2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334

Ayyy göstermiş baya baya bana 12+2’de %90 kız dedi perinatolog ama Pazartesi randevuda netleşir herhalde

Düzeldi bi kaç saattir iyi sindirdi ikinci ismi buldum söyledim ilk defa olabilir dedi sonra dur ismiyle seslenme 26 sını bekleyelim dedi yine
Güzel hesap yaptın bizde aynı düşündük ikiyi bitirsin başlarız dörde doğru gelmiş olur , ee dedi oda erkek olursa , dedim bende atın beni denizlereeeee
Maşallah sizinkilere benimkinden farkı yok bugün diyor x saçıyorum kendine kızıyor Gerçekten herşey bi yana şakasıda isteklerde Allah sağlık versin bize hayırlı evlat Allah'a sevgili bir kul olsunlar daha ne olsun ne ister insan
Uslu çocuk ismi arıyorum siz baktınız mı düşündünüz mü

16+1 deyim hala cinsiyet öğrenemedim hiç kendini göstermedi geçen hafta gitmistim acaba yine gitsem belli olurmu
Benzetmede bulundu mu peki doktor mesela bugün bizimde göstermedi ama erkeğe benzetti yüzde 80-90 erkek dedi

Evet canım bizde isim bakıyoruz. Öğrencilerden bildiğim isimler var yüzde yüz haylaz yaramaz olanları kesinlikle direk eledik

Kızlar bebeğin hareketlerini hisseden var mı?
Kendimi çok odun hissediyorum.
14.haftadayım hala hissetmiyorum.
İlk çocuk da değil.
Hadi ilk çocuk geç hissedilir tamam da.

Kızlar bebeğin hareketlerini hisseden var mı?
Kendimi çok odun hissediyorum.
14.haftadayım hala hissetmiyorum.
İlk çocuk da değil.
Hadi ilk çocuk geç hissedilir tamam da.
Bende bariz birsey yok yarın 16. Haftaya girecem. Şimdi sırt üstü uzandım böyle kalp atışı gibi birsey var ama anlamlandıramıyorum. Hapşırınca yürüyünce ya da ani hareket edince böyle bölgesel ağrı oluyor oradan iyi olduğunu anlamaya çalışıyorum bende olaylar böyle

iyi akşamlarr . 15+2 de bugün doktor yüzde 70 80 kız dedi. Sizce ileride değişme ihtimali var mıı?
Ben bu doktorları anlamıyorum ya. Ya erkek de ya kız 70-80 ne.
İlla kendilerine açık kapı bırakıyorlar.
Oğlumda direk ikili testte çıkmıştı 12.haftada.
Bunda da şükür 14 de doktorum direk gördü söyledi.
Netliği seviyorum ben. İnsanı niye ikilemde bırakıyorlar.
Bence 80 dediyse kızdır artık hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…