- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.681
Beyaz şeffaf akıntı normal canimKızlar bugün baya yürüdüm beyaz akıntım olmuş afedersiniz. Normal midir ya başına gelen var mı bu aralar zaten akıntı artışı yaşıyorum
Benimde 4 temmuzda randevum. Cinsiyet konusunda kız gibi hissediyorum ama hayırlısı neyse olsun ne kızım ne oğlum var önemli değil3 temmuzda muhtemelen bende aynı cümleleri duyacağımmodun düşmesin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum
Akşamdansa sabahları kahvaltıdan önce, mümkünse tuvalete çıktıktan sonra ve de çıplak tartılmak en sağlıklısıyediğimiz, içtiğimiz şeyler gün içerisinde kiloda çok fazla dalgalanma yapıyor. Bu şekilde daha tutarlı çıkacaktır kilonuz
Keşke ben de öyle düsünebilsem tabi hayırlısı olsun öncelikleBenimde 4 temmuzda randevum. Cinsiyet konusunda kız gibi hissediyorum ama hayırlısı neyse olsun ne kızım ne oğlum var önemli değil
Yok canim artik iyiyim erkek ismi bile düşünüyoruz3 temmuzda muhtemelen bende aynı cümleleri duyacağımmodun düşmesin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum
kizlar kiyafetlerinizde değişiklikler yapmaya başladınız mı benim göbek baya zorluyor pantolonlarım düğmeleri açık geziyorum şimdiden hamile pantolonu alan var mı
Yok canim artik iyiyim erkek ismi bile düşünüyoruz
Kız sen listede hiç yoksun sat falan yok onları da yaz
Ne guzel tatli tatli sadece agliyorsunuz. Ben sinir krizi gecirdim gecen gun, ciglik attim esime resmenYa sus sus hiç sorma dizi izleyemiyorum instagramdan bi video göreyim seller sular götürüyor eşim bana laf söylemeye cesaret edemiyor aglıycam diye öyle komik ki yani dışardan görsem çok gülerdim bu ne böyle diye ama işin içindeyken trajikomik oluyor
Ben aldim 12 haftada mecbur. Tum pantolonlar 36 beden su an mumkun degil 1 karis acik kaliyor.kizlar kiyafetlerinizde değişiklikler yapmaya başladınız mı benim göbek baya zorluyor pantolonlarım düğmeleri açık geziyorum şimdiden hamile pantolonu alan var mı
Liearac aldım bende internetten bugün geldi. Trendyolda kendi mağazaları var 525₺ mağaza takibinde de 50₺ indirimi vardı 475 e aldım. Kokusu falanda yok bugün başladım işte kullanmaya gelir gelmez. Ablam bi kaç tanıdık bunu kullandı hiç çatlak kalmadı onlarda bende o yüzden aldım bende nasıl etki eder bilmiyorumKızlar çatlak oluşmaması için krem/yağ vb sürmeye başladınız mı ? Bitkisel kullananlar var ise hatta daha önceki gebeliklerde deneyip memnun kalanlarınız ne kullandı ?
Ay maşallah totosunu yesinlerKızlar doktordan çıktık az önce bizim sıpa göstermedi sırtını döndü bayada uğraştı doktoramaaa sanki bir pipi gördüm yüzde seksen erkek dedi önce sonra yüzde doksan dedi kordon olma ihtimali yüzde on var yinede ni dahaki kontrolde kesin öğrenebiliriz dedi..
Dördüncü erkek geliyor gibi bize sağlığıyla gelsin inşallah
Maşallah baya hareketli iydi kaburgalarına kadarda gördük herşeyi sağlıkla ilerliyor suyun durumu iyi boyu 14 cm 120 Gr ağırlığında haftasıyla uyumlu gidiyor elhamdülillah
Güneş kremi sordum seba Medin de kullanabilir mişim aklınızda olsun
Benim de arttı son zamanlarda enfeksiyon sandım değil mantar falanda değil düz beyaz akıntı bugün samsuna falan gittik çok yürüdüm sahil falan eve geldim biraz fazla gelmiş normalden sorayım dedim, teşekkür ederim canımEvet oluyor bende de özellikle sıcaklarda hamilelikte zaten akıntı artıyormus.
Teşekkürler ya arttı son zamanlarda bugünde yol falan demekki ondan olduBeyaz şeffaf akıntı normal canim
Evet canim bariz belliydi bence zaten gittiğimde 13+3 olmuştu doktor cinsiyetine bakalim diye tamamlayamadan erkek dedi durdurdu gösterdi bariz belliydi baya büyük geldi 13 haftaliga goreHaklıymışsın kendi ultrason yorumundabenim ultrason da ona benziyordu doktor %90 kız dedi bir de erkeğe dönüyormuş amaaaannn
Bence de artık umudu kessin.Hoş buldum bacımm26 Haziran'da bi doktor randevum daha var bakalım eşim hala yüzde yirmi kısmı için umutlu
Ama ben biliyordum erkek olacağını hem belirtiler hem rüyalarım içime doğdu benim
Napalım kısmet erkekmiş bizimde3 sene sonra dedim bende tekrar deneyelim
Abartılı olmayan hafif beyaz akıntı bende de oluyor. Bende her gün yürüyorum.Kızlar bugün baya yürüdüm beyaz akıntım olmuş afedersiniz. Normal midir ya başına gelen var mı bu aralar zaten akıntı artışı yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?