- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.001
Haklısın ama pul pul görünüm inan hiç mutluda etmiyorYani ben olaya soke bakiorum. Bebege zarar vermiosa ben okeyim. Sivilce yapmis yapmamis hic sorun degil. Hamilelik icin uretilmis urun olmasi bnm icin yeterli
Ay maşallah onlara sağlıkla gelsinlerBen ikiz gebeyim sol tarafımda 11 haftadan beri ara ara hissediyorum bugünde 12+5 teyiz ve sağ tarafta hissettim. Benim gebelik biraz sorun sürekli istirahat halindeyim bir ara acaba psikolojik mi hissediyorum diye düşündüm ama hep aynı şekilde hissedince anladım ki psikolojik değil
Benim ikinci gebeliğim ve ikiz olduğu için muhtemelen erken hissettim diye düşünüyorum aslında 11 hafta hissetmek için çok erken bir dönem diye biliyordum ama yanılmışımAy maşallah onlara sağlıkla gelsinlerbende başta çok ihtimal vermedim ama sürekli olunca anladım ki bebişim
İkinci gebelikte daha erken hissediliyormuş sanırım ben ilk gebeliğim 14+6 şuan daha bu hafta sadece karın seğirmesini gördümBenim ikinci gebeliğim ve ikiz olduğu için muhtemelen erken hissettim diye düşünüyorum aslında 11 hafta hissetmek için çok erken bir dönem diye biliyordum ama yanılmışım
Bu haftadan itibaren baya hissedersin ben kızımda 16 haftalikta baya baya hissediyordumİkinci gebelikte daha erken hissediliyormuş sanırım ben ilk gebeliğim 14+6 şuan daha bu hafta sadece karın seğirmesini gördümşanslısınız valla keşke bende hemen tekme falan hissetsem
He anladım bende kıyafet falan sandım canım
Bu haftadan itibaren baya hissedersin ben kızımda 16 haftalikta baya baya hissediyoİkinci gebelikte daha erken hissediliyormuş sanırım ben ilk gebeliğim 14+6 şuan daha bu hafta sadece karın seğirmesini gördümşanslısınız valla keşke bende hemen tekme falan hissetsem
Ben son 10-12 yildir sadece dermokozmetik mineralli makyaj yapiorum ztn. Chanel dior vs surmem hic suratima. Kremlerim de darphinden the ordinarye donmustum ama smdi sdce yikayip krem suruyorum. Makyaj da yapmiorum oje de surmuorumHaklısın ama pul pul görünüm inan hiç mutluda etmiyorMineralli olanları kullanabiliyoruz kozmetikte çok araştırdım bende sadece yüz için değil vücut içinde yada diğer fondöten bb CC krem olsun hepsinde mineral arıyorum artık oda titanium olarak yazıyor içeriklerde aklında olsun
Harikasın valla sen yaşlanmazsınBen son 10-12 yildir sadece dermokozmetik mineralli makyaj yapiorum ztn. Chanel dior vs surmem hic suratima. Kremlerim de darphinden the ordinarye donmustum ama smdi sdce yikayip krem suruyorum. Makyaj da yapmiorum oje de surmuorum
Sende dikkat et kendine iyi bak iyi bayramlar şimdidenKızlar hepinize iyi geceler. Şimdiden iyi bayramlar geldiğim yerde yoğunluk olunca nette fazla çekmiyor. Dedim ki şimdi en az 20 sayfa filan gitmişlerdir ama bakıyorum ki benimle birlikte herkes tatile çıkmışbende uzun süre yazamam muhtemelen temmuz sonuna kadar bebişin cinsiyet öğrenince hemen yazarım ama hepiniz kendinize bebişe dikkat edin
Ben bugün de çalıştım aslında yarın itibariyle tatile giriyorum diyelim vaktim varken şu okumadığım kısımları okuyayımYavrum müslin kumaş kışın kullanılır mı ya çok ince değil misolente bende aldım daha doğrusu denemek için tester verdiler bana dedim her krem cildime iyi gelmiyor.. solente bende yer yer pullanma yaptı ve sürdükten bi gün sonra mutlaka hep sivilce çıktı anlayacağın her cilte uyumlu değilmiş solentenin diğer çeşitlerine bakmadım belki mineral bazlıdırlar ama ben seba Med aldım mineral bazlı sen med de aklınızda olsun
Sanada cevap vermiş olayım yukarıyı oku
Kusarken işiyorum hapşırırken işiyorum nineler gibi oldum bendekusmanda çok normal ama prilamı düzensiz içme düzenli içildiği zaman etki ediyor o bir gün bile içmemek düzeni alt üst ediyor bende senin gibi yapıp deneme yaptım bir gün içmedim üç gün içsemde kustum sonra ara verdim yine başa döndüm koşarak aldım bu seferde yan etkisini yeniden yaşadım antidepresan içmiş gibi gezdim uyudum hep o yüzden aman sakın düzeni bozma
Hayırlı olsun Allah sağ salim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallahkorkma ilk zamanlarda öncelikle doktorlar tedbir gibi düşün çoğunlukla olumsuz birşey söylemeseler bile o izlenimi verirler gelişim mesela benimde 5 haftalıkken 3 haftalık olarak çıkmıştı.. en başlarda illa bi dengesizlik oluyor sonra düzeliyor
Canım benim hayırlı tatiller olsun inşallah ben okullar kapandığından beri annemde tatildeyim
Çok sağol canım benimYavrum müslin kumaş kışın kullanılır mı ya çok ince değil misolente bende aldım daha doğrusu denemek için tester verdiler bana dedim her krem cildime iyi gelmiyor.. solente bende yer yer pullanma yaptı ve sürdükten bi gün sonra mutlaka hep sivilce çıktı anlayacağın her cilte uyumlu değilmiş solentenin diğer çeşitlerine bakmadım belki mineral bazlıdırlar ama ben seba Med aldım mineral bazlı sen med de aklınızda olsun
Sanada cevap vermiş olayım yukarıyı oku
Kusarken işiyorum hapşırırken işiyorum nineler gibi oldum bendekusmanda çok normal ama prilamı düzensiz içme düzenli içildiği zaman etki ediyor o bir gün bile içmemek düzeni alt üst ediyor bende senin gibi yapıp deneme yaptım bir gün içmedim üç gün içsemde kustum sonra ara verdim yine başa döndüm koşarak aldım bu seferde yan etkisini yeniden yaşadım antidepresan içmiş gibi gezdim uyudum hep o yüzden aman sakın düzeni bozma
Hayırlı olsun Allah sağ salim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallahkorkma ilk zamanlarda öncelikle doktorlar tedbir gibi düşün çoğunlukla olumsuz birşey söylemeseler bile o izlenimi verirler gelişim mesela benimde 5 haftalıkken 3 haftalık olarak çıkmıştı.. en başlarda illa bi dengesizlik oluyor sonra düzeliyor
Canım benim hayırlı tatiller olsun inşallah ben okullar kapandığından beri annemde tatildeyim
Hahahaha amacimiz oHarikasın valla sen yaşlanmazsınojenin zararı yok asetonu kullanırken sadece cam açık olan yerde kullanman yeterli canım aklında olsun
Tırnaktan kana geçecek ne olabilir Allah Allah bakacağımHahahaha amacimiz oojede gecen 2 madde varmis bende bilmiodum solediklerinde arastirdim. Oyuzden surmuorum. Sende bak
Dediğine baktım ve hemen ardından kimyasalları olmayanları var mı diye baktım iki değil üç madde olurmuş tırnaktan geçen bu linkte kimyasalları olmayan markalar var zaten üç tane marka kullanıyorum bende o markalarda bu listede var şansıma .. demek ki o ucuz bilinmeyen ojelerde oluyorHahahaha amacimiz oojede gecen 2 madde varmis bende bilmiodum solediklerinde arastirdim. Oyuzden surmuorum. Sende bak
Bak hic marka bakmak gelmedi aklima. Akil akildan ustun iste. Aynen bnm kullandiklariminda hepsi var hatta cnd dahil buna sevindim kalici ojem cnd cunkuDediğine baktım ve hemen ardından kimyasalları olmayanları var mı diye baktım iki değil üç madde olurmuş tırnaktan geçen bu linkte kimyasalları olmayan markalar var zaten üç tane marka kullanıyorum bende o markalarda bu listede var şansıma .. demek ki o ucuz bilinmeyen ojelerde oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?