- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.701
Evet canim bariz belliydi bence zaten gittiğimde 13+3 olmuştu doktor cinsiyetine bakalim diye tamamlayamadan erkek dedi durdurdu gösterdi bariz belliydi baya büyük geldi 13 haftaliga goreama direkt %99.9 erkek gibi dusunuyorum dedi yanilmaz bence yaa sanmiyorum kesin konustu bebiko gel anne gosterem de rahatla dedi resmen canim kac haftalik dedi o da önemli bence erkekler değişmiyor da kizlar değişebiliyor insallah gönlündeki olur benim ki olmadi senin ki olsun
Pazartesi günü gittim de (14+5 de ) göstermedi sakladı bizden gösterse öğrenecektimDevlete gidip cinsiyeti öğrenen var mı? Hepiniz özele gidiyorsunuz galiba
Devlet hastanesi görse bile söylemiyormuş diye duydum. 20. Haftada falan söylüyormuş galibaDevlete gidip cinsiyeti öğrenen var mı? Hepiniz özele gidiyorsunuz galiba
16-17 de çıkıyor dediler ama bazıları şüpheli olanlar 20ye kadar uzayabiliyormusDevlet hastanesi görse bile söylemiyormuş diye duydum. 20. Haftada falan söylüyormuş galiba
Düzeldi bi kaç saattir iyi sindirdi ikinci ismi buldum söyledim ilk defa olabilir dedi sonra dur ismiyle seslenme 26 sını bekleyelim dedi yineBence de artık umudu kessin.
Tamam seni mi kırcam 3 sene olsun zaten doğuma 6 ay var. 2 sene de emzirme olsun. 6 ayda çocuk denemeleri derken doldu zaman.
Yaa benim ablamın 4 oğlan. Abimin 3 oğlan. Kaynanamın 3 oğlan. Eşimin amcası 3 oğlan, halası 2 oğlan, teyzesi 3 oğlannormal olabilir belki
Valla kromozom erkekten geliyor kısmetleri böyleymiş.sağlıklı olsunlar inşallah.
Benzetmede bulundu mu peki doktor mesela bugün bizimde göstermedi ama erkeğe benzetti yüzde 80-90 erkek dedi16+1 deyim hala cinsiyet öğrenemedim hiç kendini göstermedi geçen hafta gitmistim acaba yine gitsem belli olurmu
Işte onu bile yapamadiBenzetmede bulundu mu peki doktor mesela bugün bizimde göstermedi ama erkeğe benzetti yüzde 80-90 erkek dedi
Sizin kaç haftalikBenzetmede bulundu mu peki doktor mesela bugün bizimde göstermedi ama erkeğe benzetti yüzde 80-90 erkek dedi
Evet canım bizde isim bakıyoruz. Öğrencilerden bildiğim isimler var yüzde yüz haylaz yaramaz olanları kesinlikle direk eledikDüzeldi bi kaç saattir iyi sindirdi ikinci ismi buldum söyledim ilk defa olabilir dedi sonra dur ismiyle seslenme 26 sını bekleyelim dedi yine
Güzel hesap yaptın bizde aynı düşündük ikiyi bitirsin başlarız dörde doğru gelmiş olur , ee dedi oda erkek olursa , dedim bende atın beni denizlereeeee
Maşallah sizinkilere benimkinden farkı yok bugün diyor x saçıyorum kendine kızıyorGerçekten herşey bi yana şakasıda isteklerde Allah sağlık versin bize hayırlı evlat Allah'a sevgili bir kul olsunlar daha ne olsun ne ister insan
Uslu çocuk ismi arıyorum siz baktınız mı düşündünüz mü
Rennie çiğneme tableti kullanıyor musunKızlar ya ne yapsam geçmeyen mide yanmam var ya. Gece uyandıracak derecede
Dün gece içtim, sabah yine oldu yine kullandım sabahRennie çiğneme tableti kullanıyor musun
Uyumadan önce iç mutlaka. Öyle uyu. Uykuya yakın beslenme yapma. Neler dokunuyor kendini takip etDün gece içtim, sabah yine oldu yine kullandım sabah
Bende bariz birsey yok yarın 16. Haftaya girecem. Şimdi sırt üstü uzandım böyle kalp atışı gibi birsey var ama anlamlandıramıyorum. Hapşırınca yürüyünce ya da ani hareket edince böyle bölgesel ağrı oluyor oradan iyi olduğunu anlamaya çalışıyorum bende olaylar böyleKızlar bebeğin hareketlerini hisseden var mı?
Kendimi çok odun hissediyorum.
14.haftadayım hala hissetmiyorum.
İlk çocuk da değil.
Hadi ilk çocuk geç hissedilir tamam da.
Değişme ihtimali pek yok canım ama ayrıntılı ultrasona kadar sanırım bu durumu yaşayacağıziyi akşamlarr . 15+2 de bugün doktor yüzde 70 80 kız dedi. Sizce ileride değişme ihtimali var mıı?
Ben bu doktorları anlamıyorum ya. Ya erkek de ya kız 70-80 ne.iyi akşamlarr . 15+2 de bugün doktor yüzde 70 80 kız dedi. Sizce ileride değişme ihtimali var mıı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?