- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.601
1.5 ay sonra kontrole gidecek olan benKızlar ayda bir kontrole dayanabiliyor musunuz? Ben şimdiye kadar hiç dayanamadım hep 2-3 haftada gittimşimdi 3,5 hafta olacak bir daha ki randevuma kadar daha 2 hafta var çok zorlanıyorum beklerken
Benim de ayaklarım şişiyor ayakta kalmamaya dikkat edinMerhaba kizlar. 23 un sonlarındayiz ama ayaklarım şişiyor ve ağrıyor sürekli. Günde 2 defa lierac sürmeme rağmen catlaklarda büyüyor gittikçebenim gibi ayagi şişen ve ağrı hisseden var mı?
ben bankacıyım gün boyu aşağı doğru sallanıyor ayaklarım ayak altıma yükselti koysamda her akşam sol ayağım çok sağ ayağım az şişiyor. diyet yapıyorum çok su içiyorum kan sulandırıcı ilacım var onu içiyorum her akşam en az 45 dk yürüyorum ama durum aynı. ağrım olmuyo ama ayak bileklerim ve ayak üstüm şişiyor. her gece ayak altımda yastıkla uyuyorum sabaha geçiyor akşam yine aynı. tansiyonlarım normal şuan 9/6 falan. sende alet varsa bi tansiyon bak bakalım seninki nasıl?Merhaba kizlar. 23 un sonlarındayiz ama ayaklarım şişiyor ve ağrıyor sürekli. Günde 2 defa lierac sürmeme rağmen catlaklarda büyüyor gittikçebenim gibi ayagi şişen ve ağrı hisseden var mı?
Masa başı çalışmak daha da zormuş gerçekten, herkes bana diyordu hadi iyisin evden çalışıyorsun uzanınca bile rahat edemiyorum sen düşün. Akşamları ılık su hazırlıyorum bir kovaya çok iyi geliyor denemek istersenben bankacıyım gün boyu aşağı doğru sallanıyor ayaklarım ayak altıma yükselti koysamda her akşam sol ayağım çok sağ ayağım az şişiyor. diyet yapıyorum çok su içiyorum kan sulandırıcı ilacım var onu içiyorum her akşam en az 45 dk yürüyorum ama durum aynı. ağrım olmuyo ama ayak bileklerim ve ayak üstüm şişiyor. her gece ayak altımda yastıkla uyuyorum sabaha geçiyor akşam yine aynı. tansiyonlarım normal şuan 9/6 falan. sende alet varsa bi tansiyon bak bakalım seninki nasıl?
Ben hep ayda bir gidiyordum bu ay 5 haftayı bulduKızlar ayda bir kontrole dayanabiliyor musunuz? Ben şimdiye kadar hiç dayanamadım hep 2-3 haftada gittimşimdi 3,5 hafta olacak bir daha ki randevuma kadar daha 2 hafta var çok zorlanıyorum beklerken
ay sormaa çalışmak çok zor gerçekten ayaklarımın altı yanıyo uzatmak istiyorum uzatamıyorum popom yapışıyo resmen sandalyeye. gerçi yarım saatte bi çıkıp 5 dk yürüyorumda fayda etmiyo. ılık suyu denicem mutlaka.Masa başı çalışmak daha da zormuş gerçekten, herkes bana diyordu hadi iyisin evden çalışıyorsun uzanınca bile rahat edemiyorum sen düşün. Akşamları ılık su hazırlıyorum bir kovaya çok iyi geliyor denemek istersen
Büyük kaç yaşında?ay sormaa çalışmak çok zor gerçekten ayaklarımın altı yanıyo uzatmak istiyorum uzatamıyorum popom yapışıyo resmen sandalyeye. gerçi yarım saatte bi çıkıp 5 dk yürüyorumda fayda etmiyo. ılık suyu denicem mutlaka.
evde de akşamları çok dinlenemiyorm eve git yemek hazırla mutfağı topla azcık çocukla oyna onu yıka yatır derken saat 9,30 oluyor. gün boyu oturuyorum diye bide yürüyüşe çıkıyorum 45 dk. sonra gelip direk duş alıp yatıyorum valla:)
iki çocuklu hayat şimdiden zormuş
Çalışan olduğum için hafta içi her gün ayaktayımBenim de ayaklarım şişiyor ayakta kalmamaya dikkat edin
Benim de tansiyon 9 a 5 geldi. Yani ayak şişliği ve çatlaklar bayağı moralimi bozdu. Hamilelik başlangıcından beri 10 kiloya yakın almisimdirben bankacıyım gün boyu aşağı doğru sallanıyor ayaklarım ayak altıma yükselti koysamda her akşam sol ayağım çok sağ ayağım az şişiyor. diyet yapıyorum çok su içiyorum kan sulandırıcı ilacım var onu içiyorum her akşam en az 45 dk yürüyorum ama durum aynı. ağrım olmuyo ama ayak bileklerim ve ayak üstüm şişiyor. her gece ayak altımda yastıkla uyuyorum sabaha geçiyor akşam yine aynı. tansiyonlarım normal şuan 9/6 falan. sende alet varsa bi tansiyon bak bakalım seninki nasıl?
Bende daha çocuk yok diyeceğim ama bir kocaya sahip olduğumdan lafımı geri alıyorum, hayırlısı her şeyin inşallah iyi geçer her şeyay sormaa çalışmak çok zor gerçekten ayaklarımın altı yanıyo uzatmak istiyorum uzatamıyorum popom yapışıyo resmen sandalyeye. gerçi yarım saatte bi çıkıp 5 dk yürüyorumda fayda etmiyo. ılık suyu denicem mutlaka.
evde de akşamları çok dinlenemiyorm eve git yemek hazırla mutfağı topla azcık çocukla oyna onu yıka yatır derken saat 9,30 oluyor. gün boyu oturuyorum diye bide yürüyüşe çıkıyorum 45 dk. sonra gelip direk duş alıp yatıyorum valla:)
iki çocuklu hayat şimdiden zormuş
4,5 o da daha küçük:) kreşe gidiyor işte abah 8,30 da bırakıp işe geliyorum. kreşden 4,30da alıp bankaya getiriyorum bankadan birlikte 6'da çıkıp eve geçiyoruz.Büyük kaç yaşında?
aminnn inşallah hepimiz için. benim koca genelde işte olduğu için gece gündüz tek yükü çamaşırlarını yıkıyorum işteBende daha çocuk yok diyeceğim ama bir kocaya sahip olduğumdan lafımı geri alıyorum, hayırlısı her şeyin inşallah iyi geçer her şey
kilo almakla ayak şişmesi bağlantılı mı bilmiyorum ben kilolu hamile kaldım ama gebelikte kilo almadım aksine verdim. çatlak için hiç yorum yapamıyorum hiç yaşamadım ama sıkmayın canınızı sporla falan muhakkak düzelir Allah büyük sağlık sorunu vermresin geçer benceÇalışan olduğum için hafta içi her gün ayaktayım
Benim de tansiyon 9 a 5 geldi. Yani ayak şişliği ve çatlaklar bayağı moralimi bozdu. Hamilelik başlangıcından beri 10 kiloya yakın almisimdir
Ben 10 günde bir doktordayımKızlar ayda bir kontrole dayanabiliyor musunuz? Ben şimdiye kadar hiç dayanamadım hep 2-3 haftada gittimşimdi 3,5 hafta olacak bir daha ki randevuma kadar daha 2 hafta var çok zorlanıyorum beklerken
içeriği kötü canım uzak durulması gereken marka.Kızlar siz çok araştırıyorsunuz ondan soruyorum. Unibaby markası nasıl? Deterjan yumuşatıcı ve şampuan. İçeriği hakkında bilginiz var mı
Aynı benrekor 3 hafta ama bir kere dayanabildim genelde 2 haftada bir gidiyorum. zararı yok ya ses dalgası ya .
Ay maşallah Bebişlere1.5 ay sonra kontrole gidecek olan ben
Gittikce gidesi geliyor insanin Kesinlikle. Ama simdi farkli sehirdeyim ve baska doktora gitmek istemiyorum. Allahtan artik hissediyorum kipir kipirlar, bir agrim da yok. Oyaliyorum kendimi. Normal doktorum perinatolog, zaten son kontrolde de Detayli gibi bakti 1 saat, hersey yolunda idi. Simdi gercek detayli zamanim geldi insallah o da guzel gececek
Hahaha yaaa ben yine iyiymişim, rekorum 2 hafta 5 günBen 10 günde bir doktordayımbugün yine gidiyorum
Bozmayın moralinizi, yeter ki bebis sağlıklı olsun, diğerleri halledilir zamanı gelinceÇalışan olduğum için hafta içi her gün ayaktayım
Benim de tansiyon 9 a 5 geldi. Yani ayak şişliği ve çatlaklar bayağı moralimi bozdu. Hamilelik başlangıcından beri 10 kiloya yakın almisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?