2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ya bende sürekli acıkıyorum çok yemekten de korkuyorum biraz kilomu korumam lazım daha şimdiden yüzüklerimin biri olmuyor
Multi vitamin kullanıyor musun ben biraz da ona bağlıyorum sürekli yeme isteğim var kızımda da böylesi 20 kilo aldım

Multi vitamin kullanıyor musun ben biraz da ona bağlıyorum sürekli yeme isteğim var kızımda da böylesi 20 kilo aldım
Ben hiç ilaç kullanmıyorum desem doktorum ilaçtan alacağına meyve sebze et balık ye dedi öyle gidiyorum. Folik asit kullandım sadece birde devit damla var şuan, doktorum ilaç sevmiyor

Demir ilacı ve multivitamine başlayalı 2 hafta oldu 2 haftada 2 kilo aldım önceki iki hamileliğimde de 27-26 kg kadar aldım sonrasında veriyorum ancak bunda çok kilo almak istemiyorum ilk trimester bitene kadar iyi gidiyordum.

Ben hiç ilaç kullanmıyorum desem doktorum ilaçtan alacağına meyve sebze et balık ye dedi öyle gidiyorum. Folik asit kullandım sadece birde devit damla var şuan, doktorum ilaç sevmiyor
Benim doktor da doğuma kadar folik asit verdi sanırım içinde balık yağı vs de var diye devam ve ben de devit kullanıyorum. 16. Haftada b12 ve kalsiyuma gececekmiş

Kizlar 16 + 4 teyim mide kazinmasi bu hsftalarda gecmesi gerekmiyor mu yer yemez kazinma basliyor sizde bubdurum var mi ne yapiyorsunuz bu durumda yoksa gereksiz kilo alacagim :/ ( sadece demir ilaci kullaniyorum bu arada )

Benim doktor da doğuma kadar folik asit verdi sanırım içinde balık yağı vs de var diye devam ve ben de devit kullanıyorum. 16. Haftada b12 ve kalsiyuma gececekmiş
Bana hiç vermedi folik asitte kesti kadın ilaçtan nefret ediyor resmen meyve ye maden suyu iç sebze suyu iç diyor bende yapıyorum devit damlayı da sağlık ocağında ebe verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…