2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ama başlığa oy verenlerin bizim grupla alakası yok çoğunun

Kızlar bebek eksikleri için yavaştan hazırlığa başlamak istiyorum.
Planlı gidebilmek adına eksik ve ihtiyaç listesini takip edebileceğim uygulama yada liste biliyor musunuz?

Planlı gidebilmek adına eksik ve ihtiyaç listesini takip edebileceğim uygulama yada liste biliyor musunuz?
Varsa bende indirmek isterim.

Varsa bende indirmek isterim.
bugün yeni doğum yapan kuzenim ile yazıştım bana 2 dkda 100 tane link attı. Kafam karıştı hangi birinden başlasam emin olmak istiyorum. Ben ilk bebek arabası almayı düşünüyorum fiyatı her geçen gün artıyor. Yavaş yavaş zıbın biberon mini mini başlıcam ama liste şart gibi

Kızlar hamilelik+ uygulamasında alışveriş listesi kısmı var ilgilenenlere

Eklentiler

• IMG_1339.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_1340.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 57

Ben internetteki butun listeleri aldim harmanladim bi deftere sayfa sayfa ayirdik bebek ihtiyaci anne ihtiywci vs vs die oraya yaziyorum alinanlari not ediyorum eksikleri ordan gidericem

Kendi soruma cevap gibi olacak ama 2 faydalı içerik buldum. Şimdilik uygulama gözüme çarpmadı ama varsa süper olur

Eklentiler

• 1.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 61
  • 2.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 63
  • 3.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 73
kızlar cinsiyet tahmini yapar mısınız 12 haftalık hoca belli dedi ama bize söylemedi sizce ne :))

Eklentiler

• IMG_8924.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 71
İlk gebeligi olup hissetmeye başlayan varmı bn 16. Hftaya geldim ikiz ama hiç hissedemedim daha belki de ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum
Benim ikinci hamileligim. Ilk bebegimde 18. Haftada hissetmistim. Bugun 13. Haftaya girdik ama daha hissetmiyorum

İlk gebeligi olup hissetmeye başlayan varmı bn 16. Hftaya geldim ikiz ama hiç hissedemedim daha belki de ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum
Ben 14. Haftadan beri hissediyorum eşimde hissetti 15. Haftada annemin yanına gittim annem de hissetti hatta anneme anne bu bebek de mi dedim evet dedi bir hafta sonra erkek kardeism de hissetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…