2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yani ben olaya soke bakiorum. Bebege zarar vermiosa ben okeyim. Sivilce yapmis yapmamis hic sorun degil. Hamilelik icin uretilmis urun olmasi bnm icin yeterli
Haklısın ama pul pul görünüm inan hiç mutluda etmiyor Mineralli olanları kullanabiliyoruz kozmetikte çok araştırdım bende sadece yüz için değil vücut içinde yada diğer fondöten bb CC krem olsun hepsinde mineral arıyorum artık oda titanium olarak yazıyor içeriklerde aklında olsun

Ay maşallah onlara sağlıkla gelsinler bende başta çok ihtimal vermedim ama sürekli olunca anladım ki bebişim

Ay maşallah onlara sağlıkla gelsinler bende başta çok ihtimal vermedim ama sürekli olunca anladım ki bebişim
Benim ikinci gebeliğim ve ikiz olduğu için muhtemelen erken hissettim diye düşünüyorum aslında 11 hafta hissetmek için çok erken bir dönem diye biliyordum ama yanılmışım

Benim ikinci gebeliğim ve ikiz olduğu için muhtemelen erken hissettim diye düşünüyorum aslında 11 hafta hissetmek için çok erken bir dönem diye biliyordum ama yanılmışım
İkinci gebelikte daha erken hissediliyormuş sanırım ben ilk gebeliğim 14+6 şuan daha bu hafta sadece karın seğirmesini gördüm şanslısınız valla keşke bende hemen tekme falan hissetsem

S Seray94 muslinle ilgili yazdigini gormedim. Kurulamada ozellikle ilk 3 ay onerilen havlunun icine muslin konmasi. Havlusunu aldim yoksa cikomun bi de muslin emzirme ortusu normal ortu agiz mendili puset ortusu fln fln tum gerekli muslinleri tek seferde aldm

İkinci gebelikte daha erken hissediliyormuş sanırım ben ilk gebeliğim 14+6 şuan daha bu hafta sadece karın seğirmesini gördüm şanslısınız valla keşke bende hemen tekme falan hissetsem
Bu haftadan itibaren baya hissedersin ben kızımda 16 haftalikta baya baya hissediyordum

He anladım bende kıyafet falan sandım canım hayırlı olsun cicileri

Bu haftadan itibaren baya hissedersin ben kızımda 16 haftalikta baya baya hissediyo

Bana Pendik Medipoldeki saadet doktoru kim önermişti ? Kimden unuttum mesajımı görürsen bilki çok dua ettim sana istediğim doktoru buldum sayende

Ben son 10-12 yildir sadece dermokozmetik mineralli makyaj yapiorum ztn. Chanel dior vs surmem hic suratima. Kremlerim de darphinden the ordinarye donmustum ama smdi sdce yikayip krem suruyorum. Makyaj da yapmiorum oje de surmuorum

Ben son 10-12 yildir sadece dermokozmetik mineralli makyaj yapiorum ztn. Chanel dior vs surmem hic suratima. Kremlerim de darphinden the ordinarye donmustum ama smdi sdce yikayip krem suruyorum. Makyaj da yapmiorum oje de surmuorum
Harikasın valla sen yaşlanmazsın ojenin zararı yok asetonu kullanırken sadece cam açık olan yerde kullanman yeterli canım aklında olsun

Kızlar hepinize iyi geceler. Şimdiden iyi bayramlar geldiğim yerde yoğunluk olunca nette fazla çekmiyor. Dedim ki şimdi en az 20 sayfa filan gitmişlerdir ama bakıyorum ki benimle birlikte herkes tatile çıkmış bende uzun süre yazamam muhtemelen temmuz sonuna kadar bebişin cinsiyet öğrenince hemen yazarım ama hepiniz kendinize bebişe dikkat edin

Sende dikkat et kendine iyi bak iyi bayramlar şimdiden

Ben bugün de çalıştım aslında yarın itibariyle tatile giriyorum diyelim vaktim varken şu okumadığım kısımları okuyayım

Çok sağol canım benim
Aminnnn sağlıkla gelsinler

Harikasın valla sen yaşlanmazsın ojenin zararı yok asetonu kullanırken sadece cam açık olan yerde kullanman yeterli canım aklında olsun
Hahahaha amacimiz o ojede gecen 2 madde varmis bende bilmiodum solediklerinde arastirdim. Oyuzden surmuorum. Sende bak

Hahahaha amacimiz o ojede gecen 2 madde varmis bende bilmiodum solediklerinde arastirdim. Oyuzden surmuorum. Sende bak
Dediğine baktım ve hemen ardından kimyasalları olmayanları var mı diye baktım iki değil üç madde olurmuş tırnaktan geçen bu linkte kimyasalları olmayan markalar var zaten üç tane marka kullanıyorum bende o markalarda bu listede var şansıma .. demek ki o ucuz bilinmeyen ojelerde oluyor

Bak hic marka bakmak gelmedi aklima. Akil akildan ustun iste. Aynen bnm kullandiklariminda hepsi var hatta cnd dahil buna sevindim kalici ojem cnd cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…