- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.521
Benimki de valla keyfi değil zorunlu yürüme çoğu.Ben hareket etmek istedikçe kalbim nabzım kan basıncım otur aşağı diyor
Şimdi çıktık doktordan 15+5 15 cm 140 grammış küçük tırtılımbenim 4 gün önce134gr :)
60 la başlayıp 66 olmuşum ve genelde sağlıklı beslenmeye çalışırkenAma bu söylediğim toplam kilom başlangıç 59 du ya benim şuan 65 olmuşum
Yani doktorda da aynı çıkıyorsa bozuk değildirYani şöyle kilo aldıracak karbonhidrat besleniyorum. Yürüyüş etkili bence. Göbek çıktı basen çıktı ama kilo aşırı değil. İnşallah tartım bozuk değildir. Ya da pili azalmış. Ama öyle olsa doktor tartısı da yüksek çıkardı. Sonuçta ayakabılı kıyafetli vs ölçüyor.
Alışırsın zamanla. Bulantın bitse de rahatlasan keşke.Yani doktorda da aynı çıkıyorsa bozuk değildiranneme geldim burda daha çok hareket ederim diye düşünüyorum bahçe var havuz var deniz yakın inşallah düşündüklerimi yaparım... Şuan bahçede yürüyorum bugün ikinci çıkışım yarım saat yürüdüm öğlen hoşaf oldum
Başa baş gidiyoruz60 la başlayıp 66 olmuşum ve genelde sağlıklı beslenmeye çalışırkenaslında kilo almışım gibide gözükmüyor sadece basen ve karnım büyüdü
Prilam etki etti iki gündür kusmuyorum ama uyuyorum işte başa döndüm diye o yüzden demiştim ne güzel enerjimi kazanmaya başlamıştım ilacı kesince dengem şaştıAlışırsın zamanla. Bulantın bitse de rahatlasan keşke.
Önceki doğum sezeryan mı?
Ne güzel ama ya valla ben mecbur olsamda çıkınca hasta oluyorum en son sağlık ocağına ve okula yürüdüm iki gün pert oldumBenimki de valla keyfi değil zorunlu yürüme çoğu.Sabah beri dışardaydım. Bir ora bir bura.
Doğum sezeryan oldum ben canım bu sefer ne olurum bilmiyorum ama yine sezeryan büyük ihrimal normal doğumdan korkuyorumAlışırsın zamanla. Bulantın bitse de rahatlasan keşke.
Önceki doğum sezeryan mı?
Aman dikkat et gunes dokunmasin bu sefer de. Ben de yazliga geldim. Sabah mesai baslamadan yurudum 10 dk. Bir de simdi cikayim dedim saat 6 oldu ama yine de sicakladim geri geldim 5 dk da. Hava kararinca esimle yururum artik.Yani doktorda da aynı çıkıyorsa bozuk değildiranneme geldim burda daha çok hareket ederim diye düşünüyorum bahçe var havuz var deniz yakın inşallah düşündüklerimi yaparım... Şuan bahçede yürüyorum bugün ikinci çıkışım yarım saat yürüdüm öğlen hoşaf oldum
Şuan burda hava yağmurlu bi açıyor bi kapıyor sıcaklar bastırınca nasıl olur bilmiyorumAman dikkat et gunes dokunmasin bu sefer de. Ben de yazliga geldim. Sabah mesai baslamadan yurudum 10 dk. Bir de simdi cikayim dedim saat 6 oldu ama yine de sicakladim geri geldim 5 dk da. Hava kararinca esimle yururum artik.
Ben onu arastirdim. Hic hijyenik degil bebek olum riski falan var. Direk abortDoğum sezeryan oldum ben canım bu sefer ne olurum bilmiyorum ama yine sezeryan büyük ihrimal normal doğumdan korkuyorumbide suda doğumu istiyorum ama her yer yapmıyor onu araştırmam lazım
Ya çok geçmiş olsun evet ben evden çalışıyorum bu dönem en büyük şansım o sıcaklar arttıkça çalışmak zorlaşacak hepimizin Allah yardımcısı olsun kolay doğumlar sağlıklı bebişler nasip olsuninşallah çalışınca iki kat yorucu oluyor. İş yerine sadece kusmak için geliyor gibiyiz bir zamandan sonra. Daha saat16:30 ben günlük 10 kere kusma rekorumu çoktan aştım. 13. haftamda halen kusmaların devam ediyor olması ayrı bir can sıkıyor.Akşam acil yolları beni bekler
Ben 56-57 çıktığım yola bu hafta başında (17.hafta) 60la devam dedimArtık takmıyorum emzirme döneminde vereceğim diye düşünüyorum
E normal çok almamışsın kiBen 56-57 çıktığım yola bu hafta başında (17.hafta) 60la devam dedimbakalım hamilelikte son hafta durum ne olacak bi noktada tartılmayı bırakabilirim.
Of cinsiyet belli olmadı gönül rahatlığıyla alalım sinirleniyorum artıkkkKizlar zara online/ oysho ve intidextin tumu 20:00de indirime giriyo marks&spencer online da girdi
Bir şey görüyorum gri alayım diyorum sonra pembesi de çok tatlı ama kız mı olacak erkek mi diye diye sıkıldım belli olsunKizlar zara online/ oysho ve intidextin tumu 20:00de indirime giriyo marks&spencer online da girdi
Ay evet gerçekten çok iyi bir doktormuş, diğer hastalar falan çok övüyor sadece bir tık ciddi bir kadın ama o da nazar boncuğu olsunDoktoruna gözün kapalı güven istanbulda olsa hiç düşünmeden ona giderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?