2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yani böyle durduk yere değil yemek yedikten bi yarım saat sonra dinlenirken bide her zaman değil ara sıra günde bi iki kere. Doktor öyle deyince eminde olamıyorum artık
Yemek yiyince enerji depolıyor tabi
Aynen öyle benim doktorumda ilk doğumda 19. Hafta sonrası ikinci de 16 hafta sonrası dedi bu haftalari verme nedenleri de ortalama haftalar
Olabilir.

Ya bence de bebeği hissediyorum çocuk içerde baya tepişiyo arada

Kızlar iki gündür yoğunum pek okuyamıyorum. Sınavdı valiz hazırlama telaşı evi toplama bitirdi beni yoruldum. Ne yapıyorsunuz nasılsınız. Bu arada Ankara Özel Koru hastanesine giden var mı aranızda Erol hoca var yeni oraya gitti aşırı iyi çok ilgili giden varsa onu tavsiye ederim

Ne sınavı okullar kapanmadı mı?
Ünv. de mi çalışıyorsun?

Kızlar günaydın
2li tarama testi sonucumu size atmak istedim . Düşük risk diyor ama Down sendromludaki değer nasıl sizce ? Doktor henüz dönmedi bilen aydınlatırsa çok sevinirim .

Kedilik panterlik leoparlık var o zaman
Yok yok iyi olmuş sağlıkla gelsin.
Her biri sırayla gider.
Biri liseye
Biri ortaya
Biri ilkokula gider.
Benim oğlum da 11 yaşında
Maşallah Allah bağışlasın.
Aynen biri ortaya başlayacak bu sene diğeri ilk okula başlayacaktı 1 sene geç gönderme kararı aldım.
offf evde o bitmeyen küçük kıyafetler yine birikecek heryerde ne güzel veriyordum artık küçüğün kıyafetlerini

Kızlar merhaba tetanoz aşısı yaptırmayı düşünüyor musunuz bir de kaçıncı haftada yapılıyor acaba

İlk gebeligi olup hissetmeye başlayan varmı bn 16. Hftaya geldim ikiz ama hiç hissedemedim daha belki de ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum
Benim ilk gebelik dun gece lavaboya kalktığımda ilk defa bu kadar net hissettim diyebilirim. Sanki içimde balık yüzüyor gibiydi. Bağırsak hareketi degildi eminim değişik birseydi hatta korktum niye bu kadar erken hissettim diye 15+2 yım. Insallah iyidir bebegim gecen günde belim çok ağrıdı tutulup kaldim bir anda karnım kaskati kesildi benle birlikte o da acı cekti hissettim ve karnımın sol tarafı şişti inanamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…