2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben 14. Haftadan beri hissediyorum eşimde hissetti 15. Haftada annemin yanına gittim annem de hissetti hatta anneme anne bu bebek de mi dedim evet dedi bir hafta sonra erkek kardeism de hissetti
Cinsiyeti ne öğrendin mii

Merhabalar rica etsem banada tahminde bulunurmusunuz 6 haftalik karından bakildi
Merhaba kizlar bugun tekrar gittim 7+3 haftalik cinsiyet tahmininde bulunabilirmisiniz

Eklentiler

• 20230622_151944.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 64
  • 20230622_151943.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 45
  • 20230622_151939.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba kizlar bugun tekrar gittim 7+3 haftalik cinsiyet tahmininde bulunabilirmisiniz
bebekte cinsiyet kromozomu 12. haftadan sonra kendini belirğin eder.
Tüm bebekler anne rahminde ilk olarak kız vücüdu ile oluşmaya başlar. erkeklerdeki Y kromozomu daha sonradan kendini belli eder . o yüzden 12-13. haftada kız denilip ilerleyen zamanda erkeğe dönme sebebi budur.
7+3 organ gelişimi için çok erken bir vakit bu evrede hayati organları tamamlanıyor

Ben de devam ediyorum progestana 13. Haftadayiz. Sonuna kadar kullanacagim sanirim. Sanci ben de hissediyorum. Hatta bebegim sol tarafta ve o taraf sertlesiyor ve agri yapiyor. Doktor normal rahmin buyuyor dedi. Ama bana normal gelmiyor.

bende devam ediyorum progestana. hiç kanamam olmadı çok şükür. 30. haftaya kadar da kullanacağız dedi dr.

Eklentiler

• 53220c78-d1de-4e33-9541-203e137c363e.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 69
Keseye göre tahmin oluyormuş ramzi teorisi bende yeni duydum o yüzden bilenlerden fikir almak istedim tesekkur ederim

Valla çok zor geliyor bana şuan, 2 si de kız. 3.de kız gibi bence
Ben daha önce hep tedavi ile hamile kaldım. o yüzden korunmuyorduk hiç şok olduk baya
Valla yıllar sonra iyi olur ama şu önümdeki 5 yıl hapis cezası gibi

Aaa büyükler kaç yaşında?
Demek kaza kurşunu
Ayy benim arkdaşım da ilk çocuktan sonra nasıl olsa hemen hamile kalamıyorum demiş bir kez korunmasız sonrası gebe kaldı. İki kızı var. İyi ki doğmuş diyor. Aradan çıktı. Yaşları da yakın birbirlerine arkadaş oluyorlar.
5 yıl ise yine iyiymiş. Benimki alerjik 11 yıldır aynı nerdeyse. hapis bitmedi sayılır

Benim oglum da 8 yasinda. Bebek bakimi konusunda yine acemilik yasayacagim. Sanki ilk bebegimiz gibi

Biri 10 biri 5 hepsinin arasında 5 yıl, hepsi oğlak burcu. Bu bir işaret mi acaba? çok süpriz bir kaza kurşunu, tam adet söktürücü içecekken dur bir test yapayım dedim sonrası tufan

Biri 10 biri 5 hepsinin arasında 5 yıl, hepsi oğlak burcu. Bu bir işaret mi acaba? çok süpriz bir kaza kurşunu, tam adet söktürücü içecekken dur bir test yapayım dedim sonrası tufan
Kedilerin mart ayı ya sanki bizlerin de doğurganlıkta aktif ayları var.
Bende hep şubat mart arası hamile kalıyorum
Bir kez haziran da hamile kaldım.Ertesi gün düştü. Geçen sene nisan da kaldım dış gebelik oldu.
Sizin 3.de Oğlak olacak
Neyse artık tüpleri bağlatırsınız bir beş sene sonra 4.oğlak burcu gelir yoksa

Aynen aynen ilk işim tüpleri bağlatmak olacak, bende hep derdim mart ayı tehlikeli diye ah kafam ahhh
büyük konuştum daha çocuk falan istemem dedim her yerde, Allah işte ben vereyimde sen isteme bakalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…