2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Şimdi baktım da bizim haftalara sık idrara çıkma başlar gene diyor sanırım baskı dönemleri gelmiş

Şimdi baktım da bizim haftalara sık idrara çıkma başlar gene diyor sanırım baskı dönemleri gelmiş
Ben sürekli çıkıyordum idrar yolu enfeksiyonundan dolayı ilaç kullandım azaldı şimdi yine mi ya gece bir gözüm kapalı gidiyorum tuvalete

Ben sürekli çıkıyordum idrar yolu enfeksiyonundan dolayı ilaç kullandım azaldı şimdi yine mi ya gece bir gözüm kapalı gidiyorum tuvalete
Bu idrar yolu enfeksiyonu benim de başıma
Bela oldu, hayatımda bi kere geçirmiştim gençken şimdi hamilelikte daha çok dikkat ettiğim halde

Bu idrar yolu enfeksiyonu benim de başıma
Bela oldu, hayatımda bi kere geçirmiştim gençken şimdi hamilelikte daha çok dikkat ettiğim halde
Hamilelikte genelde oluyor da takip Etmek önemli. İçimde dalgalanıyor bu bebiş ya tekme filan değil de dalga dalga hissediyorum şimdi çok değişik ya

Geçmiş olsun inşallah yutma sorunu yoktur bebişlerimizde

Kızlar ayda bir kontrole dayanabiliyor musunuz? Ben şimdiye kadar hiç dayanamadım hep 2-3 haftada gittim şimdi 3,5 hafta olacak bir daha ki randevuma kadar daha 2 hafta var çok zorlanıyorum beklerken
Ben ayda bir gidiyorum evhamlı anne olmayım diye kendimi alıştırmak için bebeğin hareketlerini hissediyorum her gün, hissetmediğim gün olursa hemen giderim ama

ben devlet hastanesinde yaptırcam şeker yüklemesini , bugün doktorum 75mg olan sıvıdan yapsınlar testi dedi 2-3 hafta sonra dahiliye gidicem oradanda teste giricem
Yani dahiliyeye mi git dedi doktorunuz orayı anlayamadım?
kadin dogumdan alacagim ben sormustum
Doktorunuza mi sordunuz? Bir de ac karnına mi gitmek gerekiyor 50 mg yükleme için internette baktığımda ac tok fark etmez diyor eğer öyleyse tok gideyim çünkü ac karnına o şekerli şeyi içersem kesin kusarim
Aynen kadın doğumdan alınıyor hatta doktorum randevu bulamazsan da yine gel dedi kağıt verdiler 8.30 da hastane de olmam gerekiyormuş
Şeker yüklemesi için değil mi canım? Ac tok fark ediyor mu sordun mu ?
Geçmiş olsun inşallah yutma sorunu yoktur bebişlerimizde
Amin amin kuzum insallah

Evet şeker yüklemesi için aç gelinecek denildi

Ben ayda bir gidiyorum evhamlı anne olmayım diye kendimi alıştırmak için bebeğin hareketlerini hissediyorum her gün, hissetmediğim gün olursa hemen giderim ama
Maşallah insan tam anlamıyla hissedince endişelenmez artık, ben 1 gün hissediyorsam bazen 1-2 gün hissetmiyorum gibi geliyor gerçi her an kontrol etmiyorum belki o yüzden diyorum bugün 19+4 deyim

Sizde başlamadı mı bende hiç geçmedi o sık sık gitme
Hele son zamanlarda sanki idrar torbama vuruyor sıkıyor sıpa hem canım acıyor hem tuvalet hissi veriyor... Geçenlerde mfk da bir video izlemiştim tıpkı onun gibi.. Kadın demiş sanki tırnaklıyor içimi öyle acıyor, ultrasonda bebek rahim duvarını kazıyordu

Maşallah insan tam anlamıyla hissedince endişelenmez artık, ben 1 gün hissediyorsam bazen 1-2 gün hissetmiyorum gibi geliyor gerçi her an kontrol etmiyorum belki o yüzden diyorum bugün 19+4 deyim
Bende bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum ama günde bir kere ben burdayım diyor

Hamilelikte genelde oluyor da takip Etmek önemli. İçimde dalgalanıyor bu bebiş ya tekme filan değil de dalga dalga hissediyorum şimdi çok değişik ya
Evet öyleymiş maalesef ben de 10 günde bir test verdim azaldı bayağı herhalde artık atlatmisimdir, haftaya çarşamba yine baktircam
Evet ben de dalga dalga hissediyorum bazen de bişi vurup geciyo gibi oluyo ama göbeğime bakınca gözükmüyor henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…