2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
3 temmuzda muhtemelen bende aynı cümleleri duyacağım modun düşmesin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum
Benimde 4 temmuzda randevum. Cinsiyet konusunda kız gibi hissediyorum ama hayırlısı neyse olsun ne kızım ne oğlum var önemli değil

kizlar kiyafetlerinizde değişiklikler yapmaya başladınız mı benim göbek baya zorluyor pantolonlarım düğmeleri açık geziyorum şimdiden hamile pantolonu alan var mı

Ben bir iki parça aldım, yengem de hamilelik pantolonları verdi ama onlar da daha büyük geliyor. En çok elbise giyiyorum bir de şimdiden 2 beden büyük pijama aldım onlar her türlü giyilir diye rahat ettim

Ne guzel tatli tatli sadece agliyorsunuz. Ben sinir krizi gecirdim gecen gun, ciglik attim esime resmen icimden canavar cikti. Neyseki bir defa oldu su ana kadar umarim sondur

Kızlar çatlak oluşmaması için krem/yağ vb sürmeye başladınız mı ? Bitkisel kullananlar var ise hatta daha önceki gebeliklerde deneyip memnun kalanlarınız ne kullandı ?
Liearac aldım bende internetten bugün geldi. Trendyolda kendi mağazaları var 525₺ mağaza takibinde de 50₺ indirimi vardı 475 e aldım. Kokusu falanda yok bugün başladım işte kullanmaya gelir gelmez. Ablam bi kaç tanıdık bunu kullandı hiç çatlak kalmadı onlarda bende o yüzden aldım bende nasıl etki eder bilmiyorum

Ay maşallah totosunu yesinler

Ay dün girmemişim hiç napıyonuz kızlar. Bende bi ağırlık var anında yoruluyorum az bi acıkınca tansiyonum mu düşüyo noluyosa elim ayağım titriyo bir de konusu oldumu kaçırdım mı bilmiyorum güneş kremi ayrıca aldınız mı ne kullanıyonuz?Hamileler hepsini kullanabiliyor mu bioderma spf100 önermişler genelde ama başka bildiğiniz var mı

Evet oluyor bende de özellikle sıcaklarda hamilelikte zaten akıntı artıyormus.
Benim de arttı son zamanlarda enfeksiyon sandım değil mantar falanda değil düz beyaz akıntı bugün samsuna falan gittik çok yürüdüm sahil falan eve geldim biraz fazla gelmiş normalden sorayım dedim, teşekkür ederim canım

Kızlar ya ne yapsam geçmeyen mide yanmam var ya. Gece uyandıracak derecede

Haklıymışsın kendi ultrason yorumunda benim ultrason da ona benziyordu doktor %90 kız dedi bir de erkeğe dönüyormuş amaaaannn
Evet canim bariz belliydi bence zaten gittiğimde 13+3 olmuştu doktor cinsiyetine bakalim diye tamamlayamadan erkek dedi durdurdu gösterdi bariz belliydi baya büyük geldi 13 haftaliga gore ama direkt %99.9 erkek gibi dusunuyorum dedi yanilmaz bence yaa sanmiyorum kesin konustu bebiko gel anne gosterem de rahatla dedi resmen canim kac haftalik dedi o da önemli bence erkekler değişmiyor da kizlar değişebiliyor insallah gönlündeki olur benim ki olmadi senin ki olsun

Bence de artık umudu kessin.
Tamam seni mi kırcam 3 sene olsun zaten doğuma 6 ay var. 2 sene de emzirme olsun. 6 ayda çocuk denemeleri derken doldu zaman.
Yaa benim ablamın 4 oğlan. Abimin 3 oğlan. Kaynanamın 3 oğlan. Eşimin amcası 3 oğlan, halası 2 oğlan, teyzesi 3 oğlan normal olabilir belki

Valla kromozom erkekten geliyor kısmetleri böyleymiş. sağlıklı olsunlar inşallah.

Kızlar bugün baya yürüdüm beyaz akıntım olmuş afedersiniz. Normal midir ya başına gelen var mı bu aralar zaten akıntı artışı yaşıyorum
Abartılı olmayan hafif beyaz akıntı bende de oluyor. Bende her gün yürüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…