- 15 Nisan 2023
- 474
- 694
- 33
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.761
Juno almadım ama muadili olan babyjem tummyi aldım. Muadili ve f/p ürünü. Kullananlar da memnun. Max 6 ay kullanacağı bir yatağa o kadar para vermek istemedim açıkçasıKızlar merhaba yatak juno kullanan, almayı düşünen var mı ? Ne kadar süre kullanılır tavsiye ediyor musunuz
Valla evde Hindistan cevizi yağı var yenebilir olandan ondan sürdüm az önce.Evet ya benim de öyle hatta kaşınıyor kaşımamaya çalışıyorum bebek yağı sürüyorum ben
Akışkanlik edinmek lazım günde en az 1 kere sürmek gerek ben daha o kadar alışkanlik edinemedim ya. Hindistan Cevizi yağı da iyi geliyor sadece tüylenme yapıyor diye duydumValla evde Hindistan cevizi yağı var yenebilir olandan ondan sürdüm az önce.
Benim kalçamın üstü çatlamış tek taraf artık hamilelikte mı oldu önceden kalma mı bilmiyorum o kadar dikkatli oturup aynada kendimi incelemiyorum az önce farkettim.
85d olunca kullanacak olduğum şeyler belli maalesefGöğsümün altında basketbol topu var gibi
Durum niye farklı göğüslerin 100 den daha mı büyük
Allah evlatlarımızı korusun canım emzik alışırlar inşallah
Eskiden göbeğimden aşağısını görürdüm şimdi göremiyorum
Sen mağazadan mı alıyordun bende seni her şeyi internetten alıyon sanıyorum.
Annendesin gerçi orda bebek mağazasından çoktur. Yaşın kaç balım? Sendeki enerjiye
Oda bizim ki gibi sırtını mı döndü kalbi için çok uğraştık bizde valla neyse ki gösterdi sonunda.Tam bitmedi kalbi göremedi pozisyondan dolayı. Yarın erken gel dediler ama gidebilirmiyim bilmiyorum. Bir sıkıntı yok gibi dedi.. Göremedik yani mesai bitmiş.
Ya benim de cup boyum farkli standart B cuplari kucuk geliyor. 75 c giyiyordum simdi 75 d iyi geliyor. Ama emzirme sudyenlerinde cup size calisan var mi biliyir musunuz? Yine gidip m&s fln bayilacagim bu gidisleBen son aya bıraktım o işleri ama benim durum biraz farklı kom dan alcam mecburi sebeplerden
Kız hiç bişi anlamadım ya benYa benim de cup boyum farkli standart B cuplari kucuk geliyor. 75 c giyiyordum simdi 75 d iyi geliyor. Ama emzirme sudyenlerinde cup size calisan var mi biliyir musunuz? Yine gidip m&s fln bayilacagim bu gidisle
Benim göbeğim vardı zaten gerginlik falan yok gayet salaş
Yeğenim de az önce söyledi direk bırakıyorum o zaman bir de kıl ile tüy ile uğraşamam.Akışkanlik edinmek lazım günde en az 1 kere sürmek gerek ben daha o kadar alışkanlik edinemedim ya. Hindistan Cevizi yağı da iyi geliyor sadece tüylenme yapıyor diye duydum
İyi küçük kibarmış benim 90b şimdi giremiyorum 100 aldım emzirmeleri bakayım nasıl olacak85d olunca kullanacak olduğum şeyler belli maalesef. Biraz pahalı ama yapacak bişi yok. En azından kumaşları falan güzel antibakteriyel kumaştan yapmışlar beğendim tek iyi tarafı o
Artık çıkmaması mümkün değil ya çocuklar yarım kilo nerdeyseGöbeğim çıktı diyenler oldukça mutlu oluyorum yalnızlığım azalıyorkızlar benim iki buçuk aylıktan beri var o göbek
şuan 8 aylığım aslında saklıyorum herkesten
Canım yaa 85d küçük ve kibar dedin Allah razı olsunYeğenim de az önce söyledi direk bırakıyorum o zaman bir de kıl ile tüy ile uğraşamam.
İyi küçük kibarmış benim 90b şimdi giremiyorum 100 aldım emzirmeleri bakayım nasıl olacak
Artık çıkmaması mümkün değil ya çocuklar yarım kilo nerdeysebenim de bu sefer çok çıktı sanki aslında fazla kilo da almadım kilodan bağımsız tamamen büyümesi
Kız benim sezeryandan galiba dikiş üstü top gibi karnımBenim göbeğim vardı zaten gerginlik falan yok gayet salaş
Çok iyi ya daima havuz keyfiYa bende gebelikten önce de el ayak yanması vardı. Şimdi de ayaklarım yanıyor o kadar katlanılmaz ki sinir yapıyor gece yatarken 10 dk da bir kalkıp ayaklarımı yıkıyordum . Artık kova yaptım içine buz koydum yatağımın yanında sıcakladıkça ayağımı sokuyorum
B c d cup farkı çok bilmiyorumCanım yaa 85d küçük ve kibar dedin Allah razı olsunkendileri pek öyle değil ama olsun iyi geldi bu
Annemdeyken köyden indim şehre gibi oluyorGöğsümün altında basketbol topu var gibi
Durum niye farklı göğüslerin 100 den daha mı büyük
Allah evlatlarımızı korusun canım emzik alışırlar inşallah
Eskiden göbeğimden aşağısını görürdüm şimdi göremiyorum
Sen mağazadan mı alıyordun bende seni her şeyi internetten alıyon sanıyorum.
Annendesin gerçi orda bebek mağazasından çoktur. Yaşın kaç balım? Sendeki enerjiye
Badem yağı tüylenme yapıyor hindistan cevizi değilYeğenim de az önce söyledi direk bırakıyorum o zaman bir de kıl ile tüy ile uğraşamam.
İyi küçük kibarmış benim 90b şimdi giremiyorum 100 aldım emzirmeleri bakayım nasıl olacak
Artık çıkmaması mümkün değil ya çocuklar yarım kilo nerdeysebenim de bu sefer çok çıktı sanki aslında fazla kilo da almadım kilodan bağımsız tamamen büyümesi
C daha büyük d daha daha büyük anca kom idare ediyor böyle şeyleriB c d cup farkı çok bilmiyorumben kendimi bildim bileli b giydiğim için şaşkito nun mesajından anladığım c d daha mı büyük göğüs oluyor
Benim bildiğim ikisi de yapıyorBadem yağı tüylenme yapıyor hindistan cevizi değilM maviiikelebekkk
Yaaa sudemcim anladın mı şimdi beni kilodan bağımsız deyip duruyorum
Öpte başına koy göbeğini maşallahBuda benim 21 haftalık halim geçen hafta çekilmiştim ama bu hafta daha belli eder oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?