- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.721
Senin kusmaların bulantıların geçti mi?Bende bariz birsey yok yarın 16. Haftaya girecem. Şimdi sırt üstü uzandım böyle kalp atışı gibi birsey var ama anlamlandıramıyorum. Hapşırınca yürüyünce ya da ani hareket edince böyle bölgesel ağrı oluyor oradan iyi olduğunu anlamaya çalışıyorum bende olaylar böyle
Çınar var mı aralarındaEvet canım bizde isim bakıyoruz. Öğrencilerden bildiğim isimler var yüzde yüz haylaz yaramaz olanları kesinlikle direk eledik
Bugün tam 15 oldukSizin kaç haftalik
Yok güvenliÇınar var mı aralarındao listeyi istiyorum
İlk çocuk mu gönlünden ne geçiyorIşte onu bile yapamadi12 haftalikken kız olabilir demisti sonra değişir boşver dedi o zmanda göstermedi kendini baya uğraştı karnımla bacak arası goremedik
Hep yaramaz diye duydum denge olsun diye ikinci ismi istiyorum mesela Eymen lerde tek isimde yaramaz ama ben oğluma ikinci isim koydum denge olduYok güvenlikoyabilirsin
Ben daha yeni yeni hissetmeye başladım o da böyle çok hareketli olursaKızlar bebeğin hareketlerini hisseden var mı?
Kendimi çok odun hissediyorum.
14.haftadayım hala hissetmiyorum.
İlk çocuk da değil.
Hadi ilk çocuk geç hissedilir tamam da.
Çınar hiç tanıdığım yok. Eymen de hiç yaramaz duymadım. Hatta tanıdığım Eymenler akıllı zeki genelde.Hep yaramaz diye duydum denge olsun diye ikinci ismi istiyorum mesela Eymen lerde tek isimde yaramaz ama ben oğluma ikinci isim koydum denge oldu
Ay evet normal sanırım, birde bugün deniz çarptı beni rüzgar falan vardı çok bende dayanamadım dizlerime kadar falan yürüdüm şuan baş ağrısı halsizlik fenayımAbartılı olmayan hafif beyaz akıntı bende de oluyor. Bende her gün yürüyorum.
Yine de içine sinmiyorsa gidince doktoruna sor.Ay evet normal sanırım, birde bugün deniz çarptı beni rüzgar falan vardı çok bende dayanamadım dizlerime kadar falan yürüdüm şuan baş ağrısı halsizlik fenayım
Eymen ErayÇınar hiç tanıdığım yok. Eymen de hiç yaramaz duymadım. Hatta tanıdığım Eymenler akıllı zeki genelde.
Diğer ismi ne?
Ben disinda herkes erkek diyor ama nedense kız hissediyorum ilk cocuk ne olsa supriz farketmezİlk çocuk mu gönlünden ne geçiyor
Ben disinda herkes erkek diyor ama nedense kız hissediyorum ilk cocuk ne olsa supriz farketmez
Yarın randevum var umarim gösterir minigimİlk çocuk mu gönlünden ne geçiyor
Allah sağlıklı hayırlı kılsın inşallahYarın randevum var umarim gösterir minigim
Yazarim aksam öğrenirsem eşimle kendi aramda küçük bir balon patlatma merasimi yaparizAllah sağlıklı hayırlı kılsın inşallahhaber ver emi
Bende öyle yapmak istedim ama eşim yok dedi direk öğrenmek istedi aşırı heyecanlı ve gergindiYazarim aksam öğrenirsem eşimle kendi aramda küçük bir balon patlatma merasimi yapariz
Benimkide öyle ama ikna ettimBende öyle yapmak istedim ama eşim yok dedi direk öğrenmek istedi aşırı heyecanlı ve gergindi
14. De hissetmeye basladim bn. Doktor inanmadi once cok erken hissedemezsin diye. Bole bole diince evet dogru dediKızlar bebeğin hareketlerini hisseden var mı?
Kendimi çok odun hissediyorum.
14.haftadayım hala hissetmiyorum.
İlk çocuk da değil.
Hadi ilk çocuk geç hissedilir tamam da.
evet sanırım o yanılma payını bırakıyorlarBen bu doktorları anlamıyorum ya. Ya erkek de ya kız 70-80 ne.
İlla kendilerine açık kapı bırakıyorlar.
Oğlumda direk ikili testte çıkmıştı 12.haftada.
Bunda da şükür 14 de doktorum direk gördü söyledi.
Netliği seviyorum ben. İnsanı niye ikilemde bırakıyorlar.
Bence 80 dediyse kızdır artık hayırlı olsun.
Korkma şuan akıntı şekilleri farklı olabiliyor eğer bi daha olursa doktoru ara ona tarif et ne derse ona göre hareket edersin.. kese suyu bu aylarda kolay kolay gelmez ki o olmuş olsaydı bi avuçla kalmazdı diye düşünüyorum ara ara akmaya devam ederdi .. ilk doğumumda ağrı sancı yaşamadım suyum geldi doğuma kadar ordan biliyorumBenimkide öyle ama ikna ettimya bu arada bisi sorcam daha demin bi akintim geldi ama saf su temiz 1 avuç kadar nerdeyse şuan acile gitsemmi diye düşünüyorum ama lekeleme yok
Açık oldu biraz kızlar ama biraz endiseliyim sabah randevum var diyede gitmim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?