- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.661
3 Temmuz da randevum var şehir hastanesine ki ayrıntılı için istek atsın diye bakalım nolacak heyecandan kalbim çatlıycak gibi1-2 haftaya kadar daha net olur yine belli olmazsa ayrıntılı ultrason istiyorlar o zaman tam olarak belli olur
Çok heyecanlı oluyor3 Temmuz da randevum var şehir hastanesine ki ayrıntılı için istek atsın diye bakalım nolacak heyecandan kalbim çatlıycak gibi
İşte o heyecan hem tatlı hem sabırsızlık veriyor insanaÇok heyecanlı oluyorbizim minikte göstermedi bayramdan sonra tekrar kontrol var belki o zaman gösterir
Sağlıklı ve hayırlı evlat olsun da. Benimde içimden hep oğlum olacak gibi his var istemsizce oğluşum diyorum. Göstermedi diye kız olabilir diyen de varİşte o heyecan hem tatlı hem sabırsızlık veriyor insanaartık erkek ya bu diycegim oğlum diye seveceğim anda içimden bi ses nau nau diyor yavrusumm diyorum artık
Tabi ki önce sağlıklı sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbime hayırlı kul peygamber efendimize hayırlı ümmet olmayı bize de hayırlı evlat olmayı nasip etsinSağlıklı ve hayırlı evlat olsun da. Benimde içimden hep oğlum olacak gibi his var istemsizce oğluşum diyorum. Göstermedi diye kız olabilir diyen de var
Tabi ki önce sağlıklı sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbime hayırlı kul peygamber efendimize hayırlı ümmet olmayı bize de hayırlı evlat olmayı nasip etsinamaaaaaaa ben de hep kız hissediyorum tabi istediğim için hemde sürekli rüyamda gördüğüm için aslında ilk bebek ne olursa razıyız Allah’ımın verdiğine rabbim olmayan isteyen herkese nasip etsin
Senin durumla benim ki aynı bende kız hissediyorum herkes erkek diyorİnşallah kızınız olur diyelim o zaman. Amin inşallah herkese nasip etsin. Benimde içimden erkek geçiyor ama hep kız diyorlar bana doktorumda daha ilk defa baktı göstermedi o da üstelik eliyle yüzünü kapattı.
Bana da herkes hep erkek diyordu benim de en başından beri erkek diye içimden geçiyordu rus takvimi çin takvimi hepsi erkek diyordu ama kızSenin durumla benim ki aynı bende kız hissediyorum herkes erkek diyor
Ay birde bu aralar her şeye ağlıyorum sürekli paranoyalarım arttı. Annemi düşünmekten kafayı yiycem sürekli duygusal gözü yaşlı pskilojim beni terk etti
HormonlardanSenin durumla benim ki aynı bende kız hissediyorum herkes erkek diyor
Ay birde bu aralar her şeye ağlıyorum sürekli paranoyalarım arttı. Annemi düşünmekten kafayı yiycem sürekli duygusal gözü yaşlı pskilojim beni terk etti
Ay çok güzelBana da herkes hep erkek diyordu benim de en başından beri erkek diye içimden geçiyordu rus takvimi çin takvimi hepsi erkek diyordu ama kızçıktı bi tek eşim kız olduğunu düşündü çünkü hem fizyolojik hem de psikolojik olarak diğer hamileliğimden çok farklı olduğunu gözlemlediğini söyledi. Hatta 11+5te doktora ultrason yaparken “hocam kıza benziyor sanki” diye atıldı ortaya. Doktor da gülerek eşime baktı “maalesef erkeğe benziyor %70 erkek diyebilirim “ demişti
Ya sus sus hiç sorma dizi izleyemiyorum instagramdan bi video göreyim seller sular götürüyor eşim bana laf söylemeye cesaret edemiyor aglıycam diye öyle komik ki yani dışardan görsem çok gülerdim bu ne böyle diye ama işin içindeyken trajikomik oluyorHormonlardanbazen saçma sapan şeylere bende ağlıyorum
Ya sus sus hiç sorma dizi izleyemiyorum instagramdan bi video göreyim seller sular götürüyor eşim bana laf söylemeye cesaret edemiyor aglıycam diye öyle komik ki yani dışardan görsem çok gülerdim bu ne böyle diye ama işin içindeyken trajikomik oluyor
Ben tv açmıyorumDuygusal sahne izlememeye çalışıyorum ben
Canim yinede tam kesin konuşmamış kızda olma ihtimali olabilir tabi ben ne kadar erkek desem de kiz umudum vardı ama dün tamamen erkek olduğuna inandım doktor da değişmez dedi hayalim 2 kiz kardeşti ama nasip dünden beri modum düşüktü şimdi şimdi topladım allah saglikla almayi nasip etsin insallahKızlar doktordan çıktık az önce bizim sıpa göstermedi sırtını döndü bayada uğraştı doktoramaaa sanki bir pipi gördüm yüzde seksen erkek dedi önce sonra yüzde doksan dedi kordon olma ihtimali yüzde on var yinede ni dahaki kontrolde kesin öğrenebiliriz dedi..
Dördüncü erkek geliyor gibi bize sağlığıyla gelsin inşallah
Maşallah baya hareketli iydi kaburgalarına kadarda gördük herşeyi sağlıkla ilerliyor suyun durumu iyi boyu 14 cm 120 Gr ağırlığında haftasıyla uyumlu gidiyor elhamdülillah
Güneş kremi sordum seba Medin de kullanabilir mişim aklınızda olsun
Pantolon değil eşofmanla geziyorum artık normal pantolonlarim beni zorluyorkizlar kiyafetlerinizde değişiklikler yapmaya başladınız mı benim göbek baya zorluyor pantolonlarım düğmeleri açık geziyorum şimdiden hamile pantolonu alan var mı
3 temmuzda muhtemelen bende aynı cümleleri duyacağımCanim yinede tam kesin konuşmamış kızda olma ihtimali olabilir tabi ben ne kadar erkek desem de kiz umudum vardı ama dün tamamen erkek olduğuna inandım doktor da değişmez dedi hayalim 2 kiz kardeşti ama nasip dünden beri modum düşüktü şimdi şimdi topladım allah saglikla almayi nasip etsin insallah
Evet oluyor bende de özellikle sıcaklarda hamilelikte zaten akıntı artıyormus.Kızlar bugün baya yürüdüm beyaz akıntım olmuş afedersiniz. Normal midir ya başına gelen var mı bu aralar zaten akıntı artışı yaşıyorum
Ben aldım canimkizlar kiyafetlerinizde değişiklikler yapmaya başladınız mı benim göbek baya zorluyor pantolonlarım düğmeleri açık geziyorum şimdiden hamile pantolonu alan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?