- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.061
Bayıldım senin doktoru tanımadanBana hiç vermedi folik asitte kestikadın ilaçtan nefret ediyor resmen meyve ye maden suyu iç sebze suyu iç diyor bende yapıyorum devit damlayı da sağlık ocağında ebe verdi
Maşallah bu haftalarda dışarıdan görmek çok nadir olur cinsiyeti belli oldu muBugün sırt üstü uzandım ve dikkatle karnıma bakmaya başladım. Bi baktım hareketlerini görüyorum dışardan. Karnımda nerde durduğunu nerden nereye geçtiğini izleyebiliyorumhiç konuşmadan uzanıp karnınızı izleyin arada elinizi koyun bence hissedersinizz 15+6yız biz bugün bu arada
Evet kızMaşallah bu haftalarda dışarıdan görmek çok nadir olur cinsiyeti belli oldu mu
Nedense kız gibi ne geliyorcinsiyet tahmini olan var mıııııııEki Görüntüle 3266292
Bende seviyorum kadını ya biraz soğuk ama olsun önemli olan işinde iyi olmasıBayıldım senin doktoru tanımadanbende yeni doktor buldum tam istediğim gibi oda ilaç karşıtı sadece kan ilacı verdi d vit verdi bu ikisi önemli başka şey kullanman elzem değil dedi kan ilacınıda tedbir için veriyormuş doğumda ne olur olmaz diye
Oh oh maşallah tam geleneksel doğal doktorBende seviyorum kadını ya biraz soğuk ama olsun önemli olan işinde iyi olmasıkan ilacını sordum haftada bir gün ıspanak iki gün et ye her ilaçtan daha iyi dedi
Banada kız gibi geldi kafa yapısından dolayı ama tabi sadece tahmin bunlarcinsiyet tahmini olan var mıııııııEki Görüntüle 3266292
Valla öyle olabildiğince doğal yönetiyor süreciOh oh maşallah tam geleneksel doğal doktor
ay ben de gece bir yere toplanıyor hissediyorum eşimde hissetti ilk kez. hareketlerini hissetmek harika bi duygu olucakBugün sırt üstü uzandım ve dikkatle karnıma bakmaya başladım. Bi baktım hareketlerini görüyorum dışardan. Karnımda nerde durduğunu nerden nereye geçtiğini izleyebiliyorumhiç konuşmadan uzanıp karnınızı izleyin arada elinizi koyun bence hissedersinizz 15+6yız biz bugün bu arada
his mi buuu yoksa ultrasondan anlıyor öısınNedense kız gibi ne geliyor
ayy hadi sağlıjlıca insallahhhhBanada kız gibi geldi kafa yapısından dolayı ama tabi sadece tahmin bunlar
Ben ikinci erkek haberini aldım Allah senin gönlüne göre versin inşallahayy hadi sağlıjlıca insallahhhhbi oğlum var bı da kız olursa misss. sağlıklı olsun da tabi öncelik o
hayırlı olsun canımBen ikinci erkek haberini aldım Allah senin gönlüne göre versin inşallah
Ben baya ilaç kullanıyorum hem tüp bebek. Hemde Multi vitamin kan ilacı ve kalsiyumBen hiç ilaç kullanmıyorum desemdoktorum ilaçtan alacağına meyve sebze et balık ye dedi öyle gidiyorum. Folik asit kullandım sadece birde devit damla var şuan, doktorum ilaç sevmiyor
Multi vitamin baya iştah açıyor sürekli aç geziyorum ben resmenDemir ilacı ve multivitamine başlayalı 2 hafta oldu 2 haftada 2 kilo aldımönceki iki hamileliğimde de 27-26 kg kadar aldım sonrasında veriyorum ancak bunda çok kilo almak istemiyorum ilk trimester bitene kadar iyi gidiyordum.
Benim neredeyse 6. hafta ile 10. hafta arasında hiç geçmeyen sağ kasık ve bel ağrım vardı. Şimdi hafifledi ama hâlâ bazen iki üç gün sürüyor, iki üç gün duruyor. Doktorum normal diyor. Ben ağrıyı hafifletecek pozisyonlar keşfettim. Sola yatıp bacağımın arasına yastık koyuyorum. Hafif karnıma çekince iyi geliyor. Benim yüzde 99 sağ, yüzde 1 sol agrimistir şimdiye kadar. Biraz daha dinlenin, round ligament pain denilen ağrı sanırım bunlar. Benim tecrübem böyle ama içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın.Kızlar benim yaklaşık üç saattir ağrım var uyumadan önce başlamıştı hafiflerken uyumuşum ağrıya uyandım adet ağrısı gibi belime kalçama ayağıma kadar vuruyor sağ kasığımda tam noktası.. kanama yok ama korkmaya başladım doktora gitsem mi böyle uzun şiddetli ağrı çeken oldu mu aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?