazliga geldim. Sabah mesai baslamadan yurudum 10 dk. Bir de simdi cikayim dedim saat 6 oldu ama yine de sicakladim geri geldim 5 dk da. Hava kararinca esimle yururum artik.
Şuan burda hava yağmurlu bi açıyor bi kapıyor sıcaklar bastırınca nasıl olur bilmiyorum duramam bende büyük ihrimal çarpıntı yapar hemen

Kızlar ben söylemeyi unuttum doktorum magnezyum demir ve d vitamini verdi 2 Şi toz biri damla bunları kullan dedi. Kan tahlili istedi. Sonuçlar çıkmış da idrar tahlilinde bakteri sayısı oldukça yüksek 238 çıkmış o da

Doğum sezeryan oldum ben canım bu sefer ne olurum bilmiyorum ama yine sezeryan büyük ihrimal normal doğumdan korkuyorum bide suda doğumu istiyorum ama her yer yapmıyor onu araştırmam lazım
Ben onu arastirdim. Hic hijyenik degil bebek olum riski falan var. Direk abort

Ya çok geçmiş olsun evet ben evden çalışıyorum bu dönem en büyük şansım o sıcaklar arttıkça çalışmak zorlaşacak hepimizin Allah yardımcısı olsun kolay doğumlar sağlıklı bebişler nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…