2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334

canım benim sende benim gibi biraz evhamlısın seni çok iyi anlıyorum bu tereddüt ve kaygıyı ancak bu karaktere sahip insanlar anlayabiliyor.
öncelikle çok geçmiş olsun oğluşuna, benim ablamın kızı hayvanları aşırı seviyor her sene dışarda ya kedi tırmalar ya köpek:) fare bile seviyor ya hemstırlar oluyo ya onları:) o kadar çok kuduz aşısı oldu ki doz üstüne doz :) ama çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı aşılar çok etkili. inşallah sizde de bir sıkıntı olmayacak gönlünü ferah tut.
1 hafta önde gitmesi çok olağan aslında 3 haftadan fazla olunca şüpheleniliyor. amniyon sıvısıda öyle ölçülmüş ama belkide sadece şekerden böyle olmuyo hiçbir sebebi olmadan da hafif yükselebiliyo belki. zaten çok ciddi olsa doktor söylerdi.
diyet konusunda da şimdilik sımsıkı yapma tabiki dikkat edelim hepimiz ama süreç uzun bunaltmayalım şimdiden kendimizi şekeri kes meyve günde 2'yi geçme. glisemik indeksi düşük karbonhidratlar tüket mümkünse haftada 3-4 gün yürüyüş yap. inşallah olmaz ama çıkarsa şeker ona göre liste uygulayarak gideriz zaten.
ama inşallah bir sıkıntı çıkmayacak inanıyorum

Kızlar neler yiyorsunuz ya bende çoğu şey mide yanması yapıyor özellikle akşam yemeklerinde ne yiyeceğim bilmiyorum zaten çalıştığım için işten gelince hazırlaması ayrı mesele. Salçalı falan direk dokunuyor beslenemiyor gibi de hissediyorum

Ya kişiye göre değişiyor kahvaltı da ceviz elma mutlaka yemeye çalışıyorum bide maden suyu içiyorum hergün öyle öyle rahatlatıyo. Ama beni genelde tatlılar bozuyo yemekler değil. Doktoruna desen belki gaviscon falan verir hamilelikte içiliyo ama doktorun vermesi lazım

Oğlumda şeker yüklemesi ve 37.hafta arası yapmıştım zordu tabi sımsıkı diyet. Sonra yıllarca diyet yapmaya da hamile kalmaya da cesaret edemedim.
Bende sadece poğaça simit gibi şeyler dokunuyor mide yanması ağızda kötü bir tat bırakıyor. Normal ekmek dokunmuyor mesela.
Yoğurt, kefir, salata et bunlardan bolca yemeye çalış. Kahvaltıda her gün yumurta.Bir de çiğ badem çiğ fındık ceviz gibi çantandan eksik etme ara öğünde kahveyle çayla filan güzel oluyor.

Evet hatırladım , yakın haftalarda yaşamıştık sanki

ben de ayni durumu yasiyorum doktoruma whatsapran yazdim idear tshlili verdirdi proten kacagi var mi ona bakti iyiydi sukur sonuclar ama ayaklarim şiş bayagi
ben çok yakında yaptırdım idrar testi yoktu. yukarı kaldırıp istirahat edince bayağı indi.

Dediğim gibi küçük paketlerde tuz olur ya restorandan sipariş verince yanına koyarlar ondan bir tane koyunca çok icmenize gerek bile kalmaz bir kaç yudum da düzelir. Benim tansiyonum da hep 10/6 çıkıyor
Teşekkürler, benim de hep öyle çıkıyor sanırım normal bu haftalarda birde havalar sıcak

Bayağı çalışıyoruz valla bende tiroit ilacı kullanıyorum bekleme süresinden d enefret ediyorum şu hamilelik bitsin hayırlısıyla doğal yollardan tedavi arayacağım kendime o konuda

Uzak olunca mecburen eşleri bırakıyoruz bir yerden sonra hemen annemlere koşuyorum burası daha serin olur diye geldim ama yok burası da aynı. Evet 20 gün falan daha ayrıyız sonra iyice hissedilir zaten

Ben de dün bimde bebek banyo havlusu gördüm 60 TLydi %100 pamuk aynisini Trendyolda 209 TL ye satıyorlardi civilde de 129
Belki önceden gelmiştir canım bende görmemiştim katalogda. Aktüel ürünlere bakarken buldum hemen aldım
Bugün bimden baktım ben bu ürün %70 pamuk %30 polyester. Tamamen pamuk değil.

L Lmntbrdgi tatlım sen bayağı detaylı araştırdığın için bir de sana sorayım dedim. Elele madre, donna ve almonte park yatakları arasındaki fark nedir? Baktım ama bulamadım ben bir fark

L Lmntbrdgi tatlım sen bayağı detaylı araştırdığın için bir de sana sorayım dedim. Elele madre, donna ve almonte park yatakları arasındaki fark nedir? Baktım ama bulamadım ben bir fark
Madre 70x110 içinde alt açma Aparatı dönence gibi ek şeyleri var
Donna 70x120 büyük ama apartları yok
Almonte 70x120 büyük ve içinde aparatları var canım.

Madre 70x110 içinde alt açma Aparatı dönence gibi ek şeyleri var
Donna 70x120 büyük ama apartları yok
Almonte 70x120 büyük ve içinde aparatları var canım.
Çok teşekkür ederim. Madreden memnun musun peki? Kurup denedin mi? Eksik gördüğün bir özelliği var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…