2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Senin kusmaların bulantıların geçti mi?
Bende iki gündür bir bulantı gibi ama tam değil değişik bir şey oluyor.

Kızlar bebeğin hareketlerini hisseden var mı?
Kendimi çok odun hissediyorum.
14.haftadayım hala hissetmiyorum.
İlk çocuk da değil.
Hadi ilk çocuk geç hissedilir tamam da.
Ben daha yeni yeni hissetmeye başladım o da böyle çok hareketli olursa

Hep yaramaz diye duydum denge olsun diye ikinci ismi istiyorum mesela Eymen lerde tek isimde yaramaz ama ben oğluma ikinci isim koydum denge oldu
Çınar hiç tanıdığım yok. Eymen de hiç yaramaz duymadım. Hatta tanıdığım Eymenler akıllı zeki genelde.
Diğer ismi ne?

Çınar hiç tanıdığım yok. Eymen de hiç yaramaz duymadım. Hatta tanıdığım Eymenler akıllı zeki genelde.
Diğer ismi ne?
Eymen Eray hamileyken çok duydum gördüm yaramaz diye çok korkmuştum ama sahiden zeki akıllı efendi bi çocuk oldu bebekkende usluydu üç beş yaş arası bile sıkıntı yaşamadım elhamdülillah gelende öyle olsa ah ah ,

Bende öyle yapmak istedim ama eşim yok dedi direk öğrenmek istedi aşırı heyecanlı ve gergindi
Benimkide öyle ama ikna ettim ya bu arada bisi sorcam daha demin bi akintim geldi ama saf su temiz 1 avuç kadar nerdeyse şuan acile gitsemmi diye düşünüyorum ama lekeleme yok
Açık oldu biraz kızlar ama biraz endiseliyim sabah randevum var diyede gitmim dedim

Kızlar bebeğin hareketlerini hisseden var mı?
Kendimi çok odun hissediyorum.
14.haftadayım hala hissetmiyorum.
İlk çocuk da değil.
Hadi ilk çocuk geç hissedilir tamam da.
14. De hissetmeye basladim bn. Doktor inanmadi once cok erken hissedemezsin diye. Bole bole diince evet dogru dedi
Bence cok yaramaz bi kiz geliyo hundr erken bukdr hareketliyse tam bir folic bebesi

evet sanırım o yanılma payını bırakıyorlar
çok teşekkür ederim size de hayırlı olsun

Korkma şuan akıntı şekilleri farklı olabiliyor eğer bi daha olursa doktoru ara ona tarif et ne derse ona göre hareket edersin.. kese suyu bu aylarda kolay kolay gelmez ki o olmuş olsaydı bi avuçla kalmazdı diye düşünüyorum ara ara akmaya devam ederdi .. ilk doğumumda ağrı sancı yaşamadım suyum geldi doğuma kadar ordan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…