- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.721
Amaaaan boşver keyfini çıkartmaya çalışalım bence. Sağlıklı olduktan sonrası önemli değil illa ki çıkacak. Bi kaç kişi bana da çok karnın çıkmış falan dedi. E çıkmasın mı canım bebek var içinde sanki hava doldurduk
Tam bilmiyorum ama bence gece de yaptırılabilirKızlar bugün çok soru sordum ama aklıma geldikçe soruyorumablam bana reflü yatağı verecek titreşimli olanlardan. Reflü yatağı gece falan kullanmak için uygun mu yoksa sadece gündüz kullanıp gece kendi yatağına mı yatırılmalı?
DoğruBenim normalde troidim yok ama hamilelikte oluştu 25 mg kullanıyordum 1.85 seviyesindeydi en son kontrolde 2.35 olmuş neden diye sordum 50 mg kullanmali miyim dedim hayır dedi bebek büyüdükce troid Aralık değeri de büyür dedi
Ya tam şuan alışveriş hazırlık zamanı kafam çok dolu 4ay kaldı valla her aya bi iş koydum plan yaptım zaman gerçekten çok hızlıDimi. Zaman çok çabuk geçiyor ya bir de bakmışız ki dogmuslar burda ki ilk günler aklıma geliyor
Ay ben daha büyük parçaları almadım yine ıvır zıvır aldım da. Takımları filan aldım onlardan az almam lazım ama büyük şeyler kaldı işteYa tam şuan alışveriş hazırlık zamanı kafam çok dolu 4ay kaldı valla her aya bi iş koydum plan yaptım zaman gerçekten çok hızlı
Gündüz de kullanılıyor derin uyku moduna geçinceKızlar bugün çok soru sordum ama aklıma geldikçe soruyorumablam bana reflü yatağı verecek titreşimli olanlardan. Reflü yatağı gece falan kullanmak için uygun mu yoksa sadece gündüz kullanıp gece kendi yatağına mı yatırılmalı?
Planlı olunca kolay oluyo. Ya benim herşey çok karıştı şuan aldıklarım almadıklarım hep karışık hiç benlik bi durumda değil. Odayı halletmem lazım ki göreyim ne var ne yokAy ben daha büyük parçaları almadım yine ıvır zıvır aldım da. Takımları filan aldım onlardan az almam lazım ama büyük şeyler kaldı işte
Planlı olunca kolay oluyo. Ya benim herşey çok karıştı şuan aldıklarım almadıklarım hep karışık hiç benlik bi durumda değil. Odayı halletmem lazım ki göreyim ne var ne yok
Ya ben bi bişeler aldım artı bana çok fazla da bişeler geldi sağolsunlar karışıklık o yüzden. Kendi aldıklarımı az çok biliyorum ama gelenlerle birlikte o kadar çok fazla ki. Seneler sonra çocuk olunca maşallah herkes benden meraklı çıktıEn iyisi dizip bakmak not almak
İkinci ve üçüncü trimesterda değerin 3 altı olması yeterli canım bende 25 kullanıyorum 2 seviyelerindeBenim normalde troidim yok ama hamilelikte oluştu 25 mg kullanıyordum 1.85 seviyesindeydi en son kontrolde 2.35 olmuş neden diye sordum 50 mg kullanmali miyim dedim hayır dedi bebek büyüdükce troid Aralık değeri de büyür dedi
Aman ne güzel işteGobek mi dedinizzz :) ben seviyorum göbüşümü. one dogru sivri gidiyor komik biraz. Arkadan belli degilama egilip kalkmalar zorlasmaya basladi. Bazen unutuyorum bir bakiyorum bir sey bana engel oluyor. Aaa gobek
Ay bu benim göbüşüm resmenGobek mi dedinizzz :) ben seviyorum göbüşümü. one dogru sivri gidiyor komik biraz. Arkadan belli degilama egilip kalkmalar zorlasmaya basladi. Bazen unutuyorum bir bakiyorum bir sey bana engel oluyor. Aaa gobek
Anam seninki pek fenaSizde başlamadı mı bende hiç geçmedi o sık sık gitme
Hele son zamanlarda sanki idrar torbama vuruyor sıkıyor sıpa hem canım acıyor hem tuvalet hissi veriyor... Geçenlerde mfk da bir video izlemiştim tıpkı onun gibi.. Kadın demiş sanki tırnaklıyor içimi öyle acıyor, ultrasonda bebek rahim duvarını kazıyordu
İkisi hangisi kız?Sadece göğüs ucunu belli eder mi diye baktım ikisi belli ediyordu
Bana detaylı da doktor doğacağı kiloyu ve boyu tahmini söylemişti24. haftadan önce boy söylemiyor doktorlar tahmini hesaplama yapıyorlarmış
Ultrason değerindeki FL x 7 yapınca yaklaşık boyu bulunuyormuş.Ama yakın tahmin için 24'den sonrasını söylüyorlar
Ben 20.Haftamdayım Ağırlık 365gram çıktı Boyu benim şimdilik hesabıma göre 23cm çıktı. ( Ortalama bu haftalarda 22-25 arası olabiliyormuş)
İki tanesinin kapı çok inceydiİkisi hangisi kız?
Kapsızlar belli eder diye kaplı aldım zaten
Dışarda rahat giymek için.
Maşallah ne güzel:) ben de bazen çocuğum nerde diye arıyorum hareket etmese kayboldu sanıcamGobek mi dedinizzz :) ben seviyorum göbüşümü. one dogru sivri gidiyor komik biraz. Arkadan belli degilama egilip kalkmalar zorlasmaya basladi. Bazen unutuyorum bir bakiyorum bir sey bana engel oluyor. Aaa gobek
Ayak bastı bereketi diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?