- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.821
Kedilik panterlik leoparlık var o zamanAynen aynen ilk işim tüpleri bağlatmak olacak, bende hep derdim mart ayı tehlikeli diye ah kafam ahhh
büyük konuştum daha çocuk falan istemem dedim her yerde, Allah işte ben vereyimde sen isteme bakalım dedi
efe,doruk, emir?Evet canım bizde isim bakıyoruz. Öğrencilerden bildiğim isimler var yüzde yüz haylaz yaramaz olanları kesinlikle direk eledik
ben herhangi bir acı veya bir tekleme hissetmiyorum ama karnıma bakınca kıpır kıpır böyle sağ tarafta dalgalanan bir şey var :)) bugün yarın tam 17 haftalık oluyorumKızlar bebeğin hareketlerini hisseden var mı?
Kendimi çok odun hissediyorum.
14.haftadayım hala hissetmiyorum.
İlk çocuk da değil.
Hadi ilk çocuk geç hissedilir tamam da.
bir video izlemiştim eğer idrardan önce ise sorun değilmiş, ama suyun akıyor ve idrarın sonrasında gelmiyorsa doktora danuşmakta fayda var.. sahi bugün randevun vardı. Dr bişey dedi mi sordun mu ?Benimkide öyle ama ikna ettimya bu arada bisi sorcam daha demin bi akintim geldi ama saf su temiz 1 avuç kadar nerdeyse şuan acile gitsemmi diye düşünüyorum ama lekeleme yok
Açık oldu biraz kızlar ama biraz endiseliyim sabah randevum var diyede gitmim dedim
Hayır sormayı unuttum cinsiyet öğrenme heyecanından ama doktor sıkıntı yok gelisimi iyi dedi bi sorun olsa derdi diye düşündümbir video izlemiştim eğer idrardan önce ise sorun değilmiş, ama suyun akıyor ve idrarın sonrasında gelmiyorsa doktora danuşmakta fayda var.. sahi bugün randevun vardı. Dr bişey dedi mi sordun mu ?
ben progestana 200 mga 4+1'den beri devam :) 16+6yım sadece 1 hafta günde 1 kez kullandım. onun dışında hep günde 2Kizlarrr benim de kız13+6yım ama doktor kesin kız dedi. Birde benim sancım var, kanama alanı yok, rahim agzi kapalı ama hala progestona devam ediyorum, baska devam eden var mı benim gibi . Acaba sancı kısmını abartiyor muyum normal miktarda mi var ki
aradigim yorum tam olarak ben de oyle hissediyorun bagirsak hareketi mi acaba diyorum ama hamile kalmadan ince hic bu tarz bir hareket de hissetmiyordumben herhangi bir acı veya bir tekleme hissetmiyorum ama karnıma bakınca kıpır kıpır böyle sağ tarafta dalgalanan bir şey var :)) bugün yarın tam 17 haftalık oluyorum
Ben de avucimu koyunca anlıyorum ilk başlarda sanki elini kalbine koymuşsun da pıt pıt ediyor gibiYaa ins bnde hissetmeye başlarim bir iki haftaya
Benimde aynı 16+5im geceleri özellikle gaz geçişi gibi saniyelik oluyoben herhangi bir acı veya bir tekleme hissetmiyorum ama karnıma bakınca kıpır kıpır böyle sağ tarafta dalgalanan bir şey var :)) bugün yarın tam 17 haftalık oluyorum
Efe doruk yeşil ışıkefe,doruk, emir?
Ben doktora 14 haftalıkken kontrole gittiğimde hareketlerini hissediyorum dedim doktor benle dalga geçti, zecmel o bebek değil senin bağırsağın saçmalama diyeKızlar bebeğin hareketlerini hisseden var mı?
Kendimi çok odun hissediyorum.
14.haftadayım hala hissetmiyorum.
İlk çocuk da değil.
Hadi ilk çocuk geç hissedilir tamam da.
Bence his etmişsin.Ben doktora 14 haftalıkken kontrole gittiğimde hareketlerini hissediyorum dedim doktor benle dalga geçti, zecmel o bebek değil senin bağırsağın saçmalama diyeen erken 18de hissediliyor diyorlar öncesinde hissedilen bağırsak hareketleri diyorlar ama ne bilim ben hala oynadığını hissettiğimi düşünüyorum. Yani şöyle içimde hareket eden bişi olduğu hissi var gaz hareketi gibi değil bence yani
Yani böyle durduk yere değil yemek yedikten bi yarım saat sonra dinlenirken bide her zaman değil ara sıra günde bi iki kere. Doktor öyle deyince eminde olamıyorum artıkBence his etmişsin.
Benim doktor heybeye sormaz ya.
Öyle boş konuşan bir kadın değil çünkü.
Direk benden önde o sordu hissediyor musun diye.
Ben kaç emir duyduysam valla çok haylazlar . Efe de isminden midir nedir efelenip duruyor sürekliEfe doruk yeşil ışık. Efe bir öğrencim vardı aşırı tatlıydı. Abimin oğlu var Yağız Efe baya haylaz ama yetiştirme tarzı filan bence. Doruk hiç tanıdığım yok.
Emir de emir de emin değilim.benim eşimde emir koymak istiyor emir öğrencim var çok hareketli kafasına göre takılan bir tip
Ama 3 ü de kesinlikle koyma dediğim isimlerden kesinlikle değil.
Merhaba bugun doktora gittim.7+3 haftalik cinsiyet tahmininde bulunabilirmisiniz keseye göre deniliyor sanirim.Haftaya gittiginde yolla bakalım canım bebegin konumuna göre tahminde bulunuyoruz
Kesinlikle hissediliyor her bebek farklı plesanta konumu farklı hepimizin kilosu farklı deri inceliğimiz bebegin dışarıya yakınlığı çok etkili değişkenler ve bebek hareketi ile bağırsak hareketi bariz belli bağırsak hareketi bütün karında oluyor bebek hareketi tek bir yerde ve belli ritimlerle gerçekleşiyorBen doktora 14 haftalıkken kontrole gittiğimde hareketlerini hissediyorum dedim doktor benle dalga geçti, zecmel o bebek değil senin bağırsağın saçmalama diyeen erken 18de hissediliyor diyorlar öncesinde hissedilen bağırsak hareketleri diyorlar ama ne bilim ben hala oynadığını hissettiğimi düşünüyorum. Yani şöyle içimde hareket eden bişi olduğu hissi var gaz hareketi gibi değil bence yani
Aynen öyle benim doktorumda ilk doğumda 19. Hafta sonrası ikinci de 16 hafta sonrası dedi bu haftalari verme nedenleri de ortalama haftalarBence his etmişsin.
Benim doktor heybeye sormaz ya.
Öyle boş konuşan bir kadın değil çünkü.
Direk benden önde o sordu hissediyor musun diye.
Bizim evde ansiklopedi seti gibi 4 setlik bebek kitapları var annem bana hamileyken almış benim içinde saklamış o kitapta da 14. Haftadan sonra bebek annenin el ısısini hisseder ve annenin el ısısına tepki verir yazıyordu. Annem de öğrendiği ilk andan beri avucunu koyup konuşur 17. haftalık olduk gerçekten annemin sesine eline farklı tepki veriyor. Üniversite de eğitim bilimleri hocamız bebeklerin duyu organları anne karnında zayıf olduğu için iç güdüsel davranışla hareket ederler onları sevdiğinizi hissettirseniz dünyayla ilk bağlarını anne rahminde kurmuş olursunuz derdi.Yani böyle durduk yere değil yemek yedikten bi yarım saat sonra dinlenirken bide her zaman değil ara sıra günde bi iki kere. Doktor öyle deyince eminde olamıyorum artık
Erkek bebege benziyor canım saglıkla gelsin inşallahMerhaba bugun doktora gittim.7+3 haftalik cinsiyet tahmininde bulunabilirmisiniz keseye göre deniliyor sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?