2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Arkadaş çevren varsa dağıt gitsin. Sonra geri gelir ayy ben deli gibi çocuk yapıcam diye önce oğlumunkileri sakladım sonra zaman geçti diye ne var ne yok her şeyi dağıttım.Şimdi sıfırdan alıcam her şeyi.
Kızlar merhaba tetanoz aşısı yaptırmayı düşünüyor musunuz bir de kaçıncı haftada yapılıyor acaba
20.haftada yapıcaz canım

Kız benim uşakta bi durdu iki gündür haber alamıyorum kendisinden

Kızlar merhaba tetanoz aşısı yaptırmayı düşünüyor musunuz bir de kaçıncı haftada yapılıyor acaba
Merhaba ben ilk hamileliğimde tüp dozları yaptırdım ömür boyu koruması varmış artık yaptırmıyorum.
hiç vermedim valla evin heryeri kıyafet darlandımmm bende sıfırdan alacağım çünkü küçük kızdan öncesi yok dağıttım bari bu erkek olsa da bahanem olsa zaten erkek almam gerekecekti falan desem

Ya ben 12. haftadayım. ama bebeği hissediyor gibiyim hep diğer 2 hamileliğimde çok kiloluydum fark etmiyordum galiba.
bunda birşey yer yemez bir hareket hissediyorum. saçma olabilir ama gerçekten ilginç

Bende 5 doz tamamlamıştım ama doktorum bir doz yaparız dedi.

Bende belki bu kız olur dedim. Erkek olacak. Ama bu sefer abartı eşya kıyafet almak istemiyorum. İnşallah becerebilirim.

Bende 5 doz tamamlamıştım ama doktorum bir doz yaparız dedi.

Bende belki bu kız olur dedim. Erkek olacak. Ama bu sefer abartı eşya kıyafet almak istemiyorum. İnşallah becerebilirim.
bu benim 2. kızımda hastane için misafir hazırlığı yapmayacağım diyip, farketmeden çikolatalar, süsler, hediyeler, yiyecekler, litrelerce içecekler, süslü bardaklar hastaneye taşımamla sonuçlanmış bir durum olduğundan büyük komuşmuyorum ama gerçekten gereksiz şeyler çok alıyoruz. Ama erkek olursa hevesim artabilir bilemedim söz vermiyorum.

Benim instagram vs yok zaten. Öyle caf cafı gösterecek kimse yok akrabalar arkadaşlar da zaten hep şehir dışı rahatım yani bu sefer abartmıycam büyük konuşabilirim ben.

Benim de bugün tam 14 hafta oldu. Kızlar normal hayata devam ediyosunuz di mi? Ben unutuyorum bazen hamile olduğumu geçen çarpışan arabaya bincektim arkadaşlarım napıyosun dediler çok kaygılanmayı karakter olarak sevmiyorum ya kendime de öyleyim. Bir de İstanbulda oturanlar Türkiye Hastanesinde hangi doktoru önerebilirsiniz

Kız benim uşakta bi durdu iki gündür haber alamıyorum kendisinden
Aşkım daha çok küçükler şimdi hissetmemiz bile mucize bence sürekli hissetmeyi beklemiyorum ben. Hatta niye erken hissettim diye tedirgin oldum acaba birsey mi oldu diye☺

Ben dikkat ediyorum acikcasi. 7 sene sonra 3 ameliyat 5 tup bebekten sonra oldu. Dolayisiyla korku var, Allah korusun buna da bir sey olursa yasimiz geciyor belki bir daha kismet olmaz. Gecen kina gecesinde 2 sarkida kalktim oynadim ( hafifce sallandim) o gece lekelenme oldu odum patladi. Dugunde sandalyeye cakildim. Simdi yazliga geldik, mumkun mertebe merdiven bile cikmiyorum, gunde bir kere yatmaya ancak. herseyi esime sesleniyorum

Ya sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi benim ilk kızım tüp bebek 9ay yattım nerdeyse hiç birşey yapmadım kaygı düzeyi çok çok yüksek oluyor şimdi kardeş geliyor kızıma inan unutuyorum hamile olduğumu ilk gebeliğimde saniye aklımdan çıkmıyordu uzun yollardan geçince gerçekten kıymetli gebelik oluyor

Aynen oyle. Hareketsiz de kalmamaya calisiyorum aslinda bir yandan. Zor bir denge gercekten. 2 haftadir sabah 15 dk yuruyus ve oglen aksam 15 er dk yuzmeye basladim. Hafif tempo. Kabizlik problemi filan baya hafifledi. Biraz daha arttirmaya calisacagim yürüyüşü

Benim instagram vs yok zaten. Öyle caf cafı gösterecek kimse yok akrabalar arkadaşlar da zaten hep şehir dışı rahatım yani bu sefer abartmıycam büyük konuşabilirim ben.
benim instagram var ama öyle herşeyi paylaşmam. Ama tabi gelenim gidenim çok olur. Herkesimiz buralarda Allah eksikliklerini göstermesin. Ama gerçekten şu cinsiyet olayı bu hamileliğin en heyecanlı noktası kesinlikle...

İkili test yaptırcaksan öğrenirsin hemen. Ya da nifty.

Evet ya bence de en heyecan uyandiran cinsiyet. Cinsiyet belli olunca hayaller de sekillenmeye basliyor, gozunun onunde canlandirabiliyorsun

İkili test yaptırcaksan öğrenirsin hemen. Ya da nifty.
Yaptıracağım ama devlette yaptıracağım bayramdan sonra çarşamba günü sanırım. Devlet pek cinsiyet söylemiyormuş malesef artık kendi dr uma gidince öğreneceğim.
Evet ya bence de en heyecan uyandiran cinsiyet. Cinsiyet belli olunca hayaller de sekillenmeye basliyor, gozunun onunde canlandirabiliyorsun
Ay evet. aslında bir şey alırken hep unisex renkler almak lazım yanlış yapıyoruz. sonra yapacağın 5-10 çocuğa da kullan

Haha benim ilk iki ve son olacak insallah :) cevremde alcak verecek bile kalmadi herkes buyuttu cocuklari

Haha benim ilk iki ve son olacak insallah :) cevremde alcak verecek bile kalmadi herkes buyuttu cocuklari
hehehe benim yaptığım hatayı yapıyorsun büyük konuşma, evde bebekle ilgili bir iğne bırakmadım. herkes emindi daha çocuk yapmayacağımdan. hatta eşime 3. çocuğu istiyorsan boşarsın beni gider başkası ile evlenir yaparsın diyordum o kadar istemiyorum yani. Allah işte verince boynumuz kıldan ince bacım. Şimdi cinsiyeti ne olacak diye heyecanla bekliyorum
bunun yanında deli korkularım var. Hem iş hem 3 çocuk bu hayat beni çok yıprattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…