2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar doktor omega için ımom omega kapsül yazmış doktor içen var mı? Kahverengi 30 lu kapsül şeklinde.
Bir de internetten alan var mı?
Ben gebelik öncesi imom primodan sonra bi paket omegayı kullandım ama omega kokusu çok keskin gelmişti mideme dokundu. Ama primodan çok memnun kaldım. Küçücük içimi kolaydı . Ama hiçbir vitamini ben internetten almadım.

Kızlar merhaba geçde olsa aranıza katılabildim çok şükür12+3 günlük hamileyim cinsiyet tahminlerinizi alabilir miyim bugün kontrolüm vardı ama erken diye söylemedi dr

Tamamen hissiyat olarak erkek olduğunu düşünüyorum bebişinizin, sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar iyi geceler akşam toz magnezyum içmiştim midem bulandı öylece yatmıştım uyuya kalmışım. Yarın midem bulanıyor korkuysuyla kalkıp prilam aldım toz ilaçları içmenin kolay yolu var mı acaba

Başa baş gidiyoruz bende baya belli kilo aldığım yüzümde şişti geçen hafta olan kıyafetlerim bu hafta olmuyor ne yapayım sağlıklı olsun kendileri ben böyle de razıyım
Ben takmayacağım aslında ama doktorum o çok takıyorki beni de etkiliyor. Kesinlikle sağlıklı olsunlarda

Hap formunu içiyorum ben.
Magosit 365 mg tablet.
Mavi beyaz kutuda 30 lu tablet.

Doktorum bunu yazmış reçeteli verdi. Toz olduğunu bilmiyordum bilseydim söylerdim ya 2si de toz bundan sonra artık bulantı ile geçer
Mesaj at değiştir canım.
Eczaneden alırsın iki dakika.
Fiyatı uygunsa yazdırmadan da alınır.Eğer reçetesiz satış varsa.

kızlar selam cumartesı doktora gıttık 12. haftamın ılk gununde cınsıyet bellı degıl dedı ama barız erkek gıbı degıl mı ya? dedım ben sankı erkek gıbı gordum nerden anladın dedı bu resımle gosterdım kordon o dıyor ama.. ısrarla 08.07.2023 te söylicem dedi.. sizce?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-06-20 at 10.43.23.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…