- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.561
Yengeç boğa gibi iştahlıdır sende öyle misin
Ben alacağım. Sma yada evolvia alacağımKızlar her ihtimale karşı mama almayı düşünüyor musunuz? Alırsanız hangi markayı tercih edersiniz ?
Aynen bence de bunlar güzel tercihler.Ben alacağım. Sma yada evolvia alacağım
İyiyim tatlım bende sadece ne yesem midemi yakıyor Rennie bağımlısı oldum resmen shwhhwListeni istiyorum çok ciddiyim ben Ekim gibi tüm alışverişi yapacağım ama belli başlı şeylerin listesini senden istiyorum markalar dahil verir misin
Diğerlerine göre galiba gaz sorunu için iyi geliyor yanılmıyorsam doğru mu?Ben alacağım. Sma yada evolvia alacağım
Ben de yengec burcuyum ama asiri istahsiz ni insanimYengeç boğa gibi iştahlıdır sende öyle misin
Benim ablam kullanmıştı bebeği de kolik bebekti doktoru bunları önermişti ondanDiğerlerine göre galiba gaz sorunu için iyi geliyor yanılmıyorsam doğru mu?
Şimdilik ağrım yok hemşire arada buz tut dedi çok ağrın olursa Parol iç dedi bakalım artık Ay çocuğa çok güldüm dhshhsBende oldum bugün sanırsın aşıyı bebeğe yaptılar tepinip duruyo kaldım onun yüzünden tuvalette
Ya ben yıllar öncede çok araştırdım bu mamalar genel anlamda tercih ediliyordu ben golden goat da karar kılmıştım. Keçi sütlü mama diye. Sağolsun bizim kız ağzına mama falan sürmedi gerçi de.Diğerlerine göre galiba gaz sorunu için iyi geliyor yanılmıyorsam doğru mu?
canim kurulum yaparken ilk nerden baslaniyor benimki de geldi ama eve komsum koydu gidince gorecegimBiznilk aldığımızda kurduk çok beğendik sallanma fonksiyonu kumaşı yüksekliği anne yanı yapmak için çıkan aparatı dönenceleri çok hoşuma gitti hemen kuruluyor hemen toplanıyor o yönü de çok iyidi yoykonunkini de o zaman incelemiştim cibinligi yukarıdan geliyordu o da tehlikeli bunun cibinligi lastikli istediğin zaman takılıp cikariliyor kendi sitesinden alirsna yatağı ile geliyor ben yatağını beğenmedim sadece ama park yatakların yatakları öyle oluyor. Ben alsam yine Elele alırım
Ağırlığı nasıl? Çift yönlü mü? Ben hala karar vermedim? Ahhh ikizler burcu olmak şuana kadar son dakika kararım değişir diye her şeyi sona bırakma kararım kesinBen aldım 2 gün önce elime ulaştı.
Yoyko city travel sistem olanınaldım indirm yakaladım. Geldi kurduk inceledik iyi ki de onu almışız dedik.
Evet aptamili çok önermiyorlarda biraz baktık, daha çok hipp ve sma duyuyorumYa ben yıllar öncede çok araştırdım bu mamalar genel anlamda tercih ediliyordu ben golden goat da karar kılmıştım. Keçi sütlü mama diye. Sağolsun bizim kız ağzına mama falan sürmedi gerçi de.
Ama sık adını duyduklarım bunlar.
Aptamilin şeker oranı yüksek olduğu için bebeklerin sevdiği söyleniyordu o dönem.
Ya benimde yoktu da başladı biraz şuan yarın bakalım nolur. Ama hafif çok aşırı bi ağrı değil. Kız durmuyo ki yarın görcem kesin bacakları aşağıda bunun çünkü tekme atmaya başladığı an tuvalette alıyorum soluğu bide baya var geldi sanıyorum ama hiç bişi yok. Sürekli yanlış alarmŞimdilik ağrım yok hemşire arada buz tut dedi çok ağrın olursa Parol iç dedi bakalım artık Ay çocuğa çok güldüm dhshhs
Ayy bu ne tatlı bir bilgiMadre 70x110 içinde alt açma Aparatı dönence gibi ek şeyleri var
Donna 70x120 büyük ama apartları yok
Almonte 70x120 büyük ve içinde aparatları var canım.
Benim bacakları aşağıda bazen doktor bile dedi aşağı sallamış ayakları diye, bende diyorum tekmelerini neden aşağımda hissediyorum. Senin de öyle bir şeyin var mı?Ya benimde yoktu da başladı biraz şuan yarın bakalım nolur. Ama hafif çok aşırı bi ağrı değil. Kız durmuyo ki yarın görcem kesin bacakları aşağıda bunun çünkü tekme atmaya başladığı an tuvalette alıyorum soluğu bide baya var geldi sanıyorum ama hiç bişi yok. Sürekli yanlış alarm
Oğlumda hip organik almıştım memnundukKızlar her ihtimale karşı mama almayı düşünüyor musunuz? Alırsanız hangi markayı tercih edersiniz ?
Tanıdığım bütün yengeçler yemeyi sever geneli de kiloluBen de yengec burcuyum ama asiri istahsiz ni insanim
Yaa gercekten miOğlumda hip organik almıştım memnunduk
Bunda henüz araştırmadım almadım daha
Tanıdığım bütün yengeçler yemeyi sever geneli de kiloluhatta burda diyet grubunda zayıflamıştık bir dönem grup ta en çok boğa ve yengeç vardı demekki en obur iki burç demiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?