- 8 Mart 2023
- 748
- 876
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.541
Üstünde pamuk polyester yazıyor iç etikette pamuk. Siz öyle deyince gelip aldım doğru olan etikettir diye umuyorumBelki ikisi farklıdır canım
Biznilk aldığımızda kurduk çok beğendik sallanma fonksiyonu kumaşı yüksekliği anne yanı yapmak için çıkan aparatı dönenceleri çok hoşuma gitti hemen kuruluyor hemen toplanıyor o yönü de çok iyidi yoykonunkini de o zaman incelemiştim cibinligi yukarıdan geliyordu o da tehlikeli bunun cibinligi lastikli istediğin zaman takılıp cikariliyor kendi sitesinden alirsna yatağı ile geliyor ben yatağını beğenmedim sadece ama park yatakların yatakları öyle oluyor. Ben alsam yine Elele alırımÇok teşekkür ederim. Madreden memnun musun peki? Kurup denedin mi? Eksik gördüğün bir özelliği var mı?
Civilde falan da bakmıştım aynı yapidaydilar sadece onun üstünde kuzu vardıÜstünde pamuk polyester yazıyor iç etikette pamuk. Siz öyle deyince gelip aldım doğru olan etikettir diye umuyorumteşekkür ederim
teşekkür ederim şimdi sipariş vericem umarım kısa sürede gelir elimeBiznilk aldığımızda kurduk çok beğendik sallanma fonksiyonu kumaşı yüksekliği anne yanı yapmak için çıkan aparatı dönenceleri çok hoşuma gitti hemen kuruluyor hemen toplanıyor o yönü de çok iyidi yoykonunkini de o zaman incelemiştim cibinligi yukarıdan geliyordu o da tehlikeli bunun cibinligi lastikli istediğin zaman takılıp cikariliyor kendi sitesinden alirsna yatağı ile geliyor ben yatağını beğenmedim sadece ama park yatakların yatakları öyle oluyor. Ben alsam yine Elele alırım
Kuzu da çok tatlıdır buna bayıldım bayağı da uygunCivilde falan da bakmıştım aynı yapidaydilar sadece onun üstünde kuzu vardı
Hemen geliyor canımteşekkür ederim şimdi sipariş vericem umarım kısa sürede gelir elime
Kuzu da çok tatlıdır buna bayıldım bayağı da uygunyedeklemiş oldum teşekkürler tekrar
Meyve emziğini wee babyden almıştım. Onun da kapağı varHemen geliyor canımben ek gıda dönemi için oioi seti yapmıştım meyve emziğinj de aldım gelince baktım ki kapağı yok elelenin meyve emziğinin kapağı var ve özellikleri oioi ile neredeyse aynı öyle bir şeyde düşünüyorsan hazır alırken onu da al bence
Meyve emziğini wee babyden almıştım. Onun da kapağı varkalitesinden de memnunum çok teşekkür ederm yardımın için
Tetanoz aşımı oldum bu sabah şimdilik sorun yok bakalım neler olacak.
sudem34 çok geçmiş olsun canım.
S Seray94 ' ü bende merak ediyorum.
İyiyim yavrum elhamdülillah sudem benim yerime özet geçmiş sağolsun
Ufak tefek rahatsızlıklar yaşıyorum hala dün ev hallaç pamuğu çamurlu olunca canlandım temizlik yaptım ve bugün baygınım
Kafam pek birşey kaldırmıyor bu aralar o yğxden arada bakıyorum çıkıyorum buraya
Bebiş için cumartesi detaylı var bakalım o zaman öğreneceğiz nasıl olduğunu ama çok hareketli sıpa canıma okuyor maşallahsen nasılsın bebiş nasıl
Madre 70x110 içinde alt açma Aparatı dönence gibi ek şeyleri var
Donna 70x120 büyük ama apartları yok
Almonte 70x120 büyük ve içinde aparatları var canım.
Meyve emziğini wee babyden almıştım. Onun da kapağı varkalitesinden de memnunum çok teşekkür ederm yardımın için
Tabii ki canımListeni istiyorum çok ciddiyim ben Ekim gibi tüm alışverişi yapacağım ama belli başlı şeylerin listesini senden istiyorum markalar dahil verir misin
Canım böyle yazıyor bende o yüzden %100 pamuk olduğunu düşünüp aldımBugün bimden baktım ben bu ürün %70 pamuk %30 polyester. Tamamen pamuk değil.
O zaman galiba benim de minik dokunuş şeklinde hissetme başladı galibaBazen daha güçlü arka arkaya vuruyor, dışarıdan hafif belli olmaya başladı.Bazen daha minik dokunma ve anlık gibi oluyor. En çok ama sırt üstü yattığımda oluyor ya da o zaman hissediyorum nedense. Hissetmek çok güzelmiş
3 tane farklı güneş kremi var canım bebek olanda yok diye bakmıştım ama tekrar bakarım teşekkür ederimBalım incia ve mustela güneş kreminde titanyum dioksit varmış aklında bulunsun
Eki Görüntüle 3284613 Eki Görüntüle 3284614
Ben aldım 2 gün önce elime ulaştı.Bebek arabası alan oldumu yada modele karar veren ?
Vay harikasın ya bu kadar detaycı titiz3 tane farklı güneş kremi var canım bebek olanda yok diye bakmıştım ama tekrar bakarım teşekkür ederim
Edebiyatciyim yengeç burcuyumVay harikasın ya bu kadar detaycı titiz
Branşın ne?
Burcun ne?
Yengeç boğa gibi iştahlıdır sende öyle misinEdebiyatciyim yengeç burcuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?