2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benim de yakın zamanda başıma geldi kusurken idrarımı kaçırdım sanırım kaslarımıza olan hakimiyetimiz azalıyor

Kızlaaar eşim birşey anlatıyordu onu dinliyordum tam o sıra sol kasık üzerimde böyle pıtpıt bir atış gibi hissettim bu bebek hareketi miydi acaba çok heyecanlandımmmm
Evet canım kalp atışı gibi oluyor ben elimi koyunca hemen anlıyorum ben de bugün ilk kez elimi koymadan hareketini hissettim sanırım elektrik çarpması gibi

Kızlar bol bol havuç yiyin havuç suyu içmeye çalışın. Artık aminyon sıvının arttığı haftalara girdik bebeğe en çok suyu da havuç sağlıyormuş ve artık bebekler karnimizda tat almaya başlamışlar

Evet canım kalp atışı gibi oluyor ben elimi koyunca hemen anlıyorum ben de bugün ilk kez elimi koymadan hareketini hissettim sanırım elektrik çarpması gibi
Yaaa dünyanın en güzel hissiiii çok mutlu oldum öyle hissedince sağlıkla kavuşalım inşallah

Kızlar bişi sorcam ev isi yapan öyle çamaşır selesi vs kaldiran var mı bn uzun zmn sonra yrn bayram için yola cikicaz diye baya kndime yüklendim herturlu ev işi yaptım şuan inanılmaz ağrım var eşimde nöbetçi şimdi desem bir dolu laf duyarım

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Bende progestan iğne kullanıyorum iki ampül bugün hemşirem artık bacaktan vurdu kalçam da iğne yapacak yer kalmadı ödem oldu. Hafta da birde proluton yaptırıyorum. Benimde çok aşırı oldu kanama çoraplarima kadar battı üstelik parçalı maalesef. Şimdi de kahverengi leke gittikçe artıyor sanki ara ara sıvı ara ara parçalı paranoyak oldum resmen. Buraya yazmak istedim iyi seyler duyarsam tek bende değilse biraz daha rahatlarm diye

iste bana doktor bu sebepten is yapma pkesanta yumusak bir organ etkilenmesij dinlen dedi. Bu aralar is yapmayin dinlenin isler beklesin gerekirse

Hemen uzan ayaklarini hafif yukarı koy hafif hafif ov gerilmistir rahim büyük ihtimalle

iste bana doktor bu sebepten is yapma pkesanta yumusak bir organ etkilenmesij dinlen dedi. Bu aralar is yapmayin dinlenin isler beklesin gerekirse
Plesantayq bitter çikolata çok iyi geliyormuş

ne yonden iyi geliyormus canim yiyeyim bu arwda plesanta 20. hsftalar itibariyle yukariya cikmaya basliyor dedi doktor asagida olmasi bir nevi dikkat gerektiten bir durum olarak anladim
Plesantayi güçlendiriyor. Plesanta aşağıda olunca erken doğum vb riskler artıyor Allah korusun ayaklarını yukarı uzatarak yatmak çok iyi geliyor yukarı çıkması için canım

Şu zamana kdr hiç yapmadim aslında şimdi pişman oldum o kdr hassas bı donmki bir saat ayakta durunca bile insan etkileniyor

Benim de ilk basta lekelenme olmustu4-5 gun. Onceki hamileligimde bebegimin kalbi durdugu icin progestan kullaniyorum ben de. Hic is yapamiyorum malesef. Azicik egilip kalksam karnimin sol tarafi sertlesiyor ve agriyor. Gecen hafta da onlem amacli serklaj yapildi. Simdi dinleniyorum bi sure

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…