- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.661
Bebege kilo aldirici seyler ye canim bu hafta. Muz, kasar peyniri,yogurt, ceviz. Insallah yakalar haftasiniHanımlar bende yaklaşık 2 aydır kontrole gidemiyordum geçen gittim çok yoğun geçiyor yaz günlerim benim evi kv evi temizledik yolculuk misafirler kışa hazırlık hiç oturmuyoruz bebek 22+3 olmasj gerekirken 20 haftalık çıktı doktor uyumlu değil dedi sistemle o an kalabalıktık eve gelince dank etti haftaya tekrar çağırdı şimdi bu önemli bir sorun mu yada benim kendimi aşırı yormamdan dolayımı böyle oluyor vicdan azabı çekiyorum sanırım dikkat edemediğim için..
MaşallahBenim bi tane kaybim var. Yine aynisini yasarim korkumdan surekli gidesim geliyordu. Doktorun odasina girip kalp atisini dinleyene kadar da heyecandan korkudan oluyordum. Simdi hareketlerini hissedebiliyorum da rahatladim cok sukur artik
Benim enfeksiyondan oluyor, belki enfeksiyon vardır ? Ama beyaz akıntı genel olarak olabilirmişKızlar selam bende yoğun yumurta beyazı akıntı başladı sebebi ne olabilir ? Başına gelen var mı?
Çok iyi, maşallahKizlar dün kontrole gittim, bebislerim cok iyilermissizdede uykusuzluk oluyormu hic? Ben resmen sabahliyorum.
Birde gramlari 19+3 kiz 284gr ve erkek 296gr. Normalmi sizce?
Amiiin insallah. Hepimiz saglikla alalim kucagimiza. Dogumdan sonra da bebegimizle birlikte,saglikla hastaneden cikabilmek nasip olur insallahMaşallahsağlıkla gelsin
Aktif olsunlar ya, bizimleMaşallah20den sonra artıyor galiba hareketlilik. Benimki biraz aktif o yüzden hareket etmediği gün tedirgin olurum sanırım. Yeğenim mesela pek hareket etmezdi, hareketsiz gününde ablam telaş yapmazdı o yüzden.
Kaucuk olanlar benim de cok hosuma gidiyor. Ozellikle bibs in emzikleri cok guzel. Ama oglum kaucuk emzigi tutmamisti, o zaman chicco almistim, biraz koku vardi emzikte. Avent emziklerini rahatca tutmustu. Simdi hangisini alsam kararsizim ben deKızlar peki emzik olarak kauçuk mu yoksa silikon mu iyi? Kauçuk olan kaynatılmıyor galiba ama görüntüsü çok güzel
Bu hafta prensesler gibi takiliyorsun. Ayaklarini uzatip dinleniyorsun sadece. Kv ni de korkut doktor geride dedi, yatmam lazimmis diye. Beslenmene dikkat et. Toplar insallahHanımlar bende yaklaşık 2 aydır kontrole gidemiyordum geçen gittim çok yoğun geçiyor yaz günlerim benim evi kv evi temizledik yolculuk misafirler kışa hazırlık hiç oturmuyoruz bebek 22+3 olmasj gerekirken 20 haftalık çıktı doktor uyumlu değil dedi sistemle o an kalabalıktık eve gelince dank etti haftaya tekrar çağırdı şimdi bu önemli bir sorun mu yada benim kendimi aşırı yormamdan dolayımı böyle oluyor vicdan azabı çekiyorum sanırım dikkat edemediğim için..
Benim yeğenimde silikon olanları tuttu hep baya zorlandık emzik tutması için gerçi şuan bağımlı gibi emziğeKaucuk olanlar benim de cok hosuma gidiyor. Ozellikle bibs in emzikleri cok guzel. Ama oglum kaucuk emzigi tutmamisti, o zaman chicco almistim, biraz koku vardi emzikte. Avent emziklerini rahatca tutmustu. Simdi hangisini alsam kararsizim ben de
Beyaz normal de belki enfeksiyon vardırKızlar selam bende yoğun yumurta beyazı akıntı başladı sebebi ne olabilir ? Başına gelen var mı?
Bugun uyandigimda uyuyorlardi. Esim elini koydu daha uzanirken yatakta, yok dedim uyuyorlar. Sonra esim seslendi gobegime yaklasip kizlar ne yapiyorsunuz diye. Pit pit atmaya basladi birden. Agliyacaktik esimle. Bu hafta sesleri ayit etmeye basliyorlarmis okumustuk. Belki de sadece denk geldi ama yine de cok guzeldiAktif olsunlar ya, bizimle
İletişim de olsunlar ama tabi insan anlayınca sakin bebek olduğunu yine endişelenmez
Bana doktorum bebeğin 2 hafta ve daha fazla önde olduğu durumda şekerden 2 hafta ve daha az geri olduğunda gelişim geriliğinden supheleniriz ve yakın takip ederiz demişti canimHanımlar bende yaklaşık 2 aydır kontrole gidemiyordum geçen gittim çok yoğun geçiyor yaz günlerim benim evi kv evi temizledik yolculuk misafirler kışa hazırlık hiç oturmuyoruz bebek 22+3 olmasj gerekirken 20 haftalık çıktı doktor uyumlu değil dedi sistemle o an kalabalıktık eve gelince dank etti haftaya tekrar çağırdı şimdi bu önemli bir sorun mu yada benim kendimi aşırı yormamdan dolayımı böyle oluyor vicdan azabı çekiyorum sanırım dikkat edemediğim için..
Ben ilk avent vermeyi düşünüyorum eğer onu tutmazsa bibs in kauçuk emzigini alacağım ama bebeklerin kauçuk emzik tutma oranı daha düşükmus canımKızlar peki emzik olarak kauçuk mu yoksa silikon mu iyi? Kauçuk olan kaynatılmıyor galiba ama görüntüsü çok güzel
Hayırlı haberlerle gel inşallahAyrıntılı ultrasona geldım tatlı şeyler ye dedi doktor ara verdik beklıyorum bazı şeyleri göremedim dedi, mresmen mülakata girmiş gibiyim kalbim güm güm.
Sağol canım. Amin hepimiz için.Hayırlı haberlerle gel inşallah
Güzel haberlerin olsun canimAyrıntılı ultrasona geldım tatlı şeyler ye dedi doktor ara verdik beklıyorum bazı şeyleri göremedim dedi, mresmen mülakata girmiş gibiyim kalbim güm güm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?