- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.621
Kendimi tek zannediyordum ama neredeyse hepimiz aynıymışız2-3 haftada 1 gittim simdiye kadar. Ilk defa bu sefer 1 ay sonra gotmis olacagim sabredebilirsem
2-3 haftada 1 gittim simdiye kadar. Ilk defa bu sefer 1 ay sonra gotmis olacagim sabredebilirsem
Yaa seninle transfer sayfasından da takipteyim, sen bayağı dayanıklısınBen hep ayda bir gidiyordum bu ay 5 haftayı buldu
Not alıyorum canımGaviskon duble al rennie kesmiyor artık miden yanınca bir yudum içmek iyi geliyor
Tabikiiii anında yazacağım
Şimdi baktım da bizim haftalara sık idrara çıkma başlar gene diyor sanırım baskı dönemleri gelmişYa benimde yoktu da başladı biraz şuan yarın bakalım nolur. Ama hafif çok aşırı bi ağrı değil. Kız durmuyo ki yarın görcem kesin bacakları aşağıda bunun çünkü tekme atmaya başladığı an tuvalette alıyorum soluğu bide baya var geldi sanıyorum ama hiç bişi yok. Sürekli yanlış alarm
Ben sürekli çıkıyordum idrar yolu enfeksiyonundan dolayı ilaç kullandım azaldı şimdi yine mi yaŞimdi baktım da bizim haftalara sık idrara çıkma başlar gene diyor sanırım baskı dönemleri gelmiş
kadin dogumdan alacagim ben sormustumKızlar randevu alicam da devletten şeker yüklemesi için kadin doğumdan mi randevu alıyoruz dahiliye den mi bilen var mı?
Bu idrar yolu enfeksiyonu benim de başımaBen sürekli çıkıyordum idrar yolu enfeksiyonundan dolayı ilaç kullandım azaldı şimdi yine mi yagece bir gözüm kapalı gidiyorum tuvalete
Hamilelikte genelde oluyor da takip Etmek önemli. İçimde dalgalanıyor bu bebiş yaBu idrar yolu enfeksiyonu benim de başıma
Bela oldu, hayatımda bi kere geçirmiştim gençken şimdi hamilelikte daha çok dikkat ettiğim halde
Aynen kadın doğumdan alınıyor hatta doktorum randevu bulamazsan da yine gel dedi kağıt verdiler 8.30 da hastane de olmam gerekiyormuşkadin dogumdan alacagim ben sormustum
Çıktım doktordan da gerçekten bacakları aşağıdaymış tam yerine tekme atıyormuşŞimdi baktım da bizim haftalara sık idrara çıkma başlar gene diyor sanırım baskı dönemleri gelmiş
Canım böyle yazıyor bende o yüzden %100 pamuk olduğunu düşünüp aldım
Geçmiş olsun inşallah yutma sorunu yoktur bebişlerimizdeDevlette randevu bulabilirsem 24. Haftada yaptircam inşallah şeker yüklemesini zaten o haftalarda yapmak gerekiyor sanirim
Yoo aslında tam tersine hamile kalmadan önce daha çok tatlı severdim. Hamilelikte tuzluya yöneldim. Bende anlamadım bir de çok hızlı kilo alıyorum o yüzden yükleme sart
Ben ayda bir gidiyorum evhamlı anne olmayım diye kendimi alıştırmak içinKızlar ayda bir kontrole dayanabiliyor musunuz? Ben şimdiye kadar hiç dayanamadım hep 2-3 haftada gittimşimdi 3,5 hafta olacak bir daha ki randevuma kadar daha 2 hafta var çok zorlanıyorum beklerken
Yani dahiliyeye mi git dedi doktorunuz orayı anlayamadım?ben devlet hastanesinde yaptırcam şeker yüklemesini , bugün doktorum 75mg olan sıvıdan yapsınlar testi dedi 2-3 hafta sonra dahiliye gidicem oradanda teste giricem
Doktorunuza mi sordunuz? Bir de ac karnına mi gitmek gerekiyor 50 mg yükleme için internette baktığımda ac tok fark etmez diyor eğer öyleyse tok gideyim çünkü ac karnına o şekerli şeyi içersem kesin kusarimkadin dogumdan alacagim ben sormustum
Şeker yüklemesi için değil mi canım? Ac tok fark ediyor mu sordun mu ?Aynen kadın doğumdan alınıyor hatta doktorum randevu bulamazsan da yine gel dedi kağıt verdiler 8.30 da hastane de olmam gerekiyormuş
Amin amin kuzum insallahGeçmiş olsun inşallah yutma sorunu yoktur bebişlerimizde
Evet şeker yüklemesi için aç gelinecek denildiYani dahiliyeye mi git dedi doktorunuz orayı anlayamadım?
Doktorunuza mi sordunuz? Bir de ac karnına mi gitmek gerekiyor 50 mg yükleme için internette baktığımda ac tok fark etmez diyor eğer öyleyse tok gideyim çünkü ac karnına o şekerli şeyi içersem kesin kusarim
Şeker yüklemesi için değil mi canım? Ac tok fark ediyor mu sordun mu ?
Amin amin kuzum insallah
MaşallahBen ayda bir gidiyorum evhamlı anne olmayım diye kendimi alıştırmak içinbebeğin hareketlerini hissediyorum her gün, hissetmediğim gün olursa hemen giderim ama
Sizde başlamadı mı bende hiç geçmedi o sık sık gitmeŞimdi baktım da bizim haftalara sık idrara çıkma başlar gene diyor sanırım baskı dönemleri gelmiş
Bende bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum ama günde bir kere ben burdayım diyorMaşallahinsan tam anlamıyla hissedince endişelenmez artık, ben 1 gün hissediyorsam bazen 1-2 gün hissetmiyorum gibi geliyor gerçi her an kontrol etmiyorum belki o yüzden diyorum bugün 19+4 deyim
Evet öyleymiş maalesefHamilelikte genelde oluyor da takip Etmek önemli. İçimde dalgalanıyor bu bebiş yatekme filan değil de dalga dalga hissediyorum şimdi çok değişik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?