2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bencede doğum hikayesi dinlemek yerine kendi hikayemizi kolaylastiracak kitaplar

Kızlar ne zamandır yoktum bir sıkıntım var sol kasığımda ağrı ve tüm bacağıma vuruyor toparlıyorum bazen o derece,16. Haftadayım magnezyum kullanıyorum ultrasonla bakıldı kasık fıtığımı böbrek mi falan ama bişey çıkmadı. Benim gibi olan var mı?

Bende de kasık değil kemik ağrısı oluyor ayağımın üzerine basamıyor oturamıyorum yükselince ... Birşey çıkmadıysa bakıldığında belkide rahim büyümesi ağrısıdır .. benimde sancı gibi oluyor kasıklarımda ama en çok kemik ağrısı çekiyorum

Bacak , dizinde de oluyor mu

Kan ilacı vermemiş sanırım
Balık yağının içinde demir var mı?
güneş kremi önerisi sormştu bir arkadaş ben Solante Pregna alıcam Evdeeczane.com sitesi güvenilir daha önce alım yapmıştım. Fiyatları diğer platformalara göre daha uygun oluyor aklınızda olsun
Bende ordan aldım. Orjinal çıktı. İçinde barkod çıktı okuttum orjinal.
Benim komple geçti tatlım. Hatta 12. Hafta da geçti diyebilirim. Mide yanmam var oda doğurana kadar devam eder artık. Acıkma oluyordur belki. İçin kazınıyodur.
Benim bulantım olmadı hiç. Ama koku hassasiyeti gibi bir şey işte

Yaa öyle deme 38 yaşında bizler de varız. İlk ikisinin cinsiyeti ne?
Bu ne olacak.
İstemişsiniz sonuçta. Diğerleri kuş olup uçar bu evde sevmelik kalır. Kv min öyle oldu. Hala 30 yaşına geldi en küçükle uğraşıyor vakit bir şekilde geçiyor.

Merhaba Kanama kan sulandırıcıdan mı olmağa başladı bende 12 haftalık kaybım var önlem amaçlı sadece hap ecoprin verdi 150 lik başladım inşallah bi skmtı olma yeni öğrendim bende
Kan sulandırıcı tetikliyebilir mis bir iki gün oldu geçti o zmn clexane i kestiler ama şuan ikisinide kullanmaya devam ediyorum

Kızlar bebeğin hareketlerini hisseden var mı?
Kendimi çok odun hissediyorum.
14.haftadayım hala hissetmiyorum.
İlk çocuk da değil.
Hadi ilk çocuk geç hissedilir tamam da.
Ben 14+5’im dün ilk defa hissettim ama tabi az ve bi iki kere bugün henüz hissetmedim:) benimde 2.

Benim kan değerlerim yüksek kan ilacı vermedi o yüzden.
VM+DHA 270 TL civarı fiyatı var içeriğide güzel ( bir biyoloji öğretmeni olarak içerdiği değerler yeterli bence)

Eklentiler

• nates-vm-dha-30-softgel-62827-27-B.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 60
  • nates-vm-dha-30-softgel-62828-27-B.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 60
Benimde çoğunluk sol, doktorum şöyle demişti. Sol kasık ağrısı genelde üşütünce oluyor demişti, gerçekten de dondurmadan sonra oldu

Bende genel olarak yemek yedigimde hareketleniyor. Daha bisey yemedim ortalikta yok. Yiyim hemen tepinir
Maşallah maşallah ben hala arada pıt pıt atmasıyla ve beni iteklemesiyle hissediyorum bebek meğer ortadaymış göbekim boş değilmiş rahime ayaklarıyla baskı yapıyormuş canım acıyor öyle olunca bide kaymasını hissediyorum bazen içim kayıyor gibi oluyor

Ayy Allah'ım bir ben odunum galiba his mis yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…