- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.021
Herşeyin çözümü var yavrumBak hic marka bakmak gelmedi aklima. Akil akildan ustun iste. Aynen bnm kullandiklariminda hepsi var hatta cnd dahil buna sevindim kalici ojem cnd cunku
Avucunu canım hafif bastır elinin yaydığı sıcaklığa geliyorlar o kadar güzel bir duygu ki pıt pıt pıt ediyorSelam kizlar ben 15. Haftayi devirdim. Hissetme namina hicbir sey yok. Ancak dun birisi gobek deligimi iple iceri cekiyor gibi oldu. Kitapta okumustum bunun olabilecegini ama evde biraktim kitabi agir diye, simdi o bolumu tam hatirlamiyorum. Baska yasayan var mihissetmeye yakin miyim acaba ikizleri
İnşallah yaBu haftadan itibaren baya hissedersin ben kızımda 16 haftalikta baya baya hissediyo
uzanarak mi canim yoksa otirunca miAvucunu canım hafif bastır elinin yaydığı sıcaklığa geliyorlar o kadar güzel bir duygu ki pıt pıt pıt ediyor
Sırt üstü uzaninca canım benim bebeğim hep solda duruyor şişiyor orası hemen geliyor elimin altına ya da iki ayağımı koltuğun üstüne uzatiyirum uzanıp o zaman da geliyoruzanarak mi canim yoksa otirunca mi
doktor da bana soluna yat kan akisi iyi olur bebek beslenir dedi guzduz de soluma uzaniyordum bunu deneyimSırt üstü uzaninca canım benim bebeğim hep solda duruyor şişiyor orası hemen geliyor elimin altına ya da iki ayağımı koltuğun üstüne uzatiyirum uzanıp o zaman da geliyor
Daha önce yaşadım ben rennie çiğneme tableti o boğazdaki suya fayda etmiyor ama gaviskon yarıyor gaviskonun iki çeşidi var güçlü olanı fayda etti bana duble bilmem ne sorarsın eczacıya biliyorlar onlar zatenKızlar 14.haftada mide ekşimesi yaşayan oldu mu ya sanki afedersiniz boğazımda limon var
Yaa yok deniyorum olmuyorr dahaAvucunu canım hafif bastır elinin yaydığı sıcaklığa geliyorlar o kadar güzel bir duygu ki pıt pıt pıt ediyor
Belki iç karnın geniştir canimYaa yok deniyorum olmuyorr daha
Seray canım çok teşekkürler sabahtan beri ne çekiyorumDaha önce yaşadım ben rennie çiğneme tableti o boğazdaki suya fayda etmiyor ama gaviskon yarıyor gaviskonun iki çeşidi var güçlü olanı fayda etti bana duble bilmem ne sorarsın eczacıya biliyorlar onlar zatengeciktirmeden al rahat edersin canım
Normalde de senelerdir gastritim var ve rennie kesinlikle fayda etmiyor bana, dediğiniz gibi gaviscon double action beni hemen rahatlatıyor. Can yoldaşım gaviscon.Daha önce yaşadım ben rennie çiğneme tableti o boğazdaki suya fayda etmiyor ama gaviskon yarıyor gaviskonun iki çeşidi var güçlü olanı fayda etti bana duble bilmem ne sorarsın eczacıya biliyorlar onlar zatengeciktirmeden al rahat edersin canım
O tarif ettiğin limon beni kusturdu kaç kere ağlayarak doktoru aradım dahilye ye git dedi karı bana aklıma yatmadı sonra eczaneyi aradım tarif ettim anlattım gaviskon dubleyi önerdi sürünerek gittim aldım iyiki almışım hemen kesti . . Yemeklerden sonra içmeye devam ettim bir şişe bittiğinde şikayeimde bitmişti şükürler olsun inşallah sende de ile yararSeray canım çok teşekkürler sabahtan beri ne çekiyorumgaviskon var evde hemen içeyim biraz geçirmezse dediğini alırım
Heh tam ismi işte buNormalde de senelerdir gastritim var ve rennie kesinlikle fayda etmiyor bana, dediğiniz gibi gaviscon double action beni hemen rahatlatıyor. Can yoldaşım gaviscon.
O da Mumkun degil cunku 12 haftaliktan beri karnim cikti hamile taytina gectim. Her goren 5 6 aylik saniyor su anBelki iç karnın geniştir canim
Ben çok yaşıyorum kızımda da çok olmuştu doktor renie şurup verdi. Birde sakız çiğnemek bana iyi geliyorKızlar 14.haftada mide ekşimesi yaşayan oldu mu ya sanki afedersiniz boğazımda limon var
Gaviscon double çok iyi geliyorKızlar 14.haftada mide ekşimesi yaşayan oldu mu ya sanki afedersiniz boğazımda limon var
İnşallah yaO tarif ettiğin limon beni kusturdu kaç kere ağlayarak doktoru aradım dahilye ye git dedi karı bana aklıma yatmadı sonra eczaneyi aradım tarif ettim anlattım gaviskon dubleyi önerdi sürünerek gittim aldım iyiki almışım hemen kesti . . Yemeklerden sonra içmeye devam ettim bir şişe bittiğinde şikayeimde bitmişti şükürler olsun inşallah sende de ile yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?