2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ay evet gerçekten çok iyi bir doktormuş, diğer hastalar falan çok övüyor sadece bir tık ciddi bir kadın ama o da nazar boncuğu olsun
İşinde iyi olsun baştan savma bakmasın da ciddi olsun önemli değil ya

Kızlar çok saçma ama panik oldum birden, göğsümde ıslaklık hissettim birden bir baktım sütyende bir yuvarlak ıslaklık. Normal demi? Şaşırdım birden hiç beklemiyordum

Kızlar çok saçma ama panik oldum birden, göğsümde ıslaklık hissettim birden bir baktım sütyende bir yuvarlak ıslaklık. Normal demi? Şaşırdım birden hiç beklemiyordum
Süt bezlerinden kaynaklı erkende başlayabilir son aylarda da gelebilir hiç gelmeyebilirde gelen süt aslında vücut hazırlık yapıyor korkma

Kizlar cumartesi ultrasin günümüzdu 12. Haftadayiz.. ben erkek gibi gordum ki bariz gibi doktor hayir o kordon diyor illa 8inde gelince soylicem dedi ekliyorum resmi sizde bakar misiniz

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-19-21-01-49-097_com.whatsapp.webp
    11 KB · Görüntüleme: 63
Aaa o tatlı yiyememe bende de var hep tuzlu erik, zeytin falan yedim göbeğim de az var ama sivri maşallah seninki baya belli etmiş
benimde kızımda hep ekşi yerdim ve göbeğimi gören erkek mi derdi sivriydi hepte rüyalarda erkek göründü ama sonuç dünyalar güzeli kızım doğdu şimdiki daha farklı ama canım daha çok tatlı istiyor kızımdaki gibi aşırı bulantım yok bakalım bu seferki ne çıkar

Ay sağlıkla gelsin de gerisi bişey değil yani Bi yandan hurafe bir yandan gerçek olabilir, sapmalar oluyor demekki

İşinde iyi Allah var şimdi hak yiyemem bütün hastalar ona muayene olmak istiyor mesela diğerleri çok rahatken bu kadının odasına 3 kişi falan giriyor
O kadar yoğun olması da kötü ya bireysel ilgilenmiyor muuu

İşte kadın elinden geldiği kadar ilgilenmeye çalışıyor, insanların anlayışı yok kapı açılınca bim indirimi varmış gibi doluşuyorlar
Örneğine çok güldüm bizim burda da var benim gittiğim hastanede öyle bi doktor ben pek iyi şeyler duymadım hatta kasap lakabı takmışlar kadına ama çokta hastası varmış ikişer alırmış

Erkenden başlaması kötü yaa leke yaptı hemen kuruyunca, peçeteyle geziyorum
Göğüs pedi al hazır ol yataklar bile batabilir ilerleyen zamanlarda çoğaltabilir yani .. ablamın öyle oluyordu benimde aktı ama bizim son üç aylık dönemde başlamıştı

Göğüs pedi al hazır ol yataklar bile batabilir ilerleyen zamanlarda çoğaltabilir yani .. ablamın öyle oluyordu benimde aktı ama bizim son üç aylık dönemde başlamıştı
Bir paket almıştım indirim var diye bazanın altından çıkarıp kullanayım en iyisi peçete katlayıp koydum hiç aldığımı da hatırlamıyorum, teşekkür ederim

Hayyyy bn onu dusunemedimben cok erken ogrendigim icin

Kızlar doktor omega için ımom omega kapsül yazmış doktor içen var mı? Kahverengi 30 lu kapsül şeklinde.
Bir de internetten alan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…