2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kizlar ihtiyac oldugunda hastanede vermiyorlar mi mama? Oglumda vermislerdi hazirlayip getirmislerdi hep
Benim ilk olduğu için hiç bir bilgim yok o yüzden almak gerekiyor mu her ihtimale karşı bilemedim ben mesela hiç bir şekilde emmek istememişim dudağım dahi değmemiş hep kafamı arkaya atmışım zorlamalara rağmen o yüzden tereddütteyim açıkçası

İyiyim tatlım bende sadece ne yesem midemi yakıyor Rennie bağımlısı oldum resmen shwhhw
Cumartesi yaz bize hayırlı haberler olsun inşallah

Gaviskon duble al rennie kesmiyor artık miden yanınca bir yudum içmek iyi geliyor
Tabikiiii anında yazacağım

Heee bide yanlış yeri zorluyo doğru çıkış yolu da değil

Devlette randevu bulabilirsem 24. Haftada yaptircam inşallah şeker yüklemesini zaten o haftalarda yapmak gerekiyor sanirim
Yoo aslında tam tersine hamile kalmadan önce daha çok tatlı severdim. Hamilelikte tuzluya yöneldim. Bende anlamadım bir de çok hızlı kilo alıyorum o yüzden yükleme sart

Ben aldım 2 gün önce elime ulaştı.
Yoyko city travel sistem olanınaldım indirm yakaladım. Geldi kurduk inceledik iyi ki de onu almışız dedik.
Ben aldım 2 gün önce elime ulaştı.
Yoyko city travel sistem olanınaldım indirm yakaladım. Geldi kurduk inceledik iyi ki de onu almışız dedik.
Bizde prego aria kabin boy aldık pusetide takılabiliyor üstüne güzel bir araba ama biraz ince yapılj

Kızlar ara ara sancım olduğu için tedirgin oldum bugün kontrole gittim doktoruma 20+3 haftamızla uyumlu gidiyormuş kızımız.Herşey iyi güzel dedi ben yine uyurken kendimi yüz üstü yatar halde buluyorum heralde onlar ağrı yaptı.
En son 5 hafta önce kontrole gitmiştim. İçimde ponçik bir bebek gördüm bugün çok tuhaf hissediyor insan her gittiğinde.
Benim açıklığım henüz oluşmamış.Erken doğum riskin görünmüyor dedi.
Bacaklarıma kramp girmeye başladı topallayarak yürüyorum resmen bugün onun için magnezyum takviyesi verdi.
Demir ve Kan ilacına devam ediyorum

Kızlar randevu alicam da devletten şeker yüklemesi için kadin doğumdan mi randevu alıyoruz dahiliye den mi bilen var mı?

Ne güzel magnezyum çok iyi geliyo, ben de kramplarım oluyordu magnezyumu arttırdı iyi geldi

Kızlar ayda bir kontrole dayanabiliyor musunuz? Ben şimdiye kadar hiç dayanamadım hep 2-3 haftada gittim şimdi 3,5 hafta olacak bir daha ki randevuma kadar daha 2 hafta var çok zorlanıyorum beklerken

Kızlar ayda bir kontrole dayanabiliyor musunuz? Ben şimdiye kadar hiç dayanamadım hep 2-3 haftada gittim şimdi 3,5 hafta olacak bir daha ki randevuma kadar daha 2 hafta var çok zorlanıyorum beklerken
ben normalde hep 3 haftalık periyotlarla gidiyordum.Doktorum en son 15 haftaıkken iyi gidiyorsun ayrıntılıdan sonra gel dedi.
Ben daynamadım ayrıntılıya daha 10 gün var normal kontorlüme bugün gittim. Keşke 15-20 dk değilde saatlerce sürse kontroller hep bebişi görsem hep onunla ilgili konuşabilsem diyorum

Kızlar randevu alicam da devletten şeker yüklemesi için kadin doğumdan mi randevu alıyoruz dahiliye den mi bilen var mı?
ben devlet hastanesinde yaptırcam şeker yüklemesini , bugün doktorum 75mg olan sıvıdan yapsınlar testi dedi 2-3 hafta sonra dahiliye gidicem oradanda teste giricem

Ya hepimiz aynıyız galiba… Görünce bir hafta boyunca mutluluk hormonları salgılanıyor bir rahatlıyoruz sonra yine acaba görsem mi oluyor dimi

Merhaba kizlar. 23 un sonlarındayiz ama ayaklarım şişiyor ve ağrıyor sürekli. Günde 2 defa lierac sürmeme rağmen catlaklarda büyüyor gittikçe benim gibi ayagi şişen ve ağrı hisseden var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…