2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Hanımlar bende yaklaşık 2 aydır kontrole gidemiyordum geçen gittim çok yoğun geçiyor yaz günlerim benim evi kv evi temizledik yolculuk misafirler kışa hazırlık hiç oturmuyoruz bebek 22+3 olmasj gerekirken 20 haftalık çıktı doktor uyumlu değil dedi sistemle o an kalabalıktık eve gelince dank etti haftaya tekrar çağırdı şimdi bu önemli bir sorun mu yada benim kendimi aşırı yormamdan dolayımı böyle oluyor vicdan azabı çekiyorum sanırım dikkat edemediğim için..

Bebege kilo aldirici seyler ye canim bu hafta. Muz, kasar peyniri,yogurt, ceviz. Insallah yakalar haftasini

Kızlar peki emzik olarak kauçuk mu yoksa silikon mu iyi? Kauçuk olan kaynatılmıyor galiba ama görüntüsü çok güzel

Maşallah 20den sonra artıyor galiba hareketlilik. Benimki biraz aktif o yüzden hareket etmediği gün tedirgin olurum sanırım. Yeğenim mesela pek hareket etmezdi, hareketsiz gününde ablam telaş yapmazdı o yüzden.
Aktif olsunlar ya, bizimle
İletişim de olsunlar ama tabi insan anlayınca sakin bebek olduğunu yine endişelenmez

Kızlar peki emzik olarak kauçuk mu yoksa silikon mu iyi? Kauçuk olan kaynatılmıyor galiba ama görüntüsü çok güzel
Kaucuk olanlar benim de cok hosuma gidiyor. Ozellikle bibs in emzikleri cok guzel. Ama oglum kaucuk emzigi tutmamisti, o zaman chicco almistim, biraz koku vardi emzikte. Avent emziklerini rahatca tutmustu. Simdi hangisini alsam kararsizim ben de

Bu hafta prensesler gibi takiliyorsun. Ayaklarini uzatip dinleniyorsun sadece. Kv ni de korkut doktor geride dedi, yatmam lazimmis diye. Beslenmene dikkat et. Toplar insallah

Kaucuk olanlar benim de cok hosuma gidiyor. Ozellikle bibs in emzikleri cok guzel. Ama oglum kaucuk emzigi tutmamisti, o zaman chicco almistim, biraz koku vardi emzikte. Avent emziklerini rahatca tutmustu. Simdi hangisini alsam kararsizim ben de
Benim yeğenimde silikon olanları tuttu hep baya zorlandık emzik tutması için gerçi şuan bağımlı gibi emziğe bide emzikler uygun fiyatlı da değil hadi bunu tutmadı başkasını deneyelim demek zor olur

Aktif olsunlar ya, bizimle
İletişim de olsunlar ama tabi insan anlayınca sakin bebek olduğunu yine endişelenmez
Bugun uyandigimda uyuyorlardi. Esim elini koydu daha uzanirken yatakta, yok dedim uyuyorlar. Sonra esim seslendi gobegime yaklasip kizlar ne yapiyorsunuz diye. Pit pit atmaya basladi birden. Agliyacaktik esimle. Bu hafta sesleri ayit etmeye basliyorlarmis okumustuk. Belki de sadece denk geldi ama yine de cok guzeldi

Bana doktorum bebeğin 2 hafta ve daha fazla önde olduğu durumda şekerden 2 hafta ve daha az geri olduğunda gelişim geriliğinden supheleniriz ve yakın takip ederiz demişti canim

Ben ilk avent vermeyi düşünüyorum eğer onu tutmazsa bibs in kauçuk emzigini alacağım ama bebeklerin kauçuk emzik tutma oranı daha düşükmus canım

kızlar doktorlar hiç tavsiye etmiyor emzik , siz ne olur ne olmaz diye mi alıyosunuz bir bildiğiniz mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…