- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.861
Arkadaş çevren varsa dağıt gitsin. Sonra geri gelirMaşallah Allah bağışlasın.
Aynen biri ortaya başlayacak bu sene diğeri ilk okula başlayacaktı 1 sene geç gönderme kararı aldım.
offf evde o bitmeyen küçük kıyafetler yine birikecek heryerde ne güzel veriyordum artık küçüğün kıyafetlerini
20.haftada yapıcaz canımKızlar merhabatetanoz aşısı yaptırmayı düşünüyor musunuz bir de kaçıncı haftada yapılıyor acaba
20.haftada yaptırcam benKızlar merhabatetanoz aşısı yaptırmayı düşünüyor musunuz bir de kaçıncı haftada yapılıyor acaba
Kız benim uşakta bi durdu iki gündür haber alamıyorum kendisindenBenim ilk gebelik dun gece lavaboya kalktığımda ilk defa bu kadar net hissettim diyebilirim. Sanki içimde balık yüzüyor gibiydi. Bağırsak hareketi degildi eminim değişik birseydi hatta korktum niye bu kadar erken hissettim diye 15+2 yım. Insallah iyidir bebegimgecen günde belim çok ağrıdı tutulup kaldim bir anda karnım kaskati kesildi benle birlikte o da acı cekti hissettim ve karnımın sol tarafı şişti inanamadim
Merhaba ben ilk hamileliğimde tüp dozları yaptırdım ömür boyu koruması varmış artık yaptırmıyorum.Kızlar merhabatetanoz aşısı yaptırmayı düşünüyor musunuz bir de kaçıncı haftada yapılıyor acaba
hiç vermedim valla evin heryeri kıyafet darlandımmmArkadaş çevren varsa dağıt gitsin. Sonra geri gelirayy ben deli gibi çocuk yapıcam diye önce oğlumunkileri sakladım sonra zaman geçti diye ne var ne yok her şeyi dağıttım.Şimdi sıfırdan alıcam her şeyi.
Bende 5 doz tamamlamıştım ama doktorum bir doz yaparız dedi.Merhaba ben ilk hamileliğimde tüp dozları yaptırdım ömür boyu koruması varmış artık yaptırmıyorum.
hiç vermedim valla evin heryeri kıyafet darlandımmmbende sıfırdan alacağım çünkü küçük kızdan öncesi yok dağıttım bari bu erkek olsa da bahanem olsa zaten erkek almam gerekecekti falan desem
Bende 5 doz tamamlamıştım ama doktorum bir doz yaparız dedi.
Bende belki bu kız olur dedim. Erkek olacak. Ama bu sefer abartı eşya kıyafet almak istemiyorum. İnşallah becerebilirim.
Seray hanım sizinle aynıyız carsambaları hafta doluyor.Bugün tam 15 olduk
Benim instagram vs yok zaten. Öyle caf cafı gösterecek kimse yokbu benim 2. kızımda hastane için misafir hazırlığı yapmayacağım diyip, farketmeden çikolatalar, süsler, hediyeler, yiyecekler, litrelerce içecekler, süslü bardaklar hastaneye taşımamla sonuçlanmış bir durum olduğundan büyük komuşmuyorum ama gerçekten gereksiz şeyler çok alıyoruz. Ama erkek olursa hevesim artabilir bilemedim söz vermiyorum.
Aşkım daha çok küçükler şimdi hissetmemiz bile mucize bence sürekli hissetmeyi beklemiyorum ben. Hatta niye erken hissettim diye tedirgin oldum acaba birsey mi oldu diye☺Kız benim uşakta bi durdu iki gündür haber alamıyorum kendisinden
Ben dikkat ediyorum acikcasi. 7 sene sonra 3 ameliyat 5 tup bebekten sonra oldu. Dolayisiyla korku var, Allah korusun buna da bir sey olursa yasimiz geciyor belki bir daha kismet olmaz. Gecen kina gecesinde 2 sarkida kalktim oynadim ( hafifce sallandim) o gece lekelenme oldu odum patladi. Dugunde sandalyeye cakildim. Simdi yazliga geldik, mumkun mertebe merdiven bile cikmiyorum, gunde bir kere yatmaya ancak. herseyi esime sesleniyorumBenim de bugün tam 14 hafta oldu. Kızlar normal hayata devam ediyosunuz di mi? Ben unutuyorum bazen hamile olduğumu geçen çarpışan arabaya bincektim arkadaşlarım napıyosun dedilerçok kaygılanmayı karakter olarak sevmiyorum ya kendime de öyleyim. Bir de İstanbulda oturanlar Türkiye Hastanesinde hangi doktoru önerebilirsiniz
Ya sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi benim ilk kızım tüp bebek 9ay yattım nerdeyse hiç birşey yapmadım kaygı düzeyi çok çok yüksek oluyor şimdi kardeş geliyor kızıma inan unutuyorum hamile olduğumu ilk gebeliğimde saniye aklımdan çıkmıyordu uzun yollardan geçince gerçekten kıymetli gebelik oluyorBen dikkat ediyorum acikcasi. 7 sene sonra 3 ameliyat 5 tup bebekten sonra oldu. Dolayisiyla korku var, Allah korusun buna da bir sey olursa yasimiz geciyor belki bir daha kismet olmaz. Gecen kina gecesinde 2 sarkida kalktim oynadim ( hafifce sallandim) o gece lekelenme oldu odum patladi. Dugunde sandalyeye cakildim. Simdi yazliga geldik, mumkun mertebe merdiven bile cikmiyorum, gunde bir kere yatmaya ancak. herseyi esime sesleniyorum
Aynen oyle. Hareketsiz de kalmamaya calisiyorum aslinda bir yandan. Zor bir denge gercekten. 2 haftadir sabah 15 dk yuruyus ve oglen aksam 15 er dk yuzmeye basladim. Hafif tempo. Kabizlik problemi filan baya hafifledi. Biraz daha arttirmaya calisacagim yürüyüşüYa sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi benim ilk kızım tüp bebek 9ay yattım nerdeyse hiç birşey yapmadım kaygı düzeyi çok çok yüksek oluyor şimdi kardeş geliyor kızıma inan unutuyorum hamile olduğumu ilk gebeliğimde saniye aklımdan çıkmıyordu uzun yollardan geçince gerçekten kıymetli gebelik oluyor
benim instagram var ama öyle herşeyi paylaşmam. Ama tabi gelenim gidenim çok olur. Herkesimiz buralarda Allah eksikliklerini göstermesin. Ama gerçekten şu cinsiyet olayı bu hamileliğin en heyecanlı noktası kesinlikle...Benim instagram vs yok zaten. Öyle caf cafı gösterecek kimse yokakrabalar arkadaşlar da zaten hep şehir dışı rahatım yani bu sefer abartmıycam büyük konuşabilirim ben.
İkili test yaptırcaksan öğrenirsin hemen. Ya da nifty.benim instagram var ama öyle herşeyi paylaşmam. Ama tabi gelenim gidenim çok olur. Herkesimiz buralarda Allah eksikliklerini göstermesin. Ama gerçekten şu cinsiyet olayı bu hamileliğin en heyecanlı noktası kesinlikle...
Evet ya bence de en heyecan uyandiran cinsiyet. Cinsiyet belli olunca hayaller de sekillenmeye basliyor, gozunun onunde canlandirabiliyorsunbenim instagram var ama öyle herşeyi paylaşmam. Ama tabi gelenim gidenim çok olur. Herkesimiz buralarda Allah eksikliklerini göstermesin. Ama gerçekten şu cinsiyet olayı bu hamileliğin en heyecanlı noktası kesinlikle...
Yaptıracağım ama devlette yaptıracağım bayramdan sonra çarşamba günü sanırım. Devlet pek cinsiyet söylemiyormuş malesef artık kendi dr uma gidince öğreneceğim.İkili test yaptırcaksan öğrenirsin hemen. Ya da nifty.
Ay evet. aslında bir şey alırken hep unisex renkler almak lazım yanlış yapıyoruz. sonra yapacağın 5-10 çocuğa da kullanEvet ya bence de en heyecan uyandiran cinsiyet. Cinsiyet belli olunca hayaller de sekillenmeye basliyor, gozunun onunde canlandirabiliyorsun
Haha benim ilk iki ve son olacak insallah :) cevremde alcak verecek bile kalmadi herkes buyuttu cocuklariYaptıracağım ama devlette yaptıracağım bayramdan sonra çarşamba günü sanırım. Devlet pek cinsiyet söylemiyormuş malesef artık kendi dr uma gidince öğreneceğim.
Ay evet. aslında bir şey alırken hep unisex renkler almak lazım yanlış yapıyoruz. sonra yapacağın 5-10 çocuğa da kullan
Haha benim ilk iki ve son olacak insallah :) cevremde alcak verecek bile kalmadi herkes buyuttu cocuklari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?