- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.961
Kacinci haftadasin canim? Kacinci hamileliginKızlar dün eşimle karnıma koyduk elimizi sanki elimize böyle kalp atışı gibi bişey denk gelid 2 3 kere duyduk
Doktora gittiğimde derimSafra kesene baktır canım, gebelerde safra kesesi sorunu olabiliyormuş. Bana baktılar ultrasonla kusmadığım halde bir şey çıkmadı, yine de sen baktır nolur nolmaz
Bir düşüğüm var o sayılmaz sanırım bu ilk hamileliğim 14+5 ama gen son gittiğimizde 2 gün önden gidiyorduKacinci haftadasin canim? Kacinci hamileligin
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Zayifsaniz erken hissetmis olabilirsiniz. 13 haftalik hamileyim benim 2. hamileligim ama 2 gun once ben de hissettimBir düşüğüm var o sayılmaz sanırım bu ilk hamileliğim 14+5 ama gen son gittiğimizde 2 gün önden gidiyordu
Evet zayıfım hiç göbeğim yoktu hamile olmadan öncede. Çok mutluluk vericiydi ve çok şaşırdım askında Sevmek için koymuştuk elimizi çok şaşırdıkAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Zayifsaniz erken hissetmis olabilirsiniz. 13 haftalik hamileyim benim 2. hamileligim ama 2 gun once ben de hissettim
Evet evet tahmin ettim canım , o yüzden detayıyla yazdım . Parçadan ziyade pıhtılı olabilir mi ? Benim de lekelenmelerim bi süre sonra sanki siyah kan gibi olmuştu ama bir problem yoksa geçecek inşallahÖncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Bende progestan iğne kullanıyorum iki ampül bugün hemşirem artık bacaktan vurdu kalçam da iğne yapacak yer kalmadı ödem oldu. Hafta da birde proluton yaptırıyorum. Benimde çok aşırı oldu kanama çoraplarima kadar battı üstelik parçalı maalesef. Şimdi de kahverengi leke gittikçe artıyor sanki ara ara sıvı ara ara parçalı paranoyak oldum resmen. Buraya yazmak istedim iyi seyler duyarsam tek bende değilse biraz daha rahatlarm diye
Rahim ağzınız kaç mm iken ce kaçıncı haftada serklaj yapıldıBenim de ilk basta lekelenme olmustu4-5 gun. Onceki hamileligimde bebegimin kalbi durdugu icin progestan kullaniyorum ben de. Hic is yapamiyorum malesef. Azicik egilip kalksam karnimin sol tarafi sertlesiyor ve agriyor. Gecen hafta da onlem amacli serklaj yapildi. Simdi dinleniyorum bi sure
5 cm aslinda yeterli. Ama benim ilk hamileligimde rahmimde perde vardi. O yuzden serklaj yapilmisti. Sonrasinda rahim perde ameliyati oldum. Bu islemlerden dolayi rahim agzi yetmezligi de olusabilirmis. O yuzden onlem amacli 12. Haftada yapildiRahim ağzınız kaç mm iken ce kaçıncı haftada serklaj yapıldı
Dün evde iş yaptım yine karın ağrısı cektım malesef bıkac kez ole denk geldi gecende yürüdüm 10bin adımı gecmısım, yine karın agrısı oldu dikkat edin yavas dinlenerek yapın herseyi.Kızlar bişi sorcam ev isi yapan öyle çamaşır selesi vs kaldiran var mı bn uzun zmn sonra yrn bayram için yola cikicaz diye baya kndime yüklendim herturlu ev işi yaptım şuan inanılmaz ağrım var eşimde nöbetçi şimdi desem bir dolu laf duyarım
Ya ben ebebekyen bi kaç takim aldim ama 3 ay aldim bu sefer büyük gelmezmi basta karar veremedim ama o kadar para verip 10 gün giycekse büyük olsun katlanır ayyy bilemedimO kadar çabuk büyüyorlar ki. Bence 3-6 ay beden daha çok alınmalı. Ben çok üzülmüştüm yenidoğan bedende aldığım şeylere resmen 10 günde olmaz hale geliyorlR
Ben hep yaptim genel rutin temizlik bazen ağrım oldu öyle olunca hemen uzandimKızlar bişi sorcam ev isi yapan öyle çamaşır selesi vs kaldiran var mı bn uzun zmn sonra yrn bayram için yola cikicaz diye baya kndime yüklendim herturlu ev işi yaptım şuan inanılmaz ağrım var eşimde nöbetçi şimdi desem bir dolu laf duyarım
Ne gerekvar ki ya. Birak eksik kaldin ev isi. İkinizden onemli degil sonucta. İyi misin smdi?Kızlar bişi sorcam ev isi yapan öyle çamaşır selesi vs kaldiran var mı bn uzun zmn sonra yrn bayram için yola cikicaz diye baya kndime yüklendim herturlu ev işi yaptım şuan inanılmaz ağrım var eşimde nöbetçi şimdi desem bir dolu laf duyarım
Ben 1 hafta önce yaz temizliği yaptım cam halı silmeli falan bir sıkıntı olmadı sele falanda sürekli kaldırıyorum, inşallah bir sorun yoktur endişe etme benceKızlar bişi sorcam ev isi yapan öyle çamaşır selesi vs kaldiran var mı bn uzun zmn sonra yrn bayram için yola cikicaz diye baya kndime yüklendim herturlu ev işi yaptım şuan inanılmaz ağrım var eşimde nöbetçi şimdi desem bir dolu laf duyarım
Şuan da köyü veya açık kahverengi pıhtılı veya tamamen sıvı devam ediyor. Ama kanama olduğunda baya büyük parça düştü iki parça ve çok aşırı iki kere kanama oldu maalesef. İki hafta hiç birşey olmadı işte yeniden kahverengi olarak başladı. İnşallah geçer insana günler geçmiyor resmen her saniye ultrason cihazına bagli olmak istiyorumEvet evet tahmin ettim canım , o yüzden detayıyla yazdım . Parçadan ziyade pıhtılı olabilir mi ? Benim de lekelenmelerim bi süre sonra sanki siyah kan gibi olmuştu ama bir problem yoksa geçecek inşallah
Canım kendini hiç zorlama boşver burada yapmadığın zaman 9 ay. Eşimin kuzeni tencere almak için sandalyeye çıkmış sırt üstü düşmüş ayağı takılmış 7 aylıktı bebek ters dönmüş Allah korusun hiç tehlikeye atmayınBende 5 tane cam sildim valla mutfak perde giristim tek başıma iş cikisi yapabildiğim kadar. Birsey olmadı çok şükür bence bu aylarda düşme tehlikesi en düşük olduğu zaman. Yine Allah bilir dikkat etmek de fayda var. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın
Ay konu hakkında bilgim yok ama inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız, dualarım sizinleKızlar selam,
Ben Şubat annelerindeyim aslında size bir şey danışam..
Cumartesi bebeğimizi gördük,kalp atışı vardı 5+5 idi.
Benim geçmişinde kimyasal, dış gebelik, mol gebelik olunca çok endişeli geçiyor
İlk doktorum yolk.kesen büyük gibi dedi, benim mod düştü tabi sonra tekrar tekrar baktı 4.3mm çıktı ..
Bebiş de daha 1,8mm.
Ama tabi takıldım biraz,
Ekliycem şimdi fotosunu, inşallah sağlıkla dünyaya gelirRabb'im yardımcımız olsun
Canimmm çok teşekkür ederimAy konu hakkında bilgim yok ama inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız, dualarım sizinle
Çok şükür biraz hafif hafif kasik ağrılarım var mecbur ya yola cikicaktik mecbur yaptım yani rabbim esirgesin insNe gerekvar ki ya. Birak eksik kaldin ev isi. İkinizden onemli degil sonucta. İyi misin smdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?