2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Çok teşekkür ederim. Madreden memnun musun peki? Kurup denedin mi? Eksik gördüğün bir özelliği var mı?
Biznilk aldığımızda kurduk çok beğendik sallanma fonksiyonu kumaşı yüksekliği anne yanı yapmak için çıkan aparatı dönenceleri çok hoşuma gitti hemen kuruluyor hemen toplanıyor o yönü de çok iyidi yoykonunkini de o zaman incelemiştim cibinligi yukarıdan geliyordu o da tehlikeli bunun cibinligi lastikli istediğin zaman takılıp cikariliyor kendi sitesinden alirsna yatağı ile geliyor ben yatağını beğenmedim sadece ama park yatakların yatakları öyle oluyor. Ben alsam yine Elele alırım

teşekkür ederim şimdi sipariş vericem umarım kısa sürede gelir elime

teşekkür ederim şimdi sipariş vericem umarım kısa sürede gelir elime
Hemen geliyor canım ben ek gıda dönemi için oioi seti yapmıştım meyve emziğinj de aldım gelince baktım ki kapağı yok elelenin meyve emziğinin kapağı var ve özellikleri oioi ile neredeyse aynı öyle bir şeyde düşünüyorsan hazır alırken onu da al bence

Meyve emziğini wee babyden almıştım. Onun da kapağı var kalitesinden de memnunum çok teşekkür ederm yardımın için

Kızlar bebek arabasında öneriniz nedir? Elelenin alroad 3 travel sistemi hakkında görüşleriniz var mı yakınınızda ya da kendisi kullanan var mı acaba?

Madre 70x110 içinde alt açma Aparatı dönence gibi ek şeyleri var
Donna 70x120 büyük ama apartları yok
Almonte 70x120 büyük ve içinde aparatları var canım.

Listeni istiyorum çok ciddiyim ben Ekim gibi tüm alışverişi yapacağım ama belli başlı şeylerin listesini senden istiyorum markalar dahil verir misin

O zaman galiba benim de minik dokunuş şeklinde hissetme başladı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…