2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Tatlım kalp atışı duyulmuş herşey yolunda şuan merak etme

Muslinleri deux lapins aldim ben de onu tavsiye ederim mukemmel
Doona uzun boylular icin cok kullanissiz bebek asiri asagida kaliyor f/p bence degmez ama

Solenta yi nereden aldin kuzum? Cunku hic kirec gibi degil yapisi da ince. Sahte olmasin o?
yok değil önceki sürümdü bende olan arkadaş dedi sonra yenilenmiş bende kullanıyorum öyle değil sizinde yenilenmiş hali herhalde

ben birkaç gün önce duş alırken birden sancım oldu karnıma baktım sağ taraf şişti sonra yine eski haline döndü göbeğim soğuğa yakın suyla yıkanıyordum hoşuna gitmedi herhalde bi kendini topladı sonra yayıldı yine hiç bu şekilde hissetmemiştim bebeği 13 haftalığız

Haklisin canım yapmamak lazım da işte. Allah yardimcisi olsun insallah iyidir bebeği

Selam canım hayırlı olsun, ben riskli gebelik olduğum için özgür deren e gidiyorum ama ümit korucuoğlu ve meltem aksu sönmezer i öneririm
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıcakla ilerler minik kuzular meltem hocayı biliyorum eşiyle birlikte ilk tüp bebeğimi yapmışlardı kimyasal oldu. Umut hocayı çok duydum ondan bilgi alcam . Teşekkür. Ederim neden senin riskli gebelik kaç haftaliksin kuzum

Ben 17. Haftadayım canım 3. Gebeliğim. 2. Gebeliğimden çok şükür sağlıkla 3,5 yaşında bi oğlum var. İlk gebeliğimde bebeği 5. Ayda kaybetmiştim. Plasenta anomalisinden ötürü.

Bu hafta içinde bende de oluyor ve tesadüf mü bilmem ama aynı duşta oldu karnıma su tutup duş lifini kaydırınca resmen diğer tarafa toplandı 14 haftalığım bende sanırım artık biz burdayız anniş diyorlar

Ben 17. Haftadayım canım 3. Gebeliğim. 2. Gebeliğimden çok şükür sağlıkla 3,5 yaşında bi oğlum var. İlk gebeliğimde bebeği 5. Ayda kaybetmiştim. Plasenta anomalisinden ötürü.
Çok geçmiş olsun canimm Allah bir daha yaşatmasın bebisini kucağına sağlıcakla al

16+5 den selamlar kızlar bebeğimin hareketlerini hissettim bugün. Tarif ediyorum baloncuk patlıyor pat diye. Gaz hareketi gibi ama karnımın içinde. Böyle birden patlıyor baloncuk az havalanır patlar ya
Oyy maşallah minişe hemen bende hissetsem keşkeee bekliyorum heyecanla

Ben ikiz gebeyim sol tarafımda 11 haftadan beri ara ara hissediyorum bugünde 12+5 teyiz ve sağ tarafta hissettim. Benim gebelik biraz sorun sürekli istirahat halindeyim bir ara acaba psikolojik mi hissediyorum diye düşündüm ama hep aynı şekilde hissedince anladım ki psikolojik değil

Aralık anneleri tatildeeee Pek ses soluk çıkmıyor biz bugün bebişimizi gördük yine 15+1 olduk çok özlemişimmmm bir sonraki randevumuz detaylı ultrasonumuz olacak doktorum 19+1’e verdi randevuyu
Bana da 21. Haftada git öncesi çok erken dedi doktorun

Muslinleri deux lapins aldim ben de onu tavsiye ederim mukemmel
Doona uzun boylular icin cok kullanissiz bebek asiri asagida kaliyor f/p bence degmez ama

Solenta yi nereden aldin kuzum? Cunku hic kirec gibi degil yapisi da ince. Sahte olmasin o?
Yavrum müslin kumaş kışın kullanılır mı ya çok ince değil mi solente bende aldım daha doğrusu denemek için tester verdiler bana dedim her krem cildime iyi gelmiyor.. solente bende yer yer pullanma yaptı ve sürdükten bi gün sonra mutlaka hep sivilce çıktı anlayacağın her cilte uyumlu değilmiş solentenin diğer çeşitlerine bakmadım belki mineral bazlıdırlar ama ben seba Med aldım mineral bazlı sen med de aklınızda olsun
Kızlar bende doktoruma sordum güneş kremi için solante pregna önerdi, belki size de yardımcı olmuş olurum
Sanada cevap vermiş olayım yukarıyı oku
Kusarken işiyorum hapşırırken işiyorum nineler gibi oldum bende kusmanda çok normal ama prilamı düzensiz içme düzenli içildiği zaman etki ediyor o bir gün bile içmemek düzeni alt üst ediyor bende senin gibi yapıp deneme yaptım bir gün içmedim üç gün içsemde kustum sonra ara verdim yine başa döndüm koşarak aldım bu seferde yan etkisini yeniden yaşadım antidepresan içmiş gibi gezdim uyudum hep o yüzden aman sakın düzeni bozma
Hayırlı olsun Allah sağ salim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah korkma ilk zamanlarda öncelikle doktorlar tedbir gibi düşün çoğunlukla olumsuz birşey söylemeseler bile o izlenimi verirler gelişim mesela benimde 5 haftalıkken 3 haftalık olarak çıkmıştı.. en başlarda illa bi dengesizlik oluyor sonra düzeliyor
Evet güzel annelerim sanırım hepimiz tatil sürecine girdik yavaştan.
Şimdiden iyi bayramlar.
Bir hafta kadar muhtemelen pek giremem okuyamam.
Sizleri çok seviyorum.
Canım benim hayırlı tatiller olsun inşallah ben okullar kapandığından beri annemde tatildeyim

Yani ben olaya soke bakiorum. Bebege zarar vermiosa ben okeyim. Sivilce yapmis yapmamis hic sorun degil. Hamilelik icin uretilmis urun olmasi bnm icin yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…