- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.741
Ne yaptınız benden de ara ara su gibi akıntı geliyorBenimkide öyle ama ikna ettimya bu arada bisi sorcam daha demin bi akintim geldi ama saf su temiz 1 avuç kadar nerdeyse şuan acile gitsemmi diye düşünüyorum ama lekeleme yok
Açık oldu biraz kızlar ama biraz endiseliyim sabah randevum var diyede gitmim dedim
Artık bidaha kontrole gidince sorarım canım teşekkür ederimYine de içine sinmiyorsa gidince doktoruna sor.
Teşekkür ederim icim rahatladiKorkma şuan akıntı şekilleri farklı olabiliyor eğer bi daha olursa doktoru ara ona tarif et ne derse ona göre hareket edersin.. kese suyu bu aylarda kolay kolay gelmez ki o olmuş olsaydı bi avuçla kalmazdı diye düşünüyorum ara ara akmaya devam ederdi .. ilk doğumumda ağrı sancı yaşamadım suyum geldi doğuma kadar ordan biliyorum
Akıntı normal bende hep olir ilk defa çok sıvı şu gibiyd temizlik yaptim o yüzden korktumNe yaptınız benden de ara ara su gibi akıntı geliyor
Ben ilk folik asit için FOLBİOL ile başladım. Depolarım fazlaca dolmuştu gebelik önceside düzenli kullanmıştım.Kızlar lütfen okuyan herkes beni aydınlatsın kafam çorba oldu çünkü.
Tardyferon ve magosit içiyordum.
Doktordan balık yerine geçecek takviye istedim.
İmom omega kapsül verdi.Gıda takviyesi ve içinde folic asite kadar var.
12-14 sonrası folic asiti bırakıyorduk hani.kafamda deli sorular.
Tam 14 . Haftadayım.
Kimler hangi ilaçları içiyor şu an?
Vitamin gıda takviyesi içen var mı?
Bu güne kadar bir kutu elenatal 1 içtim.
Sonraki ay tardyferon, magosit ve folidoce içtim.
Şimdi de yine tardyferon, magosit ve imom omega var. Omegayı istersen haftada 2-3 kez kullan da dedi.
ben geçen gün 2li test için devlete gittim 1,5 saat sıra bekledim doktor içeriye 4 hasta birden aldı hepimizin hızlı hızlı şikeytini not aldı. Arka odada muayne için üstünü başını çıkartığ hazırlananın yanına gitti 2 dk içinde çıkıp sıradakni odaya aldı. Hem işe geç kaldım hem benim yavrum uyuyordu boyun ölçümünü yapamadık. Boşu boşuna gidip beklemiş oldum. Devlet deneyimim kötü geçti. MEDİPOL hastaneleri tavsiye ederim evinize yakın varsa muayne ve doğum ücretleri diğer özellre göre çok daha insani. Ben kontol muayne özel- istenilen kan testleri v.s için devlete gidiyorum.Devlete gidip cinsiyeti öğrenen var mı? Hepiniz özele gidiyorsunuz galiba
Senin kusmaların bulantıların geçti mi?
Bende iki gündür bir bulantı gibi ama tam değil değişik bir şey oluyor.
Sana da mı oldu Ay son aylarda nasıl ıslanıyordum ben ya suyum da sızıntı var kesin diyordum çok korktum ama bebeğin suyu hiç azalmıyordu.Korkma şuan akıntı şekilleri farklı olabiliyor eğer bi daha olursa doktoru ara ona tarif et ne derse ona göre hareket edersin.. kese suyu bu aylarda kolay kolay gelmez ki o olmuş olsaydı bi avuçla kalmazdı diye düşünüyorum ara ara akmaya devam ederdi .. ilk doğumumda ağrı sancı yaşamadım suyum geldi doğuma kadar ordan biliyorum
Eltim 20. Hafta da hala geçmedi doğuma kadar devam eden de var korkulacak birsey yok tatlım sadece sana biraz zor olacakKızlar bende 14. Haftadayım cinsiyet erkek dedi özelde devlette söylemediler
Benim bulantılarım aşırı var hiç kesilmiyor koku hassasiyetide hakeza bel ağrıları vs evimden iğrendim annemde kalıyorum doktor geçmesi lazımdı dedisizde geçen oldumu
Merhaba Kanama kan sulandırıcıdan mı olmağa başladı bende 12 haftalık kaybım var önlem amaçlı sadece hap ecoprin verdi 150 lik başladım inşallah bi skmtı olma yeni öğrendim bendeKızlar kan sulandırıcı kullanan var mı bna iki dusugm ve genetikten dolayı ilk olarak ecopirin clxane verildi ancak kanamam olunca clxane i kesti yani arastiriyorum genelde ecopirin kesiliyor kafam o kdr karıştı ki
Benim olduğum ilçede özel hastane veya medipol hastahanesi yok maalesef. Başta merkeze hastaneye gittim bi kere ama biraz daha düzelmeden yolculuk yapmamaya karar verdim.ben geçen gün 2li test için devlete gittim 1,5 saat sıra bekledim doktor içeriye 4 hasta birden aldı hepimizin hızlı hızlı şikeytini not aldı. Arka odada muayne için üstünü başını çıkartığ hazırlananın yanına gitti 2 dk içinde çıkıp sıradakni odaya aldı. Hem işe geç kaldım hem benim yavrum uyuyordu boyun ölçümünü yapamadık. Boşu boşuna gidip beklemiş oldum. Devlet deneyimim kötü geçti. MEDİPOL hastaneleri tavsiye ederim evinize yakın varsa muayne ve doğum ücretleri diğer özellre göre çok daha insani. Ben kontol muayne özel- istenilen kan testleri v.s için devlete gidiyorum.
O canavar benden hiç gitmiyor hiçNe guzel tatli tatli sadece agliyorsunuz. Ben sinir krizi gecirdim gecen gun, ciglik attim esime resmenicimden canavar cikti. Neyseki bir defa oldu su ana kadar umarim sondur
Doktordan doktora değişiyordur kuzum ya benim doktor 12 haftalıkken ay bu erkek dedi kordon değilse dedi 14te erkek dedi belki değişebilir dedi falanDevlet hastanesi görse bile söylemiyormuş diye duydum. 20. Haftada falan söylüyormuş galiba
Bu arada bende 14 den beri hissediyorum şuan 16 karnim nasil oynuyor hareketli benimkide muz yiyince hiç durmuyor nedense14. De hissetmeye basladim bn. Doktor inanmadi once cok erken hissedemezsin diye. Bole bole diince evet dogru dedi
Bence cok yaramaz bi kiz geliyo hundr erken bukdr hareketliysetam bir folic bebesi
Öğrendim ama kağıda yazdırdımAllah sağlıklı hayırlı kılsın inşallahhaber ver emi
Sağlığı gelişimi nasıl pekiÖğrendim ama kağıda yazdırdımakşam olsada ogrensek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?