- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.581
Benim ilk olduğu için hiç bir bilgim yok o yüzden almak gerekiyor mu her ihtimale karşı bilemedimKizlar ihtiyac oldugunda hastanede vermiyorlar mi mama? Oglumda vermislerdi hazirlayip getirmislerdi hep
Çantasindan çıkıyor canım ayaklarını çekiyorsun tak tak kuruluyorcanim kurulum yaparken ilk nerden baslaniyor benimki de geldi ama eve komsum koydu gidince gorecegim
İyiyim tatlım bende sadece ne yesem midemi yakıyor Rennie bağımlısı oldum resmen shwhhw
Cumartesi yaz bize hayırlı haberler olsun inşallah
Heee bide yanlış yeri zorluyo doğru çıkış yolu da değilBenim bacakları aşağıda bazen doktor bile dedi aşağı sallamış ayakları diye, bende diyorum tekmelerini neden aşağımda hissediyorum. Senin de öyle bir şeyin var mı?çıkış yolunu arıyor galiba diyorum
Devlette randevu bulabilirsem 24. Haftada yaptircam inşallah şeker yüklemesini zaten o haftalarda yapmak gerekiyor sanirimGeçmiş olsun.
Şeker yüklemesi ne zaman yapacaksın kaçıncı haftada?
Bende almayacaktım sırt çantasına karar vermiştim yeğenim bebek çantası vereceknerde beleş oraya yerleş
Hoş geldinizAllâh bağışlasın
Karbonhidrat tüketimi
Ya benimde çıkmıştı inşallah düzelmiştir
Senin bu gebelikte hiç amniyon fazlalığı oldu mu?.
Daha önceki gebelikte mi başına geldi.
İlk zaman baya dikkat ettim diyete ama bu ara tam istediğim gibi edemiyoruminşallah sıkıntı olmaz.
8 sayfa geçmiş birikmiş okudum bitti şükür.
Yoo aslında tam tersine hamile kalmadan önce daha çok tatlı severdim. Hamilelikte tuzluya yöneldim. Bende anlamadım bir de çok hızlı kilo alıyorum o yüzden yükleme sartBenim de önceki hafta kontrolümde sorun yoktu mideye detaylı bakmıştı sıvı fazlalığından bahsetmemişti sonraki gidişimde başka doktor size dediğini dedi. Yutma sorunu olabilir ya da gebelik şekeri diye. O sıralar baklava falan yemiştim biraz, meyve dondurma da yedim ondan çıktığını düşünüyorum daha sonra dikkat ettim. Siz şekerli mi besleniyorsunuz
Ben aldım 2 gün önce elime ulaştı.
Yoyko city travel sistem olanınaldım indirm yakaladım. Geldi kurduk inceledik iyi ki de onu almışız dedik.
Bizde prego aria kabin boy aldık pusetide takılabiliyor üstüne güzel bir araba ama biraz ince yapıljBen aldım 2 gün önce elime ulaştı.
Yoyko city travel sistem olanınaldım indirm yakaladım. Geldi kurduk inceledik iyi ki de onu almışız dedik.
aa burçdaşım:)Edebiyatciyim yengeç burcuyum
evet 1 kutu alıcam hipp düşünüyorumKızlar her ihtimale karşı mama almayı düşünüyor musunuz? Alırsanız hangi markayı tercih edersiniz ?
Ne güzelKızlar ara ara sancım olduğu için tedirgin oldum bugün kontrole gittim doktoruma 20+3 haftamızla uyumlu gidiyormuş kızımız.Herşey iyi güzel dedi ben yine uyurken kendimi yüz üstü yatar halde buluyorum heralde onlar ağrı yaptı.
En son 5 hafta önce kontrole gitmiştim. İçimde ponçik bir bebek gördüm bugün çok tuhaf hissediyor insan her gittiğinde.
Benim açıklığım henüz oluşmamış.Erken doğum riskin görünmüyor dedi.
Bacaklarıma kramp girmeye başladı topallayarak yürüyorum resmen bugün onun için magnezyum takviyesi verdi.
Demir ve Kan ilacına devam ediyorum
ben normalde hep 3 haftalık periyotlarla gidiyordum.Doktorum en son 15 haftaıkken iyi gidiyorsun ayrıntılıdan sonra gel dedi.Kızlar ayda bir kontrole dayanabiliyor musunuz? Ben şimdiye kadar hiç dayanamadım hep 2-3 haftada gittimşimdi 3,5 hafta olacak bir daha ki randevuma kadar daha 2 hafta var çok zorlanıyorum beklerken
rekorum 3 hafta :)Kızlar ayda bir kontrole dayanabiliyor musunuz? Ben şimdiye kadar hiç dayanamadım hep 2-3 haftada gittimşimdi 3,5 hafta olacak bir daha ki randevuma kadar daha 2 hafta var çok zorlanıyorum beklerken
ben devlet hastanesinde yaptırcam şeker yüklemesini , bugün doktorum 75mg olan sıvıdan yapsınlar testi dedi 2-3 hafta sonra dahiliye gidicem oradanda teste giricemKızlar randevu alicam da devletten şeker yüklemesi için kadin doğumdan mi randevu alıyoruz dahiliye den mi bilen var mı?
Tek değilmişim hahahah bir de doktorlar hep zararı yok vs diyo daha çok gidesimrekorum 3 hafta :)
Ya hepimiz aynıyız galiba… Görünce bir hafta boyunca mutluluk hormonları salgılanıyor bir rahatlıyoruz sonra yine acaba görsem mi oluyor dimiben normalde hep 3 haftalık periyotlarla gidiyordum.Doktorum en son 15 haftaıkken iyi gidiyorsun ayrıntılıdan sonra gel dedi.
Ben daynamadım ayrıntılıya daha 10 gün var normal kontorlüme bugün gittim. Keşke 15-20 dk değilde saatlerce sürse kontroller hep bebişi görsem hep onunla ilgili konuşabilsem diyorum
rekor 3 hafta ama bir kere dayanabildim genelde 2 haftada bir gidiyorum. zararı yok ya ses dalgası ya .Tek değilmişim hahahah bir de doktorlar hep zararı yok vs diyo daha çok gidesim
Geliyobu sefer dayanacam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?