- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.701
Ben dantelsiz olan kaplilardan aldımOfff yine 5 sayfa geçmiş birikmiş zalımlar ne konuştunuz?
L Lmntbrdgi e bebek mağazasından üç al iki ödeden üç tane kaplı emzirme sütyeni aldım.
Sen hangi modelleri aldın iki tane dantelli aldım inşallah dışardan dantel deseni belli olmaz. Ten rengi alıyordum geri bıraktımrenksiz şeyleri bir sevemiyorum
Müslin örtü aldım 79 liraydı 100*110 boyu.
Haber verdiğin için sağol.
Boyu ne kadarmis canimBende cıkolata yedım şu içtim 20dk dolandım ama yok olmadı. Yarın yorulucaz yine.
Agırlıgı 550gr mış. tombısmı olacak annesi minyon ve kilolu değilim. Ama kılo aldım ve artık hamılemisin diyenler oluyor
22. Haftadayım.
Tiroid sebebiyle ben de her ay dahiliye takipliyim, gebeliğin başından beri ilaç kullanıyorum. Çok şükür hep normal çıktı şimdiye kadar. Doktorlarım gebeliğin sonuna kadar ilaç kullanacağımı ve her ay muhakkak tahlil verip takip edileceğini, aksatmamam gerektiğini her gidişimde söylüyor. Bence siz de takibi bırakmayın, her ay tahlilinizi yaptırın. İçiniz rahat olur.Tamam canim teşekkür ederim.
Bende de hipotiroid var canım dahiliye takıpliyim Bende en son 1 hafta önce sağlık ocağında bakıldı rutin testlerde tiroid değerlerim normal cikti bir daha dahiliyeye gitmeme gerek var mı ki acaba?
Allah bağışlasın. Aslında mutfaktaki aşçı temizlikçi abla filan ertesi günün yemek hazırlığı vs yapıp orayı temizleyip çıkıyor. Çalışan aileler için 6 da filan alan oluyor.Görüşseniz belki çıkışta alırsınız. Bizde tam tersi oluyordu. Eşim sabah bırakıyordu giderken ben sabahçı olduğum için oğlum erken gitmiş oluyordu.4,5 o da daha küçük:) kreşe gidiyor işte abah 8,30 da bırakıp işe geliyorum. kreşden 4,30da alıp bankaya getiriyorum bankadan birlikte 6'da çıkıp eve geçiyoruz.
kreş 5'de kapandığı için mecbur alıp işe getiriyorum çünkü bizim çıkış saatimiz 6.
allahtan çok zor bir çocuk değil ılımlıdır yani bu sirkülasyona ayak uydurabiliyor.
Bende avent düşünüyorum.Ben ilk avent vermeyi düşünüyorum eğer onu tutmazsa bibs in kauçuk emzigini alacağım ama bebeklerin kauçuk emzik tutma oranı daha düşükmus canım
Ani bebek ölümü ne demek?Kar ve zarar olarak karşılaştırınca bana kullanmak daha mantıklı geliyor çünkü emzik ani bebek ölümü riskini düşürüyor ama tecrübeli anneler bendne iyi bilir
AhaBen dantelsiz olan kaplilardan aldımhayırlı olsun canım
Ben normal hayatımda da sevmiyorumAhaben risk alıyom anca ya bundan sonra sana sormadan çöp almıyım
Sadece göğüs ucunu belli eder mi diye baktım ikisi belli ediyorduBen normal hayatımda da sevmiyorumondan almadim
22+kacsin ben 21 +1 de sanirim 367 idi almistir anca yani kilosu. Aman saglikli olsunlar da ☺Bende cıkolata yedım şu içtim 20dk dolandım ama yok olmadı. Yarın yorulucaz yine.
Agırlıgı 550gr mış. tombısmı olacak annesi minyon ve kilolu değilim. Ama kılo aldım ve artık hamılemisin diyenler oluyor
22. Haftadayım.
Tiroit değerine her ay başı baktırTamam canim teşekkür ederim.
Bende de hipotiroid var canım dahiliye takıpliyim Bende en son 1 hafta önce sağlık ocağında bakıldı rutin testlerde tiroid değerlerim normal cikti bir daha dahiliyeye gitmeme gerek var mı ki acaba?
Ben son aya bıraktım o işleri ama benim durum biraz farklı kom dan alcam mecburi sebeplerdenAhaben risk alıyom anca ya bundan sonra sana sormadan çöp almıyım
Bebek hiçbir sebep yokken uykuda nefes dengesini ayarlayamiyir ve nefessiz kalıyor yastık, tül cibinlik battaniye yorgan beşik yani korumalığı falan da ani bebek ölümünü arttırdığı için desteklemiyorlar. Emzikle uykuya geçtiğinde burundan aldığı nefesi kontrolu verip tekrar kontrolu aldığı için çok büyük oranda düşürüyorAllah bağışlasın. Aslında mutfaktaki aşçı temizlikçi abla filan ertesi günün yemek hazırlığı vs yapıp orayı temizleyip çıkıyor. Çalışan aileler için 6 da filan alan oluyor.Görüşseniz belki çıkışta alırsınız. Bizde tam tersi oluyordu. Eşim sabah bırakıyordu giderken ben sabahçı olduğum için oğlum erken gitmiş oluyordu.
Bende avent düşünüyorum.
Ani bebek ölümü ne demek?
Yeğenim kesin emziğe alıştır rahat edersin benimki alışmadı çok pişmanım dedi.
Boyu kaçtı canım22+kacsin ben 21 +1 de sanirim 367 idi almistir anca yani kilosu. Aman saglikli olsunlar da ☺
ya ben de bu sabah sanki birden buyudu ama kilo aldim o kilo gobegi :/ ayin 15inde diyetisyene baslayacagim insKızlar göbüşleriniz ne alemde çıktı mı benim ki maşallah
Bence çıkmayan kalmamıştır ben önümü görememeye başladımKızlar göbüşleriniz ne alemde çıktı mı benim ki maşallah
Daha yeni 5 ay bitti 6 aylık olduk ama gören 7 aylık filan sanarBence çıkmayan kalmamıştır ben önümü görememeye başladım
Benim normalde troidim yok ama hamilelikte oluştu 25 mg kullanıyordum 1.85 seviyesindeydi en son kontrolde 2.35 olmuş neden diye sordum 50 mg kullanmali miyim dedim hayır dedi bebek büyüdükce troid Aralık değeri de büyür dediTiroit değerine her ay başı baktır
Benim geçen ay 1.3'e indi diye seviniyordum. 1-2 gün tatilde aksatım ilacı 3,5'a fırlamış hemen
Her ay düzenli dahiliye görünmemiz gerekiyor bizim Tiroit hastalığımız olduğu için
Rutin TİT ( TAM İDRAR TESTİ) + TSH + TAM KAN SAYIMI TESTLERİNİ VERMEMİZ GEREKİYOR
Tioit yeni bakıldıysa şuan tekrar dahiliyeye gerek yok ama doktor kontrolün yakınsa ve diğer testleini kısa zamanda yaptırmadıysan sadece diğer testler için gidebilirisin yada sağlık ocağında verirsin.
Amaaaan boşver keyfini çıkartmaya çalışalım bence. Sağlıklı olduktan sonrası önemli değil illa ki çıkacak. Bi kaç kişi bana da çok karnın çıkmış falan dedi. E çıkmasın mı canım bebek var içinde sanki hava doldurdukDaha yeni 5 ay bitti 6 aylık olduk ama gören 7 aylık filan sanarbol giysem bile belli oluyor artık
24. haftadan önce boy söylemiyor doktorlar tahmini hesaplama yapıyorlarmışBoyu kaçtı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?