2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ay çok minnoş şeyler var yaa

Eklentiler

• IMG_2814.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_2813.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_2812.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar ayda bir kontrole dayanabiliyor musunuz? Ben şimdiye kadar hiç dayanamadım hep 2-3 haftada gittim şimdi 3,5 hafta olacak bir daha ki randevuma kadar daha 2 hafta var çok zorlanıyorum beklerken
:) ben de 19 haftaya kadar max 10günde bir gidiyordum, bebiş hareketlenmeye başlayınca içimde hissettiğim için 3 haftaya çıktı :)

Ya bende gebelikten önce de el ayak yanması vardı. Şimdi de ayaklarım yanıyor o kadar katlanılmaz ki sinir yapıyor gece yatarken 10 dk da bir kalkıp ayaklarımı yıkıyordum . Artık kova yaptım içine buz koydum yatağımın yanında sıcakladıkça ayağımı sokuyorum

Cidden çok tatlılar dolapta da yapan yerler var bir tane beğendim 65 TL dedi teki için
Ben Eminöne gidip kendim alıp yapmayı düşünüyorum yaa hem daha uyguna gelir. Zaten en fazla 30 tane falan yeterli hastane için fazla bile Ordu gelmez diye düşünüyorum. Bide bunları beğendim yaa kız için olanları daha tatlı bunları hazır alırım ama

Eklentiler

• IMG_2816.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 63
Ay ben de bunu çok beğendim , hastaneye kimseyi çağırmayı düşünmüyorum ama yaptırasım geldi ne minnoş şeymiş

Kizlar ihtiyac oldugunda hastanede vermiyorlar mi mama? Oglumda vermislerdi hazirlayip getirmislerdi hep
Özel hastanede doğum yapmıştım getirmişti hemşireler sorun olmamıştı yanımız da olmayışı. Devlet hastanesinde de mama mevcut çünkü yeni doğan üniteleri var sonuçta.

Ay ben de bunu çok beğendim , hastaneye kimseyi çağırmayı düşünmüyorum ama yaptırasım geldi ne minnoş şeymiş
Ya ben desemde demesemde gelirler, gelmelerine de pek sorun yapmıyorum açıkçası herkes benden çok hevesli. Ama doğum anında bende kimseyi almaıcam yanıma eşimden başka. Bizimkilerde kapı önünde bekleme huyu var onu asla istemiyorum da bakalım kime ne kadar engel olacam ayy Allah korusun kesin kv ve annem dibimde bitmek ister Allah yardımcım olsun

Kızlar göbüşleriniz ne alemde çıktı mı benim ki maşallah
Göğsümün altında basketbol topu var gibi
Ben son aya bıraktım o işleri ama benim durum biraz farklı kom dan alcam mecburi sebeplerden
Durum niye farklı göğüslerin 100 den daha mı büyük
Allah evlatlarımızı korusun canım emzik alışırlar inşallah
Bence çıkmayan kalmamıştır ben önümü görememeye başladım
Eskiden göbeğimden aşağısını görürdüm şimdi göremiyorum
İki tanesinin kapı çok inceydi
Sen mağazadan mı alıyordun bende seni her şeyi internetten alıyon sanıyorum.
Annendesin gerçi orda bebek mağazasından çoktur. Yaşın kaç balım? Sendeki enerjiye

S Seray94 göbeğine ne sürüyorsun?
Kızlar benim karnım çok gergin büyüdükçe böyle gerilecek mi?
Daha da gerilecek bazen acıyacak gerginlikten malesef... Benim çoktan başladı..
Göbüşüme Lierac aldım jel dışında bide serumunu aldım oda görünüm azaltma için günde iki kere serum Bi kere jel sürüyorum her yerime

Doktorum aç gel dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…