2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benim bebisin bir tane zibini yok hala baslasammi acana 5.ay dolunca aliyim dedim

Benim bebisin bir tane zibini yok hala baslasammi acana 5.ay dolunca aliyim dedim
Aslında en doğrusu 6.-7.da almak tabi ki ama Biz gen testi sağlıklı çıkınca başladık almaya 12-13 haftalıktı sanırım reflü yatağını aldık ilk yataştanŞuan 16.+6olduk. ateş ölçer emzik Müslim örtü göğüs pompası gibi ufak şeyler kaldı Annemin A101’den aldığı katlanan küvet için bile fiyat aşırı yükselmiş mağazalarda bebek arabası fiyatıda arttı yani bebek ve siz sağlıklıysanız Şuan için yavaştan başlamaktan zarar gelmez diye düşünüyorum

Bebeğinin hareketini hisseden annişler tam olarak karnım neresinde hissediyorsunuz, aşağı kısımda mı
Belli bi noktası yok yani değişiyo benek artık büyüdüğü için biraz daha alan kaplıyo bazen solda bazen sağda. Komple karnında hissetmiyon bende öyle en azından

Ben de hissetmek istiyorum ya insan sağlıklı olduğunu bilmek istiyor
Ya çokta hissedemiyorum bu aralar bide ben ne kadar bebeği hissediyorum desemde doktor o hareketlerin bebek olmadığını söylüyor belkide biz gerçekten bebeği hissetmiyoruz.

Ya çokta hissedemiyorum bu aralar bide ben ne kadar bebeği hissediyorum desemde doktor o hareketlerin bebek olmadığını söylüyor belkide biz gerçekten bebeği hissetmiyoruz.
Evet 20 haftanın öncesi için öyle diyorlar neyse az kaldı hareketli bir bebiş olsun isterim

Yenidogan kıyafeti ne kadar almak lazım birde kış bebekleei ben aralık başı en fazla 5 te doğum

Bebegin gelisimine bagli bence. Ilk bebegim 2460 dogdu. Premature takimlarini bile 20-25 gun giydirmistim. Ilk zamanlar cok fazla kirleniyor ustu basi. Alttan tasiyor,kusuyor, altini acinca yapiyor filan. Gunluk 4-5takim degistirdigim olmustu. O yuzden her bedenden en az 10 takim olmali ki yikama kuruma yestissin

Kızlar ilk bebeği olanlar için stokke flexi bath öneririm, oğlu. 3,5 yaşında hala kullanıyoruz. Yenidoğan aparatıyla alın. Verdiğim parayı kuruşu kuruşuna hakeden bir ürün.

Chicco next to me, yine inanılmaz kullanımı rahat ilk 6 ay için. Gece yataktan hiç kalkmadan emzirip koydum bebeğimi.

Philips avent elektrikli göğüs pompası. Kendi adıma olmazsa olmazım. Beni ne mastitlerden kurtardı

Reflü yastığı ve emzirme yastığı

Şu an inanılmaz pahalı ama ilk çocuktan kaldığı için ilk 8-10 ay için doona bebek arabası.

Posh baby marka müslinler, inanılmaz kaliteliydi oğluma aldığımda hala yumuşacık duruyorlar.

BIr de tulumlar daha kullanisli oluyor. Ilk zamanlar bebegi tutmak zor oluyor,beli aciliyor ikili takimlarda. Tulum tek parca oldugu icin daha rahat

2-3 takım alıp 3-4tanede sadece tulum alırım bere eldiven çok almam diye düşünmüştüm şimdi böyle duyunca çok az düşünmüşüm

Herkese merhabalar öncelikle hepimiz için dileğim hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza almamız . 12+3 haftalık ikiz hamileyim tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. 10 haftalık iken çok şiddetli kanama geçirdim parça düşürdüm aynı gün içinde iki defa şiddetli kanamam oldu hemen yatış yaptı doktorum 24 saat hiç kalkmadim. Kanama lekeye dönünce taburcu etti istirahat verdi. Kontrollerim de bir sorun görünmedi hatta salı günü detaylı ultrasona girdim herşeye baktılar ve hiç bir sorun yoktu ama cuma günü birden lekelenmem basladi yani kanamadan yaklaşık iki hafta sonra hemen doktora gittim ve tekrar kanama alanı oluştuğunu kesinlikle kalkmamam gerektiğini söyledi. Lekeler artık akıntıdan ziyade sıvı kan gibi ama açık kahverengi olarak geliyor. Böyle tecrübesi olan var mı aramızda acaba

Çok geçmiş olsun, inşallah sağlıkla miniklerinizi kucağınıza alırsınız. Böyle bir tecrübem yok ama kuzenimin 6. aya kadar kanama alanı vardı. Çok şükür birkaç haftaya doğumu var. Yine bir arkadaşım neredeyse 9 ay kanama/lekelenme yaşadı (nedenlerini bilmiyorum) ama şu an maşallah kızı okul çağında. İnşallah siz de bu süreci sağlıkla atlatırsınız. İlaclariniz varsa aksatmadan kullanın, kesinlikle istirahat edin. Bunu söylemek bize kolay size zor belki ama elinizden geldiğince stres yapmayın.

Cevabınız için çok teşekkür ederim ilaçlarımı kullaniyorum doktorum yapilacabilecek herşeyi yapıyoruz dedi elden daha fazlası gelmiyor maalesef Dünya da rızkı varsa hayırlısıyla kucağıma alırım bunun bilincindeyim aslında ama içimdeki korkuya endişeye engel olamıyorum

İnşallah hepimiz hayırlısıyla, sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız. Duanızı edin, sizi ferahlatır. Evde yapacak bir şey yok kafanızı dağıtacak filmler, diziler izleyin. Zihniniz biraz meşgul olur. Allah hepimizin gönlüne ferahlık versin. İnşallah güzel haberlerle ilerlersiniz.

Hepimiz için aminnnn Allah'ım isteyen herkesin kucağını doldursun acısını vermesin kimseye. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…