- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.601
Hemen hemen 2 hafta sonra belli olur. Ben yapamıyorum ama bazı arkadaşlar anlıyorMerhabalar 14.hafta ultrasyon fotoğrafına göre cinsiyet tahmini yapabilen var mı acaba doktor iki kez erkek iki kez kız dedi çok merak ediyorum
Yok yok butik burgercilar oluyor orda yiyorum yıllardır bende mc ve burgerking yemiyorum zaten güzel hamburger yiyince onlar artık lezzetli bile gelmiyor bırak hijyeni :)Burgerking yeme ya. Mc burger bunlar cop. Normalde de yeme hatta yani. Kac yil oldu ben bilmiorum yemiyeli. Ya iti bi burgerciden sole amasudem34 in dedigi gibi evde yap. Ben evde yapiorum valla harika oluyo
Sağolsun bi tane 12. Haftada verdi. Ama videolar da çok güzel oluyor içimde tepinişi izlemek vsHiç vermedi mi
Yavaş yavaş cinsiyetler kesinleşiyor.
gözünüz aydın.. benim de geçmiyor asla.. azalma bile yok hayatım zindan oldukızlar fetal dna sonucum çıktı, temiz dedi doktor çok şükür cinsiyeti de öğrendik tabi bir kızım daha oluyor :) yalnız ben 13 haftalık oldum ama bu bulantılar hala geçmedi
çok şükür.. aynı hisler bende de vardı ikili tarama testinden sonra bir tık içim rahatladı..14 haftalık olduk kızlar. Sanki hiç bu günleri göremeyecekmişim. Hiç hamile kalamayacakmışım, kalsam bile düşük olacakmış gibi hissediyordum. Şimdi 14. Haftaya girdik diyorum ki şükürler olsun.
Suan sadece elenatal 2 ve d vitamini damlası kullanıyorum elenatal in içinde bir çok vitamin var doktoruma da söyledim devam et dedi bence çok fazla ilaç kullanmaya gerek yok ya midemizi mahvediyoruz bunu bile içtikten sonra midem de yanma oluyor malesefKızlar lütfen okuyan herkes beni aydınlatsın kafam çorba oldu çünkü.
Tardyferon ve magosit içiyordum.
Doktordan balık yerine geçecek takviye istedim.
İmom omega kapsül verdi.Gıda takviyesi ve içinde folic asite kadar var.
12-14 sonrası folic asiti bırakıyorduk hani.kafamda deli sorular.
Tam 14 . Haftadayım.
Kimler hangi ilaçları içiyor şu an?
Vitamin gıda takviyesi içen var mı?
Bu güne kadar bir kutu elenatal 1 içtim.
Sonraki ay tardyferon, magosit ve folidoce içtim.
Şimdi de yine tardyferon, magosit ve imom omega var. Omegayı istersen haftada 2-3 kez kullan da dedi.
Ben vinalac folik asit devam. Bugün ferro sanol verdi yatmadan önce iç diye.Kızlar lütfen okuyan herkes beni aydınlatsın kafam çorba oldu çünkü.
Tam 14 . Haftadayım.
Şimdi de yine tardyferon, magosit ve imom omega var. Omegayı istersen haftada 2-3 kez kullan da dedi.
OMEGA 3 verdi içinde dediğin gibi herşey var demir d vitamini b vitaminleri folik asit hepsi var. Dün doktorum magvital, fertamir ve sundrop-d3 verdi ayrıcaKızlar lütfen okuyan herkes beni aydınlatsın kafam çorba oldu çünkü.
Tam 14 . Haftadayım.
Merhaba ben 12+1 itibariyle folik asiti bırakıp regenesis’e geçtim. Doktorumun önerisiyle tabi. Regenesis içinde de folik asit var ama bunun birimi ile direk folidoce aynı değil. Hala vücudun folik asite ihtyacı vardır ama ilk başlarda ki gibi değil.Kızlar lütfen okuyan herkes beni aydınlatsın kafam çorba oldu çünkü.
Tam 14 . Haftadayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?