- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.561
Sen bu durumu yine de doktoruna sorErkenden başlaması kötü yaa leke yaptı hemen kuruyunca, peçeteyle geziyorum
Ben gebelik öncesi imom primodan sonra bi paket omegayı kullandım ama omega kokusu çok keskin gelmişti mideme dokundu. Ama primodan çok memnun kaldım. Küçücük içimi kolaydı . Ama hiçbir vitamini ben internetten almadım.Kızlar doktor omega için ımom omega kapsül yazmış doktor içen var mı? Kahverengi 30 lu kapsül şeklinde.
Bir de internetten alan var mı?
Ne zaman öğrendiniz acaba ben de çarşamba gidicem 15+2 de inşallah öğrenirim artıkHayyyy bn onu dusunemedimben cok erken ogrendigim icin
Kızlar merhaba geçde olsa aranıza katılabildim çok şükür12+3 günlük hamileyim cinsiyet tahminlerinizi alabilir miyim bugün kontrolüm vardı ama erken diye söylemedi dr
Amin inşaallahTamamen hissiyat olarak erkek olduğunu düşünüyorum bebişinizin, sağlıkla gelsin inşallah
Kapali yemiyorum magnum filan. Mado kesme yiorum ayda 1 seker yemiim die
Bn feral dna yaptirdim 10. Haftada ogrendim oyuzdenNe zaman öğrendiniz acaba ben de çarşamba gidicem 15+2 de inşallah öğrenirim artık
Ben takmayacağım aslında ama doktorum o çok takıyorki beni de etkiliyor. Kesinlikle sağlıklı olsunlardaBaşa baş gidiyoruzbende baya belli kilo aldığım yüzümde şişti geçen hafta olan kıyafetlerim bu hafta olmuyor ne yapayım sağlıklı olsun kendileri ben böyle de razıyım
Muhtemelen bi biz fetal dna ile öğrenemedikKapali yemiyorum magnum filan. Mado kesme yiorum ayda 1 seker yemiim die
Bn feral dna yaptirdim 10. Haftada ogrendim oyuzden
doktorunuza soylemediler mi ki bizim doktora soylediler normalde yasakmis evet ama doktor soylediMuhtemelen bi biz fetal dna ile öğrenemedik
Hap formunu içiyorum ben.Kızlar iyi geceler akşam toz magnezyum içmiştim midem bulandı öylece yatmıştım uyuya kalmışım. Yarın midem bulanıyor korkuysuyla kalkıp prilam aldım toz ilaçları içmenin kolay yolu var mı acaba
Zararı yok demi şeker dışında?Kapali yemiyorum magnum filan. Mado kesme yiorum ayda 1 seker yemiim die
Bn feral dna yaptirdim 10. Haftada ogrendim oyuzden
Doktorum bunu yazmış reçeteli verdi. Toz olduğunu bilmiyordum bilseydim söylerdim ya 2si de toz bundan sonra artık bulantı ile geçerHap formunu içiyorum ben.
Magosit 365 mg tablet.
Mavi beyaz kutuda 30 lu tablet.
Tabi öyle benim de çocuğum olsa diğer cinsiyeti isterdi gönlümhepimizin gönlündeki olsun inşallah kız erkek farketmez insan sadece iki lezzettende tatmak istiyor
Mesaj at değiştir canım.Doktorum bunu yazmış reçeteli verdi. Toz olduğunu bilmiyordum bilseydim söylerdim ya 2si de toz bundan sonra artık bulantı ile geçer
Bildiğim kadarıyla açık dondurmalarda açık süt salam sosis gibi şarküteri ürünlerinde bulunan bakteri riski varmış o yüzden önermiyorlar.Zararı yok demi şeker dışında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?