- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.641
Aynen bende de gözükmüyor daEvet öyleymiş maalesefben de 10 günde bir test verdim azaldı bayağı herhalde artık atlatmisimdir, haftaya çarşamba yine baktircam
Evet ben de dalga dalga hissediyorum bazen de bişi vurup geciyo gibi oluyo ama göbeğime bakınca gözükmüyor henüz
21. Haftadan sonra kuvvetleniyor bebekler o zaman günün her anında hissedeceksin merak etme uyku saatleri olacak uyanacak hareketsiz olduğunda uyuyor diyeceksin anlayacaksınMaşallahinsan tam anlamıyla hissedince endişelenmez artık, ben 1 gün hissediyorsam bazen 1-2 gün hissetmiyorum gibi geliyor gerçi her an kontrol etmiyorum belki o yüzden diyorum bugün 19+4 deyim
Sağlıkla gelsinler, herşey yolunda olduktan sonra aslında endişelenmemek gerekiyorBende bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum ama günde bir kere ben burdayım diyor
21. Haftadan sonra kuvvetleniyor bebekler o zaman günün her anında hissedeceksin merak etme uyku saatleri olacak uyanacak hareketsiz olduğunda uyuyor diyeceksin anlayacaksın
Mesela benimki geceye dönerken uyanıyor gece bire kadar uyumuyor diyebilirim sonra uyuyor, sabaha karşı dört beş civarı uyanıyor hareketleniyor, sabahları da dokuzdan sonra... Gün içinde genelde uyuyor yandım ben
Benimkide aynen öyle sabah 7 de benimle uyanıyor. Ben işe gidene kadar uyuor. Kahvaltıdan sonra uyanıyor. Öğle yemeğine uyanıyor. İştahı açık belli21. Haftadan sonra kuvvetleniyor bebekler o zaman günün her anında hissedeceksin merak etme uyku saatleri olacak uyanacak hareketsiz olduğunda uyuyor diyeceksin anlayacaksın
Mesela benimki geceye dönerken uyanıyor gece bire kadar uyumuyor diyebilirim sonra uyuyor, sabaha karşı dört beş civarı uyanıyor hareketleniyor, sabahları da dokuzdan sonra... Gün içinde genelde uyuyor yandım ben
Bende normalde tiroitde var rutin testlerim ve tiroit takibim için develtte dahiliye doktorum kontollerimi yapıyor.Bugün 24 haftada şeker yükleme için hastaneye gideceğimi söyledim.Şeker Diyabet kontrolüne girdiği için doktoruna 75mg olarak test istediği söyle dedi.Ayrıca kadın doğum seni yönlendirsin demedi.Ben direkt dahiliye üzerinden yaptırcam girişlerimiYani dahiliyeye mi git dedi doktorunuz orayı anlayamadım?
Doktorunuza mi sordunuz? Bir de ac karnına mi gitmek gerekiyor 50 mg yükleme için internette baktığımda ac tok fark etmez diyor eğer öyleyse tok gideyim çünkü ac karnına o şekerli şeyi içersem kesin kusarim
Şeker yüklemesi için değil mi canım? Ac tok fark ediyor mu sordun mu ?
Amin amin kuzum insallah
İster istemez takip ediyorsun her oynama heyecan veriyorYaaa ne kadar tatlı, o kadar bilmen de ayrı güzelresmen takip ediyorsun… darısı yakında bizim gibi hafif hissedenlere insallah De Kağan Kocatepe’yi çok takip ediyorum, o da diyor ki, gece uyumayan bebek doğunca da aynı olacak diye bişi yok insallah öyle olur
Doktorum 12 den sonra her şeyi yasakladı sadece su içebilirsin dedi 9 da gideceğim yarım gün buradasın neredeyse dedi, bende diyorum neden o kadar uzun sürüyor şimdi anladımBende normalde tiroitde var rutin testlerim ve tiroit takibim için develtte dahiliye doktorum kontollerimi yapıyor.Bugün 24 haftada şeker yükleme için hastaneye gideceğimi söyledim.Şeker Diyabet kontrolüne girdiği için doktoruna 75mg olarak test istediği söyle dedi.Ayrıca kadın doğum seni yönlendirsin demedi.Ben direkt dahiliye üzerinden yaptırcam girişlerimi
Ben aç gitmemiz gerektiğini biliyorum.İlk içecek sonrası test alacaklar ilk değer yüksek çıkarsa 2.bir içecek daha verip sonrasında testi tekrarlıyorlar diye biliyorum ( İlk 50mg sonrasında 100mg içecek içmek gerekiyor testin gidişatına göre)
Bende aç halde nasıl o şekerli içeceği içerim kara kara düşünüyorum
Maşallaaaaaah maşallahBenimkide aynen öyle sabah 7 de benimle uyanıyor. Ben işe gidene kadar uyuor. Kahvaltıdan sonra uyanıyor. Öğle yemeğine uyanıyor. İştahı açık belli
En kötüsü ben gece 11-12 gibi yatağa yattığım anda oynamaya başlıyor. Uyumayacağı gibi uyutmayacak şimdiden belli
Tüm süreç heyecanlı, be kadar zor da olsaİster istemez takip ediyorsun her oynama heyecan veriyorinşallah öyle olur gerçi düzen doğuma kadar hep değişir biliyorum ama içimden Bi ses bana kök söktürecek diyor
Ben şeker yükelemsi günü iş yerinden full izin aldım.,Doktorum 12 den sonra her şeyi yasakladı sadece su içebilirsin dedi 9 da gideceğim yarım gün buradasın neredeyse dedi, bende diyorum neden o kadar uzun sürüyor şimdi anladım
Bebek yemek yediğimizi su içtiğimizi özelliklede şekerli çikolata tarzı gıda yediğimizi hemen hissediyor. Çikolata ve karbonhidrat içerikli ürünlerde aniden hareketlenmesi bir anda bolca gördüğü glikozlar onları hemen enerjiye çevirip değerlendiriyorlarMaşallaaaaaah maşallahiştah dedinde acıktım kıpır kıpır sanırım ye diyor bana
Dün gece dörtte karnım acıktı yemek istemedi canım sütle çokoprens yedim ardından bombardıman da yedim bir oynadı var yaevet yemek yediğimde uyuyor olsa da uyanıyor acıkınca da uyanıyor
Benim bi tane kaybim var. Yine aynisini yasarim korkumdan surekli gidesim geliyordu. Doktorun odasina girip kalp atisini dinleyene kadar da heyecandan korkudan oluyordum. Simdi hareketlerini hissedebiliyorum da rahatladim cok sukur artikKendimi tek zannediyordum ama neredeyse hepimiz aynıymışız
Öyle gerçekten şuan içimde artık doğsun heyecanı var ben hepinizden erken yaşadım sanki her evreyi, şuan sekiz aylık gibi de görüntüm var psikolojik olarakta son trimester de gibiyim diyorum artık doğTüm süreç heyecanlı, be kadar zor da olsa
Hahaha insallah söktürmez, hepimizin sakin bebişleri olsun insallah
Biliyorum biliyorum ekşi yediğimde tık olmuyor farkındayımBebek yemek yediğimizi su içtiğimizi özelliklede şekerli çikolata tarzı gıda yediğimizi hemen hissediyor. Çikolata ve karbonhidrat içerikli ürünlerde aniden hareketlenmesi bir anda bolca gördüğü glikozlar onları hemen enerjiye çevirip değerlendiriyorlar
MaşallahMaşallahinsan tam anlamıyla hissedince endişelenmez artık, ben 1 gün hissediyorsam bazen 1-2 gün hissetmiyorum gibi geliyor gerçi her an kontrol etmiyorum belki o yüzden diyorum bugün 19+4 deyim
İkiz için bana normal geldiKizlar dün kontrole gittim, bebislerim cok iyilermissizdede uykusuzluk oluyormu hic? Ben resmen sabahliyorum.
Birde gramlari 19+3 kiz 284gr ve erkek 296gr. Normalmi sizce?
Bebek büyüdükçe o akıntının olması normal hatta büyüdüğünü gösteriyor ama için rahat değilse doktoruna danisKızlar selam bende yoğun yumurta beyazı akıntı başladı sebebi ne olabilir ? Başına gelen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?