- 20 Nisan 2023
- 392
- 520
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.641
Ben hamilelik öncesi folidoce kullandım hamile kalınca da bir süre devam ettim. Sonra 1 ay mom vital kullandım. Yanında d vitamini fıs fıs başladım Şimdi 1 aydır elenatal 2 kullanıyorum içinde omega 3 de var diye ve d vitaminine devam ediyorum. Elenatal 2 çok büyük olduğu için içmek çok zor oluyor daha önce içerken kustuğum da oldu ama bebeğin takviyesi eksik kalmasın diye zorluyorum kendimi. Yakında daha fazla demir takviyesine başlayacağız ferritinim düşük olduğu için. Folik devam edecek mi bilmiyorum henüzKızlar lütfen okuyan herkes beni aydınlatsın kafam çorba oldu çünkü.
Tardyferon ve magosit içiyordum.
Doktordan balık yerine geçecek takviye istedim.
İmom omega kapsül verdi.Gıda takviyesi ve içinde folic asite kadar var.
12-14 sonrası folic asiti bırakıyorduk hani.kafamda deli sorular.
Tam 14 . Haftadayım.
Kimler hangi ilaçları içiyor şu an?
Vitamin gıda takviyesi içen var mı?
Bu güne kadar bir kutu elenatal 1 içtim.
Sonraki ay tardyferon, magosit ve folidoce içtim.
Şimdi de yine tardyferon, magosit ve imom omega var. Omegayı istersen haftada 2-3 kez kullan da dedi.
Hmm hepsinin içeriği farklı demekki bendeki omegada folic de var.Hyr omega da omega epa dha var vinalac da folic var
Folic yaktı biziTatlım benim içtiğimde folik asit var d var omega var b 12 var birseyler daha var
Folik asiti tek başına bırakıyoruz yandaşlarını da alıyoruz.
TeşekkürlerBen hamilelik öncesi folidoce kullandım hamile kalınca da bir süre devam ettim. Sonra 1 ay mom vital kullandım. Yanında d vitamini fıs fıs başladım Şimdi 1 aydır elenatal 2 kullanıyorum içinde omega 3 de var diye ve d vitaminine devam ediyorum. Elenatal 2 çok büyük olduğu için içmek çok zor oluyor daha önce içerken kustuğum da oldu ama bebeğin takviyesi eksik kalmasın diye zorluyorum kendimi. Yakında daha fazla demir takviyesine başlayacağız ferritinim düşük olduğu için. Folik devam edecek mi bilmiyorum henüz
Gebe kalmayı planlamadan 6-7 ay diofol kullandım. Gebe kalınca folidoce geçtim 13te bıraktım imom omega kullanıyorum şu an bir de demir takviyesi. Vücudumuz fazla folat tutmaz. İdrarla atarız o yüzden içinde folik olması bi şey ifade etmezKızlar lütfen okuyan herkes beni aydınlatsın kafam çorba oldu çünkü.
Tardyferon ve magosit içiyordum.
Doktordan balık yerine geçecek takviye istedim.
İmom omega kapsül verdi.Gıda takviyesi ve içinde folic asite kadar var.
12-14 sonrası folic asiti bırakıyorduk hani.kafamda deli sorular.
Tam 14 . Haftadayım.
Kimler hangi ilaçları içiyor şu an?
Vitamin gıda takviyesi içen var mı?
Bu güne kadar bir kutu elenatal 1 içtim.
Sonraki ay tardyferon, magosit ve folidoce içtim.
Şimdi de yine tardyferon, magosit ve imom omega var. Omegayı istersen haftada 2-3 kez kullan da dedi.
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar, yine migrenden dolayı acillik olup serum taktırdım. Şu an bitmek üzere o kadar rahatladım ki, 3 gündür ağrısını çekiyordum
Ben de regenesis kullanıyorum.
Bu arada kızlar dün gece tartıldım ve bu gece dün geceye göre 1 buçuk kilo eksik çıktım.
Sabahtandır nedeni düşünüyorum. Kafamda kuruyorum bebek iyi mi. Neden kilom böyle fark etti. Yorum yapabilecek var mı
Ben de aynı anda iki parol ve migren taşıyla idare etmeye çalışıyorum. Parol serum mu taktılar biliyo musunGünaydın kızlar, yine migrenden dolayı acillik olup serum taktırdım. Şu an bitmek üzere o kadar rahatladım ki, 3 gündür ağrısını çekiyordum
Teşekkür ederim kuzumÇok geçmiş olsun canım
evet parol taktılar yutunca bir işe yaramıyor ama serum halinde çok iyiBen de aynı anda iki parol ve migren taşıyla idare etmeye çalışıyorum. Parol serum mu taktılar biliyo musun
hiç takma kafana ben 8 kgya yakın verdım hamılelıkten bu yana cok sukur bebek ıyıBen de regenesis kullanıyorum.
Bu arada kızlar dün gece tartıldım ve bu gece dün geceye göre 1 buçuk kilo eksik çıktım.
Sabahtandır nedeni düşünüyorum. Kafamda kuruyorum bebek iyi mi. Neden kilom böyle fark etti. Yorum yapabilecek var mı
Bende en son 4 kilo verdim doktorum dikkat et dedi ama çok problemmiş gibi cevap vermedi. Bide ödemde olabilir. Siz ödemi atmışsınız tartıda eksik çıkmıştır.Ben de regenesis kullanıyorum.
Erkek anaları kervanına hoş geldin bacımKızlar doktordan çıktık az önce bizim sıpa göstermedi sırtını döndü bayada uğraştı doktoramaaa sanki bir pipi gördüm yüzde seksen erkek dedi önce sonra yüzde doksan dedi kordon olma ihtimali yüzde on var yinede ni dahaki kontrolde kesin öğrenebiliriz dedi..
Dördüncü erkek geliyor gibi bize sağlığıyla gelsin inşallah
Maşallah baya hareketli iydi kaburgalarına kadarda gördük herşeyi sağlıkla ilerliyor suyun durumu iyi boyu 14 cm 120 Gr ağırlığında haftasıyla uyumlu gidiyor elhamdülillah
Güneş kremi sordum seba Medin de kullanabilir mişim aklınızda olsun
Hoş buldum bacımmErkek anaları kervanına hoş geldin bacım
Ya sen kız isteyip duruyordun ya korkuyordum senin de erkek olacak diye
Hayırlı uğurlun olsun.
Sağlıklı olsun inşallah.
Yaşın genç belki üçüncüde kızı görürsün.senin de bahtına kaynanalık düştü
Tümay senle iki sene sonra bir daha bebekyolculuğu yaparız gibi geliyor
Canım senin üç oğlun mu vardı? Ben mi kaçırdım bu bilgiyiKızlar doktordan çıktık az önce bizim sıpa göstermedi sırtını döndü bayada uğraştı doktoramaaa sanki bir pipi gördüm yüzde seksen erkek dedi önce sonra yüzde doksan dedi kordon olma ihtimali yüzde on var yinede ni dahaki kontrolde kesin öğrenebiliriz dedi..
Dördüncü erkek geliyor gibi bize sağlığıyla gelsin inşallah
Maşallah baya hareketli iydi kaburgalarına kadarda gördük herşeyi sağlıkla ilerliyor suyun durumu iyi boyu 14 cm 120 Gr ağırlığında haftasıyla uyumlu gidiyor elhamdülillah
Güneş kremi sordum seba Medin de kullanabilir mişim aklınızda olsun
Evet evet evet üç oğlum var biri kendi doğurduğum ikisi eşimin ama anne diyorlar banadaCanım senin üç oğlun mu vardı? Ben mi kaçırdım bu bilgiyihayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al hepimiz alalım inşallah
Ay maşallah ne güzel yürekli insansınEvet evet evet üç oğlum var biri kendi doğurduğum ikisi eşimin ama anne diyorlar banadayani ben beş erkek ile uğraşacak olan o kadınım amiiin Allah razı olsun hepimiz sağ salim sağlıcakla alalım inşallah
1-2 haftaya kadar daha net olur yine belli olmazsa ayrıntılı ultrason istiyorlar o zaman tam olarak belli olurKızlarr merhaba 14+6 da randevum vardı bacak arası burayı gösterdi bana doktorumneye benziyor sence dedi bende erkek sanırım dedim kendimi tutamadım ağlayınca belki iri dudaklıdır belki değişir sonra diye teselli etti doktor beni sağlığıyla gelsin önceliğimiz bu ama bu haftalarda erkek bebişlerin pipisi kocaman oluyor benim bebeğim pipisi mi küçük yoksa dudakları mı büyük Eki Görüntüle 3264260
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?