- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.801
Cinsiyeti ne öğrendin miiBen 14. Haftadan beri hissediyorum eşimde hissetti 15. Haftada annemin yanına gittim annem de hissetti hatta anneme anne bu bebek de mi dedim evet dedibir hafta sonra erkek kardeism de hissetti
Çok büyük ihtimalle erkek dedi doktorum detaylıyi bekliyorumCinsiyeti ne öğrendin mii
Yok canim ben de 15. Haftada sadece cok yemisim sismisim gibi bir gobek hissediyorumİlk gebeligi olup hissetmeye başlayan varmı bn 16. Hftaya geldim ikiz ama hiç hissedemedim dahabelki de ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum
Yok ya en ufak tereddüte düşmedi kadın. Bir de gözü iyidir hocanın.Seninki erkek değilde kız olmasın yanlış mı gördü acaba doktor
Merhaba kizlar bugun tekrar gittim 7+3 haftalik cinsiyet tahmininde bulunabilirmisinizMerhabalar rica etsem banada tahminde bulunurmusunuz 6 haftalik karından bakildi
Aynisi şuanYok canim ben de 15. Haftada sadece cok yemisim sismisim gibi bir gobek hissediyorum
Yaa ins bnde hissetmeye başlarim bir iki haftayaBen 14. Haftadan beri hissediyorum eşimde hissetti 15. Haftada annemin yanına gittim annem de hissetti hatta anneme anne bu bebek de mi dedim evet dedibir hafta sonra erkek kardeism de hissetti
bebekte cinsiyet kromozomu 12. haftadan sonra kendini belirğin eder.Merhaba kizlar bugun tekrar gittim 7+3 haftalik cinsiyet tahmininde bulunabilirmisiniz
Ben de devam ediyorum progestana 13. Haftadayiz. Sonuna kadar kullanacagim sanirim. Sanci ben de hissediyorum. Hatta bebegim sol tarafta ve o taraf sertlesiyor ve agri yapiyor. Doktor normal rahmin buyuyor dedi. Ama bana normal gelmiyor.Kizlarrr benim de kız13+6yım ama doktor kesin kız dedi. Birde benim sancım var, kanama alanı yok, rahim agzi kapalı ama hala progestona devam ediyorum, baska devam eden var mı benim gibi . Acaba sancı kısmını abartiyor muyum normal miktarda mi var ki
Kizlarrr benim de kız13+6yım ama doktor kesin kız dedi. Birde benim sancım var, kanama alanı yok, rahim agzi kapalı ama hala progestona devam ediyorum, baska devam eden var mı benim gibi . Acaba sancı kısmını abartiyor muyum normal miktarda mi var ki
Kızlar bebek eksikleri için yavaştan hazırlığa başlamak istiyorum.
Planlı gidebilmek adına eksik ve ihtiyaç listesini takip edebileceğim uygulama yada liste biliyor musunuz?
Ben şöyle liste revize ettim bundan yürüyorum.Varsa bende indirmek isterim.
Keseye göre tahmin oluyormuş ramzi teorisi bende yeni duydum o yüzden bilenlerden fikir almak istedimbebekte cinsiyet kromozomu 12. haftadan sonra kendini belirğin eder.
Tüm bebekler anne rahminde ilk olarak kız vücüdu ile oluşmaya başlar. erkeklerdeki Y kromozomu daha sonradan kendini belli eder . o yüzden 12-13. haftada kız denilip ilerleyen zamanda erkeğe dönme sebebi budur.
7+3 organ gelişimi için çok erken bir vakit bu evrede hayati organları tamamlanıyor
Valla çok zor geliyor bana şuan, 2 si de kız. 3.de kız gibi benceYaa öyle deme 38 yaşında bizler de varız. İlk ikisinin cinsiyeti ne?
Bu ne olacak.
İstemişsiniz sonuçta. Diğerleri kuş olup uçar bu evde sevmelik kalır. Kv min öyle oldu. Hala 30 yaşına geldi en küçükle uğraşıyor vakit bir şekilde geçiyor.
Aaa büyükler kaç yaşında?Valla çok zor geliyor bana şuan, 2 si de kız. 3.de kız gibi bence
Ben daha önce hep tedavi ile hamile kaldım. o yüzden korunmuyorduk hiç şok olduk baya
Valla yıllar sonra iyi olur ama şu önümdeki 5 yıl hapis cezası gibi
Biri 10 biri 5 hepsinin arasında 5 yıl, hepsi oğlak burcu. Bu bir işaret mi acaba? çok süpriz bir kaza kurşunu, tam adet söktürücü içecekken dur bir test yapayım dedim sonrası tufanAaa büyükler kaç yaşında?
Demek kaza kurşunu
Ayy benim arkdaşım da ilk çocuktan sonra nasıl olsa hemen hamile kalamıyorum demiş bir kez korunmasız sonrası gebe kaldı. İki kızı var. İyi ki doğmuş diyor. Aradan çıktı. Yaşları da yakın birbirlerine arkadaş oluyorlar.
5 yıl ise yine iyiymiş. Benimki alerjik 11 yıldır aynı nerdeyse.hapis bitmedi sayılır
benimkiler de 10 ve 5 insan bunca yıl sonra göbek bağına geri döner mi ya?Benim oglum da 8 yasinda. Bebek bakimi konusunda yine acemilik yasayacagim. Sanki ilk bebegimiz gibi
Kedilerin mart ayı ya sanki bizlerin de doğurganlıkta aktif ayları var.Biri 10 biri 5 hepsinin arasında 5 yıl, hepsi oğlak burcu. Bu bir işaret mi acaba? çok süpriz bir kaza kurşunu, tam adet söktürücü içecekken dur bir test yapayım dedim sonrası tufan
Aynen aynen ilk işim tüpleri bağlatmak olacak, bende hep derdim mart ayı tehlikeli diye ah kafam ahhhKedilerin mart ayı ya sanki bizlerin de doğurganlıkta aktif ayları var.
Bende hep şubat mart arası hamile kalıyorum
Sizin 3.de Oğlak olacak
Neyse artık tüpleri bağlatırsınız bir beş sene sonra 4.oğlak burcu gelir yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?