- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.921
ben ilkin solante hamilelelr için olanı aldım ama kireç gibiydi duruşu o yüzden dermoskine geçtimBende dün sebamed aldım kimse bişi yazmadı dedim aman neyse bunu alim
Merhaba hayırlı olsun bnde ikiz gebeyim perinotologa gidiyorum 6-7. Hftalarda bir iki günlük bnde kanama yaşadım ardından çok şükür progestan kullandım kesildi hekim ikiz gebeliklerde çok olabilir dedi kan sulandırıcı kullanıyor musunuz bilmiyorum ama bn ecopirin ve clxane kullandığım için oda artırabilir diye ilk etapta clxane kesildi smdi ikisine birden devam ediyorum 13 te gittiğimde hala o kanama noktasınin olduğunu ama tehlikeli yerde olamadığıni doğuma kadar bu devam edebilir dedi kahverengi leke ise korkma adet kanı gibi gelirse gel dedi banaHerkese merhabalar öncelikle hepimiz için dileğim hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza almamız. 12+3 haftalık ikiz hamileyim tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. 10 haftalık iken çok şiddetli kanama geçirdim parça düşürdüm aynı gün içinde iki defa şiddetli kanamam oldu hemen yatış yaptı doktorum 24 saat hiç kalkmadim. Kanama lekeye dönünce taburcu etti istirahat verdi. Kontrollerim de bir sorun görünmedi hatta salı günü detaylı ultrasona girdim herşeye baktılar ve hiç bir sorun yoktu ama cuma günü birden lekelenmem basladi yani kanamadan yaklaşık iki hafta sonra hemen doktora gittim ve tekrar kanama alanı oluştuğunu kesinlikle kalkmamam gerektiğini söyledi. Lekeler artık akıntıdan ziyade sıvı kan gibi ama açık kahverengi olarak geliyor. Böyle tecrübesi olan var mı aramızda acaba
Muslinleri deux lapins aldim ben de onu tavsiye ederim mukemmelKızlar ilk bebeği olanlar için stokke flexi bath öneririm, oğlu. 3,5 yaşında hala kullanıyoruz. Yenidoğan aparatıyla alın. Verdiğim parayı kuruşu kuruşuna hakeden bir ürün.
Chicco next to me, yine inanılmaz kullanımı rahat ilk 6 ay için. Gece yataktan hiç kalkmadan emzirip koydum bebeğimi.
Philips avent elektrikli göğüs pompası. Kendi adıma olmazsa olmazım. Beni ne mastitlerden kurtardı
Reflü yastığı ve emzirme yastığı
Şu an inanılmaz pahalı ama ilk çocuktan kaldığı için ilk 8-10 ay için doona bebek arabası.
Posh baby marka müslinler, inanılmaz kaliteliydi oğluma aldığımda hala yumuşacık duruyorlar.
Solenta yi nereden aldin kuzum? Cunku hic kirec gibi degil yapisi da ince. Sahte olmasin o?ben ilkin solante hamilelelr için olanı aldım ama kireç gibiydi duruşu o yüzden dermoskine geçtim
Ben gecen hafta seyehat ettim. Arabayi kesinlikle onermiyor. Gereksiz yorgunluk die. Nereye gidiceksen ucakla gidebilirsin dedi. Hic bir sorun olmadiKizlar bu hsfta ucakla seyahat edecek olan var mi doktorunuz ne dedi
Ben kan sulandırıcı kullanmıyorum hiç kullanmadım. Bizde hala tehlike var doktor 32. Haftaya kadar zorlamamiz gerekiyor daha 20 haftan var dedi muhtemelen benimde galiba böyle devam edecek. Lekeden ziyade hala düşük tehlikesi olması tedirgin ediyorMerhaba hayırlı olsun bnde ikiz gebeyim perinotologa gidiyorum 6-7. Hftalarda bir iki günlük bnde kanama yaşadım ardından çok şükür progestan kullandım kesildi hekim ikiz gebeliklerde çok olabilir dedi kan sulandırıcı kullanıyor musunuz bilmiyorum ama bn ecopirin ve clxane kullandığım için oda artırabilir diye ilk etapta clxane kesildi smdi ikisine birden devam ediyorum 13 te gittiğimde hala o kanama noktasınin olduğunu ama tehlikeli yerde olamadığıni doğuma kadar bu devam edebilir dedi kahverengi leke ise korkma adet kanı gibi gelirse gel dedi bana
A oyle mi sevindim arabayla da seyahat etmem gerekecrk sonrasinda 6 saatBen gecen hafta seyehat ettim. Arabayi kesinlikle onermiyor. Gereksiz yorgunluk die. Nereye gidiceksen ucakla gidebilirsin dedi. Hic bir sorun olmadi
Bana izin verdi canimKizlar bu hsfta ucakla seyahat edecek olan var mi doktorunuz ne dedi
Ben seyahat ettim araba ile 3 saatlik falan. Sorun değil dedi.A oyle mi sevindim arabayla da seyahat etmem gerekecrk sonrasinda 6 saat
Ben de bu hafta yurtdışına gideceğim 3 saatlik uçuş ama ortasında ayağa kalkıp bi yürü dedi. Manyetik kapılardan geçmek sorun değilmişKizlar bu hsfta ucakla seyahat edecek olan var mi doktorunuz ne dedi
O kadar çabuk büyüyorlar ki. Bence 3-6 ay beden daha çok alınmalı. Ben çok üzülmüştüm yenidoğan bedende aldığım şeylere resmen 10 günde olmaz hale geliyorlRYenidogan kıyafeti ne kadar almak lazım birde kış bebekleei ben aralık başı en fazla 5 te doğum
Safra kesene baktır canım, gebelerde safra kesesi sorunu olabiliyormuş. Bana baktılar ultrasonla kusmadığım halde bir şey çıkmadı, yine de sen baktır nolur nolmazKızlar yaa ben hala sabahları kusuyorum da bugün böyle yeşili safra kustum ilk defa kötü bişi yoktur dimi
geldiğinde hemen tuvalete çıkıyor musun yoksa tutuyor musun? Çok tutunca olabilir çünkü, belki de idrar değilde akıntıdırKızlar ben de 6. Haftadan beri maalesef kusuyorum arada bir prilam içmiyorum onda da mahvoluyorum. Benim sorum şu benimle aynı sorunu yaşayan var mı normal mi. Benim kusmam ve öğürmem çok şiddetli oluyo ve kusarken idrar kaçırma sorunu yaşıyorum. Hiç böyle bi problem yaşamadım gebelik öncesinde. Aklıma geldikçe de sık sık kegel egzersizi yaparım. Neden olur acaba yaşayan var mı
çok geçmiş olsun. Bu grupta çoğu kişi 10. Haftada kanamaları oldu ben dahil, ama ben parça düşürme gibi biley yaşamadım. 9+5 de komple pijamam kan olacak şekilde kanama yaşadım adetten çok daha fazla sulu kanama , aynı gün 3 kere aynı şekil kanamam oldu . Sonra kendini lekelenmeye bıraktı. 5 6 gün lekelenme sürdü 3 gün hiç leke gelmedi sonra tekrar ama daha az gene aynı şekilde sulu boya kırmızı gibi kan geldi. Bu sefer lekelenmem çok daha uzun sürdü yaklaşık 13. Haftaya girerken lekelenmelerim de bitti şuan 17. Haftadayım o günden sonra çok şükür lekelenmem olmadı. Bu süre zarfında ilk lekelenmem olunca corasprin kullanıyordum , bıraktım. Progestan 200mg günde 1 fitil yapıyordım, günde 2 ye çıktı.. bu arada ilk kanamam olduğunda aciile gitmiştim . Kadın doğum polikliniği açıkmış bana ilk sorduğu tüp bebek ile mi oldu . Sanırım tüp bebeklerde kanama ihtimali daha yüksekmiş . Benim normal gebelikHerkese merhabalar öncelikle hepimiz için dileğim hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza almamız. 12+3 haftalık ikiz hamileyim tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. 10 haftalık iken çok şiddetli kanama geçirdim parça düşürdüm aynı gün içinde iki defa şiddetli kanamam oldu hemen yatış yaptı doktorum 24 saat hiç kalkmadim. Kanama lekeye dönünce taburcu etti istirahat verdi. Kontrollerim de bir sorun görünmedi hatta salı günü detaylı ultrasona girdim herşeye baktılar ve hiç bir sorun yoktu ama cuma günü birden lekelenmem basladi yani kanamadan yaklaşık iki hafta sonra hemen doktora gittim ve tekrar kanama alanı oluştuğunu kesinlikle kalkmamam gerektiğini söyledi. Lekeler artık akıntıdan ziyade sıvı kan gibi ama açık kahverengi olarak geliyor. Böyle tecrübesi olan var mı aramızda acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?