2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Merhaba hayırlı olsun bnde ikiz gebeyim perinotologa gidiyorum 6-7. Hftalarda bir iki günlük bnde kanama yaşadım ardından çok şükür progestan kullandım kesildi hekim ikiz gebeliklerde çok olabilir dedi kan sulandırıcı kullanıyor musunuz bilmiyorum ama bn ecopirin ve clxane kullandığım için oda artırabilir diye ilk etapta clxane kesildi smdi ikisine birden devam ediyorum 13 te gittiğimde hala o kanama noktasınin olduğunu ama tehlikeli yerde olamadığıni doğuma kadar bu devam edebilir dedi kahverengi leke ise korkma adet kanı gibi gelirse gel dedi bana

Muslinleri deux lapins aldim ben de onu tavsiye ederim mukemmel
Doona uzun boylular icin cok kullanissiz bebek asiri asagida kaliyor f/p bence degmez ama
ben ilkin solante hamilelelr için olanı aldım ama kireç gibiydi duruşu o yüzden dermoskine geçtim
Solenta yi nereden aldin kuzum? Cunku hic kirec gibi degil yapisi da ince. Sahte olmasin o?

Kizlar bu hsfta ucakla seyahat edecek olan var mi doktorunuz ne dedi
Ben gecen hafta seyehat ettim. Arabayi kesinlikle onermiyor. Gereksiz yorgunluk die. Nereye gidiceksen ucakla gidebilirsin dedi. Hic bir sorun olmadi

Kizlar beeo nun yuz gunes kremini aldim biraz yagli ama icerigi temiz. Instagramda icerikleri ne sayfasini takip etmenizi oneririm. Icerigi temiz sandigimiz bircok krem aslinda temiz degilmis.

Ben kan sulandırıcı kullanmıyorum hiç kullanmadım. Bizde hala tehlike var doktor 32. Haftaya kadar zorlamamiz gerekiyor daha 20 haftan var dedi muhtemelen benimde galiba böyle devam edecek. Lekeden ziyade hala düşük tehlikesi olması tedirgin ediyor

Yenidogan kıyafeti ne kadar almak lazım birde kış bebekleei ben aralık başı en fazla 5 te doğum
O kadar çabuk büyüyorlar ki. Bence 3-6 ay beden daha çok alınmalı. Ben çok üzülmüştüm yenidoğan bedende aldığım şeylere resmen 10 günde olmaz hale geliyorlR

Kızlar yaa ben hala sabahları kusuyorum da bugün böyle yeşili safra kustum ilk defa kötü bişi yoktur dimi

Kızlar yaa ben hala sabahları kusuyorum da bugün böyle yeşili safra kustum ilk defa kötü bişi yoktur dimi
Safra kesene baktır canım, gebelerde safra kesesi sorunu olabiliyormuş. Bana baktılar ultrasonla kusmadığım halde bir şey çıkmadı, yine de sen baktır nolur nolmaz

Kızlar ben de 6. Haftadan beri maalesef kusuyorum arada bir prilam içmiyorum onda da mahvoluyorum. Benim sorum şu benimle aynı sorunu yaşayan var mı normal mi. Benim kusmam ve öğürmem çok şiddetli oluyo ve kusarken idrar kaçırma sorunu yaşıyorum. Hiç böyle bi problem yaşamadım gebelik öncesinde. Aklıma geldikçe de sık sık kegel egzersizi yaparım. Neden olur acaba yaşayan var mı

geldiğinde hemen tuvalete çıkıyor musun yoksa tutuyor musun? Çok tutunca olabilir çünkü, belki de idrar değilde akıntıdır

Kızlaaar eşim birşey anlatıyordu onu dinliyordum tam o sıra sol kasık üzerimde böyle pıtpıt bir atış gibi hissettim bu bebek hareketi miydi acaba çok heyecanlandımmmm

çok geçmiş olsun. Bu grupta çoğu kişi 10. Haftada kanamaları oldu ben dahil, ama ben parça düşürme gibi biley yaşamadım. 9+5 de komple pijamam kan olacak şekilde kanama yaşadım adetten çok daha fazla sulu kanama , aynı gün 3 kere aynı şekil kanamam oldu . Sonra kendini lekelenmeye bıraktı. 5 6 gün lekelenme sürdü 3 gün hiç leke gelmedi sonra tekrar ama daha az gene aynı şekilde sulu boya kırmızı gibi kan geldi. Bu sefer lekelenmem çok daha uzun sürdü yaklaşık 13. Haftaya girerken lekelenmelerim de bitti şuan 17. Haftadayım o günden sonra çok şükür lekelenmem olmadı. Bu süre zarfında ilk lekelenmem olunca corasprin kullanıyordum , bıraktım. Progestan 200mg günde 1 fitil yapıyordım, günde 2 ye çıktı.. bu arada ilk kanamam olduğunda aciile gitmiştim . Kadın doğum polikliniği açıkmış bana ilk sorduğu tüp bebek ile mi oldu . Sanırım tüp bebeklerde kanama ihtimali daha yüksekmiş . Benim normal gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…