2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kizlar fetal dna test sonucum. Cok sukur risk yokmus. Cinsiyeti de ogrendim. Tahmin ettigim gibi erkekmis. 2. Oglum geliyor. Dediginiz gibi her yer cocuk kiyafeti dolu evde. Buyudukce evdeki koyafet kalabaligi azalacak insallah
Hayırlı olsun canım. İnşallah bende öğrenirim yakın zamanda. Allah hayırlı evlat nasip etsin. bir taraftan azalıyor bir taraftan mantar gibi kıyafet çıkıyor.

Yok kuzum benim esim azospermi, sadece ameliyatla sperm elde ediliyor. Tup bebek disinda cocuk sahibi olma sansimiz yok zaten. Allah bu ikisini kucagimiza almayi nasip etsin insallah, bir daha bu islere girmeyiz :)

Yok kuzum benim esim azospermi, sadece ameliyatla sperm elde ediliyor. Tup bebek disinda cocuk sahibi olma sansimiz yok zaten. Allah bu ikisini kucagimiza almayi nasip etsin insallah, bir daha bu islere girmeyiz :)
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim

Valla orası belli olmaz bende diğer çocuklarımı hep tedavi ile oldum. Nasılsa tedavi olmadan çocuk olmuyor diye saldık yıllarca, bak bu yıl tutacağı oldu işte.

Ne iş yapıyorsun?
Kizlar fetal dna test sonucum. Cok sukur risk yokmus. Cinsiyeti de ogrendim. Tahmin ettigim gibi erkekmis. 2. Oglum geliyor. Dediginiz gibi her yer cocuk kiyafeti dolu evde. Buyudukce evdeki koyafet kalabaligi azalacak insallah
Büyük kaç yaşında?

ben dermoskin kullanıyorum mineral içerikli gayet memnunum

Sabah bacak kramplarına uyanıyorum 1 haftadır bazen çıglıkla. Magnezyum dediler eksik olabilir benım sadece kullandığım Elenatal 2. Göbekten oksapar son zamana kadar kullanılacakmıs mübarek deriye girmiyor ama onada dayanırız
Benimde Yasım ileri ve zor süreçlerden gectık stresi oluyor bu sebeple. işe gidip geliyorum bulantım var genelde ve bas agrısı. Yoruluyorum hep yolda 1 saatten fazla sürüyor eve zor atıyorum kendimi.
Bayram tatili iyi oldu dinlenicem.

Kızlar bebek eksikleri için yavaştan hazırlığa başlamak istiyorum.
Planlı gidebilmek adına eksik ve ihtiyaç listesini takip edebileceğim uygulama yada liste biliyor musunuz?
Liste çok iyi oluyor hatta anneler alışveriş yapıyorsa biz birbirimizde haber verdik aldıklarımızı listede işaretledik böylece herkes aynı anda 0-3 ay tulumu almadı mesela. Birde kesinlikle bende ilk büyük parçaları ay ay almak taraftarıyım fiyatlar artıyor ve taksitle ödendiği için indirimlerden kapmak lazım. Biz bebek arabası araba koltuğu ana kucağı bebek yatağı aldık ilk şimdi mama sandalyesi de tamam ufal parçaları gördükçe denk geldikçe alıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…