2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Dimi. Zaman çok çabuk geçiyor ya bir de bakmışız ki dogmuslar burda ki ilk günler aklıma geliyor

Kızlar bugün çok soru sordum ama aklıma geldikçe soruyorum ablam bana reflü yatağı verecek titreşimli olanlardan. Reflü yatağı gece falan kullanmak için uygun mu yoksa sadece gündüz kullanıp gece kendi yatağına mı yatırılmalı?

Tam bilmiyorum ama bence gece de yaptırılabilir

Doğru
Benimde normalde tiroit yoktu gebelik ile oluştu
Önce 10 mg başlamıştım sonra 25 yaptılar ardından hafta içi 25 haftasonu 50 dediler
5 küsürdü 1'e yakın inice 25mg ile devam et dediler. Benim şimdi tekrar arttı ama ben birkaç gün kaçırdım ilacı benim hatam şimdilik 50 ile yüklenmeyelim 25 ile dengeleyelim dediler

Ya tam şuan alışveriş hazırlık zamanı kafam çok dolu 4ay kaldı valla her aya bi iş koydum plan yaptım zaman gerçekten çok hızlı
Ay ben daha büyük parçaları almadım yine ıvır zıvır aldım da. Takımları filan aldım onlardan az almam lazım ama büyük şeyler kaldı işte

Gündüz de kullanılıyor derin uyku moduna geçince

Ay ben daha büyük parçaları almadım yine ıvır zıvır aldım da. Takımları filan aldım onlardan az almam lazım ama büyük şeyler kaldı işte
Planlı olunca kolay oluyo. Ya benim herşey çok karıştı şuan aldıklarım almadıklarım hep karışık hiç benlik bi durumda değil. Odayı halletmem lazım ki göreyim ne var ne yok

En iyisi dizip bakmak not almak
Ya ben bi bişeler aldım artı bana çok fazla da bişeler geldi sağolsunlar karışıklık o yüzden. Kendi aldıklarımı az çok biliyorum ama gelenlerle birlikte o kadar çok fazla ki. Seneler sonra çocuk olunca maşallah herkes benden meraklı çıktı

İkinci ve üçüncü trimesterda değerin 3 altı olması yeterli canım bende 25 kullanıyorum 2 seviyelerinde

Gobek mi dedinizzz :) ben seviyorum göbüşümü. one dogru sivri gidiyor komik biraz. Arkadan belli degil ama egilip kalkmalar zorlasmaya basladi. Bazen unutuyorum bir bakiyorum bir sey bana engel oluyor. Aaa gobek
Aman ne güzel işte otururken kucağımda bişi var gibi oluyo arada banada iki hafta önce dik yürüme güncellemesi geldiydi

Anam seninki pek fena

Bana detaylı da doktor doğacağı kiloyu ve boyu tahmini söylemişti ben kendi doktoruma gidince de boyunu hep söylüyor

Gobek mi dedinizzz :) ben seviyorum göbüşümü. one dogru sivri gidiyor komik biraz. Arkadan belli degil ama egilip kalkmalar zorlasmaya basladi. Bazen unutuyorum bir bakiyorum bir sey bana engel oluyor. Aaa gobek
Maşallah ne güzel:) ben de bazen çocuğum nerde diye arıyorum hareket etmese kayboldu sanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…