2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bana hiç vermedi folik asitte kesti kadın ilaçtan nefret ediyor resmen meyve ye maden suyu iç sebze suyu iç diyor bende yapıyorum devit damlayı da sağlık ocağında ebe verdi
Bayıldım senin doktoru tanımadan bende yeni doktor buldum tam istediğim gibi oda ilaç karşıtı sadece kan ilacı verdi d vit verdi bu ikisi önemli başka şey kullanman elzem değil dedi kan ilacınıda tedbir için veriyormuş doğumda ne olur olmaz diye

Bugün sırt üstü uzandım ve dikkatle karnıma bakmaya başladım. Bi baktım hareketlerini görüyorum dışardan. Karnımda nerde durduğunu nerden nereye geçtiğini izleyebiliyorum hiç konuşmadan uzanıp karnınızı izleyin arada elinizi koyun bence hissedersinizz 15+6yız biz bugün bu arada

Maşallah bu haftalarda dışarıdan görmek çok nadir olur cinsiyeti belli oldu mu

Bende seviyorum kadını ya biraz soğuk ama olsun önemli olan işinde iyi olması kan ilacını sordum haftada bir gün ıspanak iki gün et ye her ilaçtan daha iyi dedi

Bende seviyorum kadını ya biraz soğuk ama olsun önemli olan işinde iyi olması kan ilacını sordum haftada bir gün ıspanak iki gün et ye her ilaçtan daha iyi dedi
Oh oh maşallah tam geleneksel doğal doktor

ay ben de gece bir yere toplanıyor hissediyorum eşimde hissetti ilk kez. hareketlerini hissetmek harika bi duygu olucak

Ben hiç ilaç kullanmıyorum desem doktorum ilaçtan alacağına meyve sebze et balık ye dedi öyle gidiyorum. Folik asit kullandım sadece birde devit damla var şuan, doktorum ilaç sevmiyor
Ben baya ilaç kullanıyorum hem tüp bebek. Hemde Multi vitamin kan ilacı ve kalsiyum

Multi vitamin baya iştah açıyor sürekli aç geziyorum ben resmen

Kızlar benim yaklaşık üç saattir ağrım var uyumadan önce başlamıştı hafiflerken uyumuşum ağrıya uyandım adet ağrısı gibi belime kalçama ayağıma kadar vuruyor sağ kasığımda tam noktası.. kanama yok ama korkmaya başladım doktora gitsem mi böyle uzun şiddetli ağrı çeken oldu mu aranızda

Benim neredeyse 6. hafta ile 10. hafta arasında hiç geçmeyen sağ kasık ve bel ağrım vardı. Şimdi hafifledi ama hâlâ bazen iki üç gün sürüyor, iki üç gün duruyor. Doktorum normal diyor. Ben ağrıyı hafifletecek pozisyonlar keşfettim. Sola yatıp bacağımın arasına yastık koyuyorum. Hafif karnıma çekince iyi geliyor. Benim yüzde 99 sağ, yüzde 1 sol agrimistir şimdiye kadar. Biraz daha dinlenin, round ligament pain denilen ağrı sanırım bunlar. Benim tecrübem böyle ama içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…