- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.881
Hayırlı olsun canım. İnşallah bende öğrenirim yakın zamanda. Allah hayırlı evlat nasip etsin. bir taraftan azalıyor bir taraftan mantar gibi kıyafet çıkıyor.Kizlar fetal dna test sonucum. Cok sukur risk yokmus. Cinsiyeti de ogrendim. Tahmin ettigim gibi erkekmis. 2. Oglum geliyor. Dediginiz gibi her yer cocuk kiyafeti dolu evde. Buyudukce evdeki koyafet kalabaligi azalacak insallah
Sorma ogrenir ogrenmez hemen heves ettigim bi kac parca bi seyden basladimHayırlı olsun canım. İnşallah bende öğrenirim yakın zamanda. Allah hayırlı evlat nasip etsin. bir taraftan azalıyor bir taraftan mantar gibi kıyafet çıkıyor.
Yok kuzum benim esim azospermi, sadece ameliyatla sperm elde ediliyor. Tup bebek disinda cocuk sahibi olma sansimiz yok zaten. Allah bu ikisini kucagimiza almayi nasip etsin insallah, bir daha bu islere girmeyiz :)hehehe benim yaptığım hatayı yapıyorsun büyük konuşma, evde bebekle ilgili bir iğne bırakmadım. herkes emindi daha çocuk yapmayacağımdan. hatta eşime 3. çocuğu istiyorsan boşarsın beni gider başkası ile evlenir yaparsın diyordum o kadar istemiyorum yani. Allah işte verince boynumuz kıldan ince bacım. Şimdi cinsiyeti ne olacak diye heyecanla bekliyorum
bunun yanında deli korkularım var. Hem iş hem 3 çocuk bu hayat beni çok yıprattı
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canimYok kuzum benim esim azospermi, sadece ameliyatla sperm elde ediliyor. Tup bebek disinda cocuk sahibi olma sansimiz yok zaten. Allah bu ikisini kucagimiza almayi nasip etsin insallah, bir daha bu islere girmeyiz :)
Valla orası belli olmaz bende diğer çocuklarımı hep tedavi ile oldum. Nasılsa tedavi olmadan çocuk olmuyor diye saldık yıllarca, bak bu yıl tutacağı oldu işte.Yok kuzum benim esim azospermi, sadece ameliyatla sperm elde ediliyor. Tup bebek disinda cocuk sahibi olma sansimiz yok zaten. Allah bu ikisini kucagimiza almayi nasip etsin insallah, bir daha bu islere girmeyiz :)
Ne iş yapıyorsun?hehehe benim yaptığım hatayı yapıyorsun büyük konuşma, evde bebekle ilgili bir iğne bırakmadım. herkes emindi daha çocuk yapmayacağımdan. hatta eşime 3. çocuğu istiyorsan boşarsın beni gider başkası ile evlenir yaparsın diyordum o kadar istemiyorum yani. Allah işte verince boynumuz kıldan ince bacım. Şimdi cinsiyeti ne olacak diye heyecanla bekliyorum
bunun yanında deli korkularım var. Hem iş hem 3 çocuk bu hayat beni çok yıprattı
Büyük kaç yaşında?Kizlar fetal dna test sonucum. Cok sukur risk yokmus. Cinsiyeti de ogrendim. Tahmin ettigim gibi erkekmis. 2. Oglum geliyor. Dediginiz gibi her yer cocuk kiyafeti dolu evde. Buyudukce evdeki koyafet kalabaligi azalacak insallah
Oglum 8 yasinda. OgretmenimNe iş yapıyorsun?
Büyük kaç yaşında?
Mali Müşavirim.Ne iş yapıyorsun?
Evet benimki de mavi olduKızlar sizin de mordan maviye döndü mü yoksa sadece benim mi öyle? Hiç beğenmedim bu mavi olayını
Çok iğrenc olmuş yaEvet benimki de mavi oldu
ben dermoskin kullanıyorum mineral içerikli gayet memnunumAy dün girmemişim hiç napıyonuz kızlar. Bende bi ağırlık var anında yoruluyorum az bi acıkınca tansiyonum mu düşüyo noluyosa elim ayağım titriyobir de konusu oldumu kaçırdım mı bilmiyorum güneş kremi ayrıca aldınız mı ne kullanıyonuz?Hamileler hepsini kullanabiliyor mu bioderma spf100 önermişler genelde ama başka bildiğiniz var mı
Mordan maviye dönen ney ki ? :)Kızlar sizin de mordan maviye döndü mü yoksa sadece benim mi öyle? Hiç beğenmedim bu mavi olayını
site rengiMordan maviye dönen ney ki ? :)
Baya göz alıyor daha soft renk olabilir çivit mavisi gibisite rengi
bugün yeni doğum yapan kuzenim ile yazıştım bana 2 dkda 100 tane link attı. Kafam karıştı hangi birinden başlasam emin olmak istiyorum. Ben ilk bebek arabası almayı düşünüyorum fiyatı her geçen gün artıyor. Yavaş yavaş zıbın biberon mini mini başlıcam ama liste şart gibi
Liste çok iyi oluyor hatta anneler alışveriş yapıyorsa biz birbirimizde haber verdik aldıklarımızı listede işaretledik böylece herkes aynı anda 0-3 ay tulumu almadı mesela. Birde kesinlikle bende ilk büyük parçaları ay ay almak taraftarıyım fiyatlar artıyor ve taksitle ödendiği için indirimlerden kapmak lazım. Biz bebek arabası araba koltuğu ana kucağı bebek yatağı aldık ilk şimdi mama sandalyesi de tamam ufal parçaları gördükçe denk geldikçe alıyoruzKızlar bebek eksikleri için yavaştan hazırlığa başlamak istiyorum.
Planlı gidebilmek adına eksik ve ihtiyaç listesini takip edebileceğim uygulama yada liste biliyor musunuz?
Tam göbek deligimin altında ver ya sol taraftaBebeğinin hareketini hisseden annişler tam olarak karnım neresinde hissediyorsunuz, aşağı kısımda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?