- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.841
Yemek yiyince enerji depolıyor tabiYani böyle durduk yere değil yemek yedikten bi yarım saat sonra dinlenirken bide her zaman değil ara sıra günde bi iki kere. Doktor öyle deyince eminde olamıyorum artık
Olabilir.Aynen öyle benim doktorumda ilk doğumda 19. Hafta sonrası ikinci de 16 hafta sonrası dedi bu haftalari verme nedenleri de ortalama haftalar
O zaman Emir i eleyelimBen kaç emir duyduysam valla çok haylazlar . Efe de isminden midir nedir efelenip duruyor sürekli
Ya bence de bebeği hissediyorum çocuk içerde baya tepişiyo aradaKesinlikle hissediliyor her bebek farklı plesanta konumu farklı hepimizin kilosu farklı deri inceliğimiz bebegin dışarıya yakınlığı çok etkili değişkenler ve bebek hareketi ile bağırsak hareketi bariz belli bağırsak hareketi bütün karında oluyor bebek hareketi tek bir yerde ve belli ritimlerle gerçekleşiyor
Kontrollerde kuduruk gibi boyuna hareket ediyo ben yine o kadar hissetmiyorum yaniYemek yiyince enerji depolıyor tabi
Olabilir.
Elini sabitle ayağını kaldır avucunun içine gelir zaten sıcaklıgaYa bence de bebeği hissediyorum çocuk içerde baya tepişiyo arada
Cok tesekkur ederimErkek bebege benziyor canım saglıkla gelsin inşallah
Du kız denicemElini sabitle ayağını kaldır avucunun içine gelir zaten sıcaklıga
Ne sınavı okullar kapanmadı mı?Kızlar iki gündür yoğunum pek okuyamıyorum. Sınavdı valiz hazırlama telaşı evi toplama bitirdi beni yoruldum. Ne yapıyorsunuz nasılsınız. Bu arada Ankara Özel Koru hastanesine giden var mı aranızda Erol hoca var yeni oraya gitti aşırı iyi çok ilgili giden varsa onu tavsiye ederim
Üni de okuyorumNe sınavı okullar kapanmadı mı?
Ünv. de mi çalışıyorsun?
BölümÜni de okuyorumöğrenciym ben
Siyaset bilimi ve kamu yönetimi
Maşallah Allah bağışlasın.Kedilik panterlik leoparlık var o zaman
Yok yok iyi olmuş sağlıkla gelsin.
Her biri sırayla gider.
Biri liseye
Biri ortaya
Biri ilkokula gider.
Benim oğlum da 11 yaşında
Ben bu tabakların hepsini tek seferde yiyomKarpuzculara:
Bugun diyetisyenime sordum da bu gorseli yolladi
110-200 gr gunluk yenebilir dedi
Eki Görüntüle 3264954
20. Haftada genel kan alimi ve tetonoz aşısı yapıyor aile hekimi sonra bir tane dahaKızlar merhabatetanoz aşısı yaptırmayı düşünüyor musunuz bir de kaçıncı haftada yapılıyor acaba
Benim ilk gebelik dun gece lavaboya kalktığımda ilk defa bu kadar net hissettim diyebilirim. Sanki içimde balık yüzüyor gibiydi. Bağırsak hareketi degildi eminim değişik birseydi hatta korktum niye bu kadar erken hissettim diye 15+2 yım. Insallah iyidir bebegimİlk gebeligi olup hissetmeye başlayan varmı bn 16. Hftaya geldim ikiz ama hiç hissedemedim dahabelki de ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?