2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar her ihtimale karşı mama almayı düşünüyor musunuz? Alırsanız hangi markayı tercih edersiniz ?

Listeni istiyorum çok ciddiyim ben Ekim gibi tüm alışverişi yapacağım ama belli başlı şeylerin listesini senden istiyorum markalar dahil verir misin
İyiyim tatlım bende sadece ne yesem midemi yakıyor Rennie bağımlısı oldum resmen shwhhw
Cumartesi yaz bize hayırlı haberler olsun inşallah

Diğerlerine göre galiba gaz sorunu için iyi geliyor yanılmıyorsam doğru mu?
Ya ben yıllar öncede çok araştırdım bu mamalar genel anlamda tercih ediliyordu ben golden goat da karar kılmıştım. Keçi sütlü mama diye. Sağolsun bizim kız ağzına mama falan sürmedi gerçi de.
Ama sık adını duyduklarım bunlar.
Aptamilin şeker oranı yüksek olduğu için bebeklerin sevdiği söyleniyordu o dönem.

canim kurulum yaparken ilk nerden baslaniyor benimki de geldi ama eve komsum koydu gidince gorecegim

Ben aldım 2 gün önce elime ulaştı.
Yoyko city travel sistem olanınaldım indirm yakaladım. Geldi kurduk inceledik iyi ki de onu almışız dedik.
Ağırlığı nasıl? Çift yönlü mü? Ben hala karar vermedim? Ahhh ikizler burcu olmak şuana kadar son dakika kararım değişir diye her şeyi sona bırakma kararım kesin sadece

Evet aptamili çok önermiyorlarda biraz baktık, daha çok hipp ve sma duyuyorum

Şimdilik ağrım yok hemşire arada buz tut dedi çok ağrın olursa Parol iç dedi bakalım artık Ay çocuğa çok güldüm dhshhs
Ya benimde yoktu da başladı biraz şuan yarın bakalım nolur. Ama hafif çok aşırı bi ağrı değil. Kız durmuyo ki yarın görcem kesin bacakları aşağıda bunun çünkü tekme atmaya başladığı an tuvalette alıyorum soluğu bide baya var geldi sanıyorum ama hiç bişi yok. Sürekli yanlış alarm

Benim bacakları aşağıda bazen doktor bile dedi aşağı sallamış ayakları diye, bende diyorum tekmelerini neden aşağımda hissediyorum. Senin de öyle bir şeyin var mı? çıkış yolunu arıyor galiba diyorum

Kızlar her ihtimale karşı mama almayı düşünüyor musunuz? Alırsanız hangi markayı tercih edersiniz ?
Oğlumda hip organik almıştım memnunduk
Bunda henüz araştırmadım almadım daha
Ben de yengec burcuyum ama asiri istahsiz ni insanim
Tanıdığım bütün yengeçler yemeyi sever geneli de kilolu hatta burda diyet grubunda zayıflamıştık bir dönem grup ta en çok boğa ve yengeç vardı demekki en obur iki burç demiştik

Yaa gercekten mi genellemenin disinda kalmiskm demek ki hayatimda en fazla 54 kiloya cikabildim. O da doguma giderkendi

Kizlar ihtiyac oldugunda hastanede vermiyorlar mi mama? Oglumda vermislerdi hazirlayip getirmislerdi hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…