- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.541
İşinde iyi olsun baştan savma bakmasın da ciddi olsun önemli değil yaAy evet gerçekten çok iyi bir doktormuş, diğer hastalar falan çok övüyor sadece bir tık ciddi bir kadın ama o da nazar boncuğu olsun
Süt bezlerinden kaynaklı erkende başlayabilir son aylarda da gelebilir hiç gelmeyebilirde gelen süt aslında vücut hazırlık yapıyor korkmaKızlar çok saçma ama panik oldum birden, göğsümde ıslaklık hissettim birden bir baktım sütyende bir yuvarlak ıslaklık. Normal demi? Şaşırdım birden hiç beklemiyordum
benimde kızımda hep ekşi yerdim ve göbeğimi gören erkek mi derdi sivriydi hepte rüyalarda erkek göründü ama sonuç dünyalar güzeli kızım doğdu şimdiki daha farklı ama canım daha çok tatlı istiyor kızımdaki gibi aşırı bulantım yok bakalım bu seferki ne çıkarAaa o tatlı yiyememe bende de var hep tuzlu erik, zeytin falan yedimgöbeğim de az var ama sivri maşallah seninki baya belli etmiş
İşinde iyi Allah var şimdi hak yiyemem bütün hastalar ona muayene olmak istiyor mesela diğerleri çok rahatken bu kadının odasına 3 kişi falan giriyorİşinde iyi olsun baştan savma bakmasın da ciddi olsun önemli değil ya
Ay sağlıkla gelsin de gerisi bişey değilbenimde kızımda hep ekşi yerdim ve göbeğimi gören erkek mi derdi sivriydi hepte rüyalarda erkek göründü ama sonuç dünyalar güzeli kızım doğdu şimdiki daha farklı ama canım daha çok tatlı istiyor kızımdaki gibi aşırı bulantım yok bakalım bu seferki ne çıkar
O kadar yoğun olması da kötü ya bireysel ilgilenmiyor muuuİşinde iyi Allah var şimdi hak yiyemem bütün hastalar ona muayene olmak istiyor mesela diğerleri çok rahatken bu kadının odasına 3 kişi falan giriyor
İşte kadın elinden geldiği kadar ilgilenmeye çalışıyor, insanların anlayışı yok kapı açılınca bim indirimi varmış gibi doluşuyorlarO kadar yoğun olması da kötü ya bireysel ilgilenmiyor muuu
Örneğine çok güldümİşte kadın elinden geldiği kadar ilgilenmeye çalışıyor, insanların anlayışı yok kapı açılınca bim indirimi varmış gibi doluşuyorlar
Erkenden başlaması kötü yaa leke yaptı hemen kuruyunca, peçeteyle geziyorumSüt bezlerinden kaynaklı erkende başlayabilir son aylarda da gelebilir hiç gelmeyebilirde gelen süt aslında vücut hazırlık yapıyor korkma
Göğüs pedi al hazır ol yataklar bile batabilirErkenden başlaması kötü yaa leke yaptı hemen kuruyunca, peçeteyle geziyorum
ben ilkinden farklı bir hamilelik olduğu için acaba erkek olabilir mi diyorum sadeceAy sağlıkla gelsin de gerisi bişey değilyani Bi yandan hurafe bir yandan gerçek olabilir, sapmalar oluyor demekki
Bir paket almıştım indirim var diye bazanın altından çıkarıp kullanayım en iyisi peçete katlayıp koydum hiç aldığımı da hatırlamıyorum, teşekkür ederimGöğüs pedi al hazır ol yataklar bile batabilirilerleyen zamanlarda çoğaltabilir yani .. ablamın öyle oluyordu benimde aktı ama bizim son üç aylık dönemde başlamıştı
Rica ederim ne demekBir paket almıştım indirim var diye bazanın altından çıkarıp kullanayım en iyisi peçete katlayıp koydum hiç aldığımı da hatırlamıyorum, teşekkür ederim
Bizim doktora da şuandan itibaren yarı kasap lakabı takıyorumÖrneğine çok güldümbizim burda da var benim gittiğim hastanede öyle bi doktor ben pek iyi şeyler duymadım hatta kasap lakabı takmışlar kadına ama çokta hastası varmış ikişer alırmış
Benim ilk olduğu için kıyas yapamıyorumben ilkinden farklı bir hamilelik olduğu için acaba erkek olabilir mi diyorum sadece
hepimizin gönlündeki olsun inşallah kız erkek farketmez insan sadece iki lezzettende tatmak istiyorBenim ilk olduğu için kıyas yapamıyorumgönlünden geçen sağlıkla, hayırla nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?