- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.041
Gaviskon iyi geldi geçmezse dediğini deneyeyim teşekkür ederimBen çok yaşıyorum kızımda da çok olmuştu doktor renie şurup verdi. Birde sakız çiğnemek bana iyi geliyor
Benim bildigimBöyle bir şey gördüm doğru mu acaba
Boğazımda limon var demiştin ya yanmayaİnşallah yahangi limon? Hatırlamadım tatlım
Double değil normali vardı iyi geldi ama ilerleyen zamanda bakarım canım teşekkürlerGaviscon double çok iyi geliyor
HaaBoğazımda limon var demiştin ya yanmaya
Yok yok aksine limonlu soda çok iyi geliyorHaabir ara Churchill demiştim bulantı için acaba o mu dedim korktum yanlışlıkla zararı oldu diye
Ben sürekli acıkmış halde olduğum için o konuda farketmiyorGaviskon iyi geldi geçmezse dediğini deneyeyim teşekkür ederimsakız da acıktırıyor beni ya
O nasıl yapılıyor hiç denemedim onuYok yok aksine limonlu soda çok iyi geliyorlimsod de churchillden daha güzel
Ya bende sürekli acıkıyorum çok yemekten de korkuyorum biraz kilomu korumam lazım daha şimdiden yüzüklerimin biri olmuyorBen sürekli acıkmış halde olduğum için o konuda farketmiyor
Limonlu soda işte limonla sodayı birleştir içO nasıl yapılıyor hiç denemedim onu
Haa öyle limsod diyince farklı karışım falan sandımLimonlu soda işte limonla sodayı birleştir iç
Churchill in anlamı kilise evi olduğu için Türkiye de limsod deme akımı başlatılmıştı bende limsod diye kaldı oHaa öyle limsod diyince farklı karışım falan sandım
Güzel ülkemizin insanları içecek adını bile yanlış bulup değiştiriyorChurchill in anlamı kilise evi olduğu için Türkiye de limsod deme akımı başlatılmıştı bende limsod diye kaldı o
Multi vitamin kullanıyor musun ben biraz da ona bağlıyorum sürekli yeme isteğim var kızımda da böylesi 20 kilo aldımYa bende sürekli acıkıyorum çok yemekten de korkuyorum biraz kilomu korumam lazım daha şimdiden yüzüklerimin biri olmuyor
Ben hiç ilaç kullanmıyorum desemMulti vitamin kullanıyor musun ben biraz da ona bağlıyorum sürekli yeme isteğim var kızımda da böylesi 20 kilo aldım
Demir ilacı ve multivitamine başlayalı 2 hafta oldu 2 haftada 2 kilo aldımMulti vitamin kullanıyor musun ben biraz da ona bağlıyorum sürekli yeme isteğim var kızımda da böylesi 20 kilo aldım
Benim doktor da doğuma kadar folik asit verdi sanırım içinde balık yağı vs de var diye devam ve ben de devit kullanıyorum. 16. Haftada b12 ve kalsiyuma gececekmişBen hiç ilaç kullanmıyorum desemdoktorum ilaçtan alacağına meyve sebze et balık ye dedi öyle gidiyorum. Folik asit kullandım sadece birde devit damla var şuan, doktorum ilaç sevmiyor
Bana hiç vermedi folik asitte kestiBenim doktor da doğuma kadar folik asit verdi sanırım içinde balık yağı vs de var diye devam ve ben de devit kullanıyorum. 16. Haftada b12 ve kalsiyuma gececekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?