- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.941
Benim de yakın zamanda başıma geldi kusurken idrarımı kaçırdım sanırım kaslarımıza olan hakimiyetimiz azalıyorKızlar ben de 6. Haftadan beri maalesef kusuyorum arada bir prilam içmiyorum onda da mahvoluyorum. Benim sorum şu benimle aynı sorunu yaşayan var mı normal mi. Benim kusmam ve öğürmem çok şiddetli oluyo ve kusarken idrar kaçırma sorunu yaşıyorum. Hiç böyle bi problem yaşamadım gebelik öncesinde. Aklıma geldikçe de sık sık kegel egzersizi yaparım. Neden olur acaba yaşayan var mı
Evet canım kalp atışı gibi oluyor ben elimi koyunca hemen anlıyorum ben de bugün ilk kez elimi koymadan hareketini hissettim sanırım elektrik çarpması gibiKızlaaar eşim birşey anlatıyordu onu dinliyordum tam o sıra sol kasık üzerimde böyle pıtpıt bir atış gibi hissettim bu bebek hareketi miydi acaba çok heyecanlandımmmm
Yaaa dünyanın en güzel hissiiii çok mutlu oldum öyle hissedince sağlıkla kavuşalım inşallahEvet canım kalp atışı gibi oluyor ben elimi koyunca hemen anlıyorum ben de bugün ilk kez elimi koymadan hareketini hissettim sanırım elektrik çarpması gibi
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Bende progestan iğne kullanıyorum iki ampül bugün hemşirem artık bacaktan vurdu kalçam da iğne yapacak yer kalmadı ödem oldu. Hafta da birde proluton yaptırıyorum. Benimde çok aşırı oldu kanama çoraplarima kadar battı üstelik parçalı maalesef. Şimdi de kahverengi leke gittikçe artıyor sanki ara ara sıvı ara ara parçalı paranoyak oldum resmen. Buraya yazmak istedim iyi seyler duyarsam tek bende değilse biraz daha rahatlarm diyeçok geçmiş olsun. Bu grupta çoğu kişi 10. Haftada kanamaları oldu ben dahil, ama ben parça düşürme gibi biley yaşamadım. 9+5 de komple pijamam kan olacak şekilde kanama yaşadım adetten çok daha fazla sulu kanama , aynı gün 3 kere aynı şekil kanamam oldu . Sonra kendini lekelenmeye bıraktı. 5 6 gün lekelenme sürdü 3 gün hiç leke gelmedi sonra tekrar ama daha az gene aynı şekilde sulu boya kırmızı gibi kan geldi. Bu sefer lekelenmem çok daha uzun sürdü yaklaşık 13. Haftaya girerken lekelenmelerim de bitti şuan 17. Haftadayım o günden sonra çok şükür lekelenmem olmadı. Bu süre zarfında ilk lekelenmem olunca corasprin kullanıyordum , bıraktım. Progestan 200mg günde 1 fitil yapıyordım, günde 2 ye çıktı.. bu arada ilk kanamam olduğunda aciile gitmiştim . Kadın doğum polikliniği açıkmış bana ilk sorduğu tüp bebek ile mi oldu . Sanırım tüp bebeklerde kanama ihtimali daha yüksekmiş . Benim normal gebelik
bana dedi ki plesanta henuz yukaribcikmadi 1 gun once hic us yapmayacak dinleneceķsin indigin gun de dinlenecrksin bakalim sag salim gideriz insBana izin verdi canim
o kapilari merak ediyordum gecebiliyorsak iyiBen de bu hafta yurtdışına gideceğim 3 saatlik uçuş ama ortasında ayağa kalkıp bi yürü dedi. Manyetik kapılardan geçmek sorun değilmiş
iste bana doktor bu sebepten is yapma pkesanta yumusak bir organ etkilenmesij dinlen dedi. Bu aralar is yapmayin dinlenin isler beklesin gerekirseKızlar bişi sorcam ev isi yapan öyle çamaşır selesi vs kaldiran var mı bn uzun zmn sonra yrn bayram için yola cikicaz diye baya kndime yüklendim herturlu ev işi yaptım şuan inanılmaz ağrım var eşimde nöbetçi şimdi desem bir dolu laf duyarım
Bana hareketini her hissettiğinde ihlas suresi oku demişlerdiYaaa dünyanın en güzel hissiiii çok mutlu oldum öyle hissedince sağlıkla kavuşalım inşallah
Hemen uzan ayaklarini hafif yukarı koy hafif hafif ov gerilmistir rahim büyük ihtimalleKızlar bişi sorcam ev isi yapan öyle çamaşır selesi vs kaldiran var mı bn uzun zmn sonra yrn bayram için yola cikicaz diye baya kndime yüklendim herturlu ev işi yaptım şuan inanılmaz ağrım var eşimde nöbetçi şimdi desem bir dolu laf duyarım
Plesantayq bitter çikolata çok iyi geliyormuşiste bana doktor bu sebepten is yapma pkesanta yumusak bir organ etkilenmesij dinlen dedi. Bu aralar is yapmayin dinlenin isler beklesin gerekirse
ne yonden iyi geliyormus canim yiyeyim bu arwda plesanta 20. hsftalar itibariyle yukariya cikmaya basliyor dedi doktor asagida olmasi bir nevi dikkat gerektiten bir durum olarak anladimPlesantayq bitter çikolata çok iyi geliyormuş
Plesantayi güçlendiriyor. Plesanta aşağıda olunca erken doğum vb riskler artıyor Allah korusun ayaklarını yukarı uzatarak yatmak çok iyi geliyor yukarı çıkması için canımne yonden iyi geliyormus canim yiyeyim bu arwda plesanta 20. hsftalar itibariyle yukariya cikmaya basliyor dedi doktor asagida olmasi bir nevi dikkat gerektiten bir durum olarak anladim
Çok teşekkür ediyorum mutlaka okuyacağım :))Bana hareketini her hissettiğinde ihlas suresi oku demişlerdi
Şu zamana kdr hiç yapmadim aslında şimdi pişman oldum o kdr hassas bı donmki bir saat ayakta durunca bile insan etkileniyoriste bana doktor bu sebepten is yapma pkesanta yumusak bir organ etkilenmesij dinlen dedi. Bu aralar is yapmayin dinlenin isler beklesin gerekirse
Herhlde cnm biraz rahatladım gibi çok şükür uyumuşumHemen uzan ayaklarini hafif yukarı koy hafif hafif ov gerilmistir rahim büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?