2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
3 Temmuz da randevum var şehir hastanesine ki ayrıntılı için istek atsın diye bakalım nolacak heyecandan kalbim çatlıycak gibi
Çok heyecanlı oluyor bizim minikte göstermedi bayramdan sonra tekrar kontrol var belki o zaman gösterir

Çok heyecanlı oluyor bizim minikte göstermedi bayramdan sonra tekrar kontrol var belki o zaman gösterir
İşte o heyecan hem tatlı hem sabırsızlık veriyor insana artık erkek ya bu diycegim oğlum diye seveceğim anda içimden bi ses nau nau diyor yavrusumm diyorum artık

İşte o heyecan hem tatlı hem sabırsızlık veriyor insana artık erkek ya bu diycegim oğlum diye seveceğim anda içimden bi ses nau nau diyor yavrusumm diyorum artık
Sağlıklı ve hayırlı evlat olsun da. Benimde içimden hep oğlum olacak gibi his var istemsizce oğluşum diyorum. Göstermedi diye kız olabilir diyen de var

Sağlıklı ve hayırlı evlat olsun da. Benimde içimden hep oğlum olacak gibi his var istemsizce oğluşum diyorum. Göstermedi diye kız olabilir diyen de var
Tabi ki önce sağlıklı sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbime hayırlı kul peygamber efendimize hayırlı ümmet olmayı bize de hayırlı evlat olmayı nasip etsin amaaaaaaa ben de hep kız hissediyorum tabi istediğim için hemde sürekli rüyamda gördüğüm için aslında ilk bebek ne olursa razıyız Allah’ımın verdiğine rabbim olmayan isteyen herkese nasip etsin

İnşallah kızınız olur diyelim o zaman. Amin inşallah herkese nasip etsin. Benimde içimden erkek geçiyor ama hep kız diyorlar bana doktorumda daha ilk defa baktı göstermedi o da üstelik eliyle yüzünü kapattı.

Senin durumla benim ki aynı bende kız hissediyorum herkes erkek diyor
Ay birde bu aralar her şeye ağlıyorum sürekli paranoyalarım arttı. Annemi düşünmekten kafayı yiycem sürekli duygusal gözü yaşlı pskilojim beni terk etti

Bana da herkes hep erkek diyordu benim de en başından beri erkek diye içimden geçiyordu rus takvimi çin takvimi hepsi erkek diyordu ama kız çıktı bi tek eşim kız olduğunu düşündü çünkü hem fizyolojik hem de psikolojik olarak diğer hamileliğimden çok farklı olduğunu gözlemlediğini söyledi. Hatta 11+5te doktora ultrason yaparken “hocam kıza benziyor sanki” diye atıldı ortaya. Doktor da gülerek eşime baktı “maalesef erkeğe benziyor %70 erkek diyebilirim “ demişti

Hormonlardan bazen saçma sapan şeylere bende ağlıyorum

Ay çok güzel rabbim herkese hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin benim hep erkek diyenim çok kız hissediyorum ama erkek ağır basıyor

Hormonlardan bazen saçma sapan şeylere bende ağlıyorum
Ya sus sus hiç sorma dizi izleyemiyorum instagramdan bi video göreyim seller sular götürüyor eşim bana laf söylemeye cesaret edemiyor aglıycam diye öyle komik ki yani dışardan görsem çok gülerdim bu ne böyle diye ama işin içindeyken trajikomik oluyor

Duygusal sahne izlememeye çalışıyorum ben

Canim yinede tam kesin konuşmamış kızda olma ihtimali olabilir tabi ben ne kadar erkek desem de kiz umudum vardı ama dün tamamen erkek olduğuna inandım doktor da değişmez dedi hayalim 2 kiz kardeşti ama nasip dünden beri modum düşüktü şimdi şimdi topladım allah saglikla almayi nasip etsin insallah

Kızlar bugün baya yürüdüm beyaz akıntım olmuş afedersiniz. Normal midir ya başına gelen var mı bu aralar zaten akıntı artışı yaşıyorum

3 temmuzda muhtemelen bende aynı cümleleri duyacağım modun düşmesin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…