2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bildiğim kadarıyla açık dondurmalarda açık süt salam sosis gibi şarküteri ürünlerinde bulunan bakteri riski varmış o yüzden önermiyorlar.
Açık dondurma oğluma bile yedirmiyorum. Aynen ne zaman yese boğazı şişer iltihap olur antibiyotiklik olur. Yazın sıcakta süt ürünü çabuk bozuluyor. Paketli fe katkı maddesi de olsa en azından bir tık daha güvenli işte.
Aman hepsinin ayrı zararı var. En iyisi evde yapmak belki de. Kavun, şeftali , yoğurt vs.

Muhtemelen bi biz fetal dna ile öğrenemedik

Zararı yok demi şeker dışında?
Bakteri riski var galiba.
Ama kapali daha kotu. Nebilym ben bugune kdr madodan zehirlenen duymadim bana denk gelmedi ya da. Ama su donemde paketli gida tuketmememiz gerekiyor
Yada ayda bikere yiyince bisey olmaz bilmiyorum:)

Yemin ederim delirmek üzereyim doktorun kapısı dolu, ve telefonla sonuç alacak kişiler hususi bekliyor yüz yüze görüşmek için. Boşu boşuna bekliyorum burda bir saattir, üstelik yarın randevusu varken gelmiş hususi bekliyor. İnşallah öğle arasından önce aldır

Kızlar şimdi çıktık kontrolden,
Üçlü ve dörtlü tarama değil başka bir şeye bakcam dedi anlamadım tam bugün biraz saflığıma geldi kan verdim kağıtta AFP MOM yazıyor o mu bilmiyorum. Detaylı ultrason için tarih verdi şu tarihlerde yaptır diye. Bizim kız 147g 14cm senin keyfin yok ama kızın önden gidiyor dedi

Maşallah canım ya

D d_g_g ve kızlar gebelikte paket dondurma yeniyor mu?
Bazen yiyorum ben.
Hiç araştırmadım ama toplamda 4 ay boyunca 4 kere yermişimdir ben paket ve burgerking külah dondurması :)
Hamburger yeniyor mu diye araştırmaya korktum arada onu da yiyorum

Maşallah :) bana da AFP vermişti hemen çıktı sonucu

Hamburgeri evde yapabilirsin aslında.
Evet onu da yapıyorum ama acıktığım an direkt kazınıyordum aklım gözüm hiç bir şey görmüyor . Neyseki azaltabildim
Gebelik esnasında bakılması gereken kan tahlillerinden biriymiş. Bebekteki bazı hastalıkların teşhisi için isteniyormuş sanırım . Benim ikili test iyi çıktığı için perinatolog 3 lü 4lüye gerek yok ama buna bakmamız gerekiyor dedi. Çok detaylı bilmiyorum ama bi tüp kan aldılar

Hiç araştırmadım ama toplamda 4 ay boyunca 4 kere yermişimdir ben paket ve burgerking külah dondurması :)
Hamburger yeniyor mu diye araştırmaya korktum arada onu da yiyorum
Burgerking yeme ya. Mc burger bunlar cop. Normalde de yeme hatta yani. Kac yil oldu ben bilmiorum yemiyeli. Ya iti bi burgerciden sole ama sudem34 in dedigi gibi evde yap. Ben evde yapiorum valla harika oluyo

Selam kızlar ben de şimdi çıktım kontrolden normalde sat a göre 15+4 ama ölçümde 16+3 çıktı. 153 gram olmuş boyu kaç cm dedi unuttum heyecandan duyamadım bile adamı ya ultrasonda da kız olduğunu gösterdi zaten. Bir sonraki kontrol 20. Hafta civarı detaylı ulttrason. İnşallah o da güzel geçer hepimizin amin

Ultrason kağıdın da yazar canım boyu maşallah

Merhabalar 14.hafta ultrasyon fotoğrafına göre cinsiyet tahmini yapabilen var mı acaba doktor iki kez erkek iki kez kız dedi çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…