- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.521
Sağol çiğdem
Bir kaç gündür deprem haberlerine canım sıkkındı zaten keyfim yoktu pek
Dün de oğlan dün kedi severken ısırtmış kendini sokak kedisi ama yeri sabit her gün sevdiği kedi temiz elinde çizik şeklinde kan vs yok aşı yaptıralım mı yaptırmayalım mı diye düşünmekten sabahı edemedik sabah 6 da hastaneye gidip hem tetanoz hem kuduz vurdurdum uykusuzluk gerginlik stres kabusla uyandım. Daha iki doz daha yaptırcam.
Benim ilk gebelikte iki hafta önden gidiyordu. Ben seviniyordum iyi sanıyordum gıcık doktor hiç diyet yap dikkat et demedi şeker yükleme vs zamanını geçirdi bende cahil mişim biraz neyse şeker yüklemesi düzgün çıktı yine diyet vermedi zaten sonrası olanlar malum.
Oğlumda önden gitme yoktu şeker yüklemesi temiz çıktı ama tedbir amaçlı hem tansiyon hem şeker takibi hep yaptık 33-37 ye kadar zor geldik stres vs.
Bunda da işte geçen randevuda 17+5 de amniyon fazlalığı çıktı ilk kez ve bir hafta önden gidiyordu. Bir yanım sımsıkı diyet yap diyor bir yanım yorgun Allâh a emanet diyor bilmiyorum cuma günü ayrıntılı inşallah iyi şeyler duyarım.
Zamanında sağlıkla doğurmayı hastane odasında beraber vakit geçirmeyi biberondan ziyade emzirmeyi çok istiyorum hayırlısı olsun.
Ya kişiye göre değişiyor kahvaltı da ceviz elma mutlaka yemeye çalışıyorum bide maden suyu içiyorum hergün öyle öyle rahatlatıyo. Ama beni genelde tatlılar bozuyo yemekler değil. Doktoruna desen belki gaviscon falan verir hamilelikte içiliyo ama doktorun vermesi lazımKızlar neler yiyorsunuz ya bende çoğu şey mide yanması yapıyor özellikle akşam yemeklerinde ne yiyeceğim bilmiyorum zaten çalıştığım için işten gelince hazırlaması ayrı mesele. Salçalı falan direk dokunuyor beslenemiyor gibi de hissediyorum
Oğlumda şeker yüklemesi ve 37.hafta arası yapmıştım zordu tabi sımsıkı diyet. Sonra yıllarca diyet yapmaya da hamile kalmaya da cesaret edemedim.canım benim sende benim gibi biraz evhamlısın seni çok iyi anlıyorum bu tereddüt ve kaygıyı ancak bu karaktere sahip insanlar anlayabiliyor.
öncelikle çok geçmiş olsun oğluşuna, benim ablamın kızı hayvanları aşırı seviyor her sene dışarda ya kedi tırmalar ya köpek:) fare bile seviyor ya hemstırlar oluyo ya onları:) o kadar çok kuduz aşısı oldu ki doz üstüne doz :) ama çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı aşılar çok etkili. inşallah sizde de bir sıkıntı olmayacak gönlünü ferah tut.
1 hafta önde gitmesi çok olağan aslında 3 haftadan fazla olunca şüpheleniliyor. amniyon sıvısıda öyle ölçülmüş ama belkide sadece şekerden böyle olmuyo hiçbir sebebi olmadan da hafif yükselebiliyo belki. zaten çok ciddi olsa doktor söylerdi.
diyet konusunda da şimdilik sımsıkı yapma tabiki dikkat edelim hepimiz ama süreç uzun bunaltmayalım şimdiden kendimizi şekeri kes meyve günde 2'yi geçme. glisemik indeksi düşük karbonhidratlar tüket mümkünse haftada 3-4 gün yürüyüş yap. inşallah olmaz ama çıkarsa şeker ona göre liste uygulayarak gideriz zaten.
ama inşallah bir sıkıntı çıkmayacak inanıyorum
Bende sadece poğaça simit gibi şeyler dokunuyor mide yanması ağızda kötü bir tat bırakıyor. Normal ekmek dokunmuyor mesela.Kızlar neler yiyorsunuz ya bende çoğu şey mide yanması yapıyor özellikle akşam yemeklerinde ne yiyeceğim bilmiyorum zaten çalıştığım için işten gelince hazırlaması ayrı mesele. Salçalı falan direk dokunuyor beslenemiyor gibi de hissediyorum
Yarınmış. Gidicem.Dün şehir hastanesine gitmedin mi?
Arayıp randevuyu iptal ettin mi?
Evet hatırladım , yakın haftalarda yaşamıştık sankiyaa sorma bunu bende çektim 1,5 ay sürdü benimde. kanama alanı olunca zaten lekelenme şeklinde oluyormuş dışarı gelişi genelde. ama böyle çok ve yoğun kanamalar plasentaya bağlı oluyomuş. plasenta aşağıdayken yukarı çıkarken böyle kanamalar yaşatabiliyormuş. benim öyleydi. yukarı çıkınca bitti kanamalar.
ben çok yakında yaptırdım idrar testi yoktu. yukarı kaldırıp istirahat edince bayağı indi.ben de ayni durumu yasiyorum doktoruma whatsapran yazdim idear tshlili verdirdi proten kacagi var mi ona bakti iyiydi sukur sonuclar ama ayaklarim şiş bayagi
Teşekkürler, benim de hep öyle çıkıyor sanırım normal bu haftalarda birde havalar sıcakDediğim gibi küçük paketlerde tuz olur ya restorandan sipariş verince yanına koyarlar ondan bir tane koyunca çok icmenize gerek bile kalmaz bir kaç yudum da düzelir. Benim tansiyonum da hep 10/6 çıkıyor
Bayağı çalışıyoruz vallaSıcaklar normalde bile tansiyonumu düşürüyordu benim şimdi daha fazla etki ediyor. Uzun süre ayakta kalınca, sabah tiroid ilacımı alıp beklerken acıkınca da düşüyor. Sıcaktan etkilenmemeye, uzun süre ayakta kalmamaya ve mümkün mertebe tansiyonumun düşeceğini hissedersem uzanmaya ve az az sık sık hafif yemeye çalışıyorum. Çok tuzlu şeyler tüketmemeye de çalışıyorum. Bol su içmeye çalışıyorum. Çalışıyorum da çalışıyorum, hep bi' çalışıyorum
Uzak olunca mecburen eşleri bırakıyoruz bir yerden sonra hemen annemlere koşuyorumBenim eşim de cumartesi dönecek, beni memlekete bıraktı. Bir müddet burada olacağım. İlerleyen zamanda daha da kuvvetlendikçe o yanımda olmayacak ama sağlık olsun.Ne güzel sizin eşiniz, dediğiniz gibi daha hissedilir olunca fark edecek.
Valla içe içe ayran bağımlısı oldumTuzlu ayran canım
Ben de dün bimde bebek banyo havlusu gördüm 60 TLydi %100 pamuk aynisini Trendyolda 209 TL ye satıyorlardi civilde de 129
Bugün bimden baktım ben bu ürün %70 pamuk %30 polyester. Tamamen pamuk değil.Belki önceden gelmiştir canım bende görmemiştim katalogda. Aktüel ürünlere bakarken buldum hemen aldım
Etiketinde %100 pamuk yazıyor ve dokusu polyester karışımlı değilBugün bimden baktım ben bu ürün %70 pamuk %30 polyester. Tamamen pamuk değil.
Etiketine baktım ben de hatta tam alacaktım o sırada, üzdüEtiketinde %100 pamuk yazıyor ve dokusu polyester karışımlı değil
Etiketine baktım ben de hatta tam alacaktım o sırada, üzdü
Madre 70x110 içinde alt açma Aparatı dönence gibi ek şeyleri var
Çok teşekkür ederim. Madreden memnun musun peki? Kurup denedin mi? Eksik gördüğün bir özelliği var mı?Madre 70x110 içinde alt açma Aparatı dönence gibi ek şeyleri var
Donna 70x120 büyük ama apartları yok
Almonte 70x120 büyük ve içinde aparatları var canım.
Etiketinde %100 pamuk yazıyor ve dokusu polyester karışımlı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?