2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben hamilelik öncesi folidoce kullandım hamile kalınca da bir süre devam ettim. Sonra 1 ay mom vital kullandım. Yanında d vitamini fıs fıs başladım Şimdi 1 aydır elenatal 2 kullanıyorum içinde omega 3 de var diye ve d vitaminine devam ediyorum. Elenatal 2 çok büyük olduğu için içmek çok zor oluyor daha önce içerken kustuğum da oldu ama bebeğin takviyesi eksik kalmasın diye zorluyorum kendimi. Yakında daha fazla demir takviyesine başlayacağız ferritinim düşük olduğu için. Folik devam edecek mi bilmiyorum henüz

Hyr omega da omega epa dha var vinalac da folic var
Hmm hepsinin içeriği farklı demekki bendeki omegada folic de var.
Tatlım benim içtiğimde folik asit var d var omega var b 12 var birseyler daha var
Folik asiti tek başına bırakıyoruz yandaşlarını da alıyoruz.
Folic yaktı bizi
Teşekkürler

Gebe kalmayı planlamadan 6-7 ay diofol kullandım. Gebe kalınca folidoce geçtim 13te bıraktım imom omega kullanıyorum şu an bir de demir takviyesi. Vücudumuz fazla folat tutmaz. İdrarla atarız o yüzden içinde folik olması bi şey ifade etmez

Akşamdansa sabahları kahvaltıdan önce, mümkünse tuvalete çıktıktan sonra ve de çıplak tartılmak en sağlıklısı yediğimiz, içtiğimiz şeyler gün içerisinde kiloda çok fazla dalgalanma yapıyor. Bu şekilde daha tutarlı çıkacaktır kilonuz

Kızlar doktordan çıktık az önce bizim sıpa göstermedi sırtını döndü bayada uğraştı doktor amaaa sanki bir pipi gördüm yüzde seksen erkek dedi önce sonra yüzde doksan dedi kordon olma ihtimali yüzde on var yinede ni dahaki kontrolde kesin öğrenebiliriz dedi..
Dördüncü erkek geliyor gibi bize sağlığıyla gelsin inşallah
Maşallah baya hareketli iydi kaburgalarına kadarda gördük herşeyi sağlıkla ilerliyor suyun durumu iyi boyu 14 cm 120 Gr ağırlığında haftasıyla uyumlu gidiyor elhamdülillah
Güneş kremi sordum seba Medin de kullanabilir mişim aklınızda olsun

hiç takma kafana ben 8 kgya yakın verdım hamılelıkten bu yana cok sukur bebek ıyı

Bende en son 4 kilo verdim doktorum dikkat et dedi ama çok problemmiş gibi cevap vermedi. Bide ödemde olabilir. Siz ödemi atmışsınız tartıda eksik çıkmıştır.

Erkek anaları kervanına hoş geldin bacım
Ya sen kız isteyip duruyordun ya korkuyordum senin de erkek olacak diye

Hayırlı uğurlun olsun.
Sağlıklı olsun inşallah.

Yaşın genç belki üçüncüde kızı görürsün. senin de bahtına kaynanalık düştü

Tümay senle iki sene sonra bir daha bebek yolculuğu yaparız gibi geliyor

Kızlarr merhaba 14+6 da randevum vardı bacak arası burayı gösterdi bana doktorum neye benziyor sence dedi bende erkek sanırım dedim kendimi tutamadım ağlayınca belki iri dudaklıdır belki değişir sonra diye teselli etti doktor beni sağlığıyla gelsin önceliğimiz bu ama bu haftalarda erkek bebişlerin pipisi kocaman oluyor benim bebeğim pipisi mi küçük yoksa dudakları mı büyük

Bir kaç konu altına yazdım ilgilenen olmadı belki benzerlikten cevap verebilirsiniz

Hoş buldum bacımm 26 Haziran'da bi doktor randevum daha var bakalım eşim hala yüzde yirmi kısmı için umutlu
Ama ben biliyordum erkek olacağını hem belirtiler hem rüyalarım içime doğdu benim
Napalım kısmet erkekmiş bizimde 3 sene sonra dedim bende tekrar deneyelim

Canım senin üç oğlun mu vardı? Ben mi kaçırdım bu bilgiyi hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al hepimiz alalım inşallah

Canım senin üç oğlun mu vardı? Ben mi kaçırdım bu bilgiyi hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al hepimiz alalım inşallah
Evet evet evet üç oğlum var biri kendi doğurduğum ikisi eşimin ama anne diyorlar banada yani ben beş erkek ile uğraşacak olan o kadınım amiiin Allah razı olsun hepimiz sağ salim sağlıcakla alalım inşallah

Ay maşallah ne güzel yürekli insansın

1-2 haftaya kadar daha net olur yine belli olmazsa ayrıntılı ultrason istiyorlar o zaman tam olarak belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…