2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar merhaba yatak juno kullanan, almayı düşünen var mı ? Ne kadar süre kullanılır tavsiye ediyor musunuz
Juno almadım ama muadili olan babyjem tummyi aldım. Muadili ve f/p ürünü. Kullananlar da memnun. Max 6 ay kullanacağı bir yatağa o kadar para vermek istemedim açıkçası

Evet ya benim de öyle hatta kaşınıyor kaşımamaya çalışıyorum bebek yağı sürüyorum ben
Valla evde Hindistan cevizi yağı var yenebilir olandan ondan sürdüm az önce.
Benim kalçamın üstü çatlamış tek taraf artık hamilelikte mı oldu önceden kalma mı bilmiyorum o kadar dikkatli oturup aynada kendimi incelemiyorum az önce farkettim.

Akışkanlik edinmek lazım günde en az 1 kere sürmek gerek ben daha o kadar alışkanlik edinemedim ya. Hindistan Cevizi yağı da iyi geliyor sadece tüylenme yapıyor diye duydum

85d olunca kullanacak olduğum şeyler belli maalesef. Biraz pahalı ama yapacak bişi yok. En azından kumaşları falan güzel antibakteriyel kumaştan yapmışlar beğendim tek iyi tarafı o

Tam bitmedi kalbi göremedi pozisyondan dolayı. Yarın erken gel dediler ama gidebilirmiyim bilmiyorum. Bir sıkıntı yok gibi dedi.. Göremedik yani mesai bitmiş.
Oda bizim ki gibi sırtını mı döndü kalbi için çok uğraştık bizde valla neyse ki gösterdi sonunda.

Göbeğim çıktı diyenler oldukça mutlu oluyorum yalnızlığım azalıyor kızlar benim iki buçuk aylıktan beri var o göbek
şuan 8 aylığım aslında saklıyorum herkesten

Ben son aya bıraktım o işleri ama benim durum biraz farklı kom dan alcam mecburi sebeplerden
Ya benim de cup boyum farkli standart B cuplari kucuk geliyor. 75 c giyiyordum simdi 75 d iyi geliyor. Ama emzirme sudyenlerinde cup size calisan var mi biliyir musunuz? Yine gidip m&s fln bayilacagim bu gidisle

Ya benim de cup boyum farkli standart B cuplari kucuk geliyor. 75 c giyiyordum simdi 75 d iyi geliyor. Ama emzirme sudyenlerinde cup size calisan var mi biliyir musunuz? Yine gidip m&s fln bayilacagim bu gidisle
Kız hiç bişi anlamadım ya ben

Akışkanlik edinmek lazım günde en az 1 kere sürmek gerek ben daha o kadar alışkanlik edinemedim ya. Hindistan Cevizi yağı da iyi geliyor sadece tüylenme yapıyor diye duydum
Yeğenim de az önce söyledi direk bırakıyorum o zaman bir de kıl ile tüy ile uğraşamam.
85d olunca kullanacak olduğum şeyler belli maalesef. Biraz pahalı ama yapacak bişi yok. En azından kumaşları falan güzel antibakteriyel kumaştan yapmışlar beğendim tek iyi tarafı o
İyi küçük kibarmış benim 90b şimdi giremiyorum 100 aldım emzirmeleri bakayım nasıl olacak
Göbeğim çıktı diyenler oldukça mutlu oluyorum yalnızlığım azalıyor kızlar benim iki buçuk aylıktan beri var o göbek
şuan 8 aylığım aslında saklıyorum herkesten
Artık çıkmaması mümkün değil ya çocuklar yarım kilo nerdeyse benim de bu sefer çok çıktı sanki aslında fazla kilo da almadım kilodan bağımsız tamamen büyümesi

Canım yaa 85d küçük ve kibar dedin Allah razı olsun kendileri pek öyle değil ama olsun iyi geldi bu

Çok iyi ya daima havuz keyfi

Canım yaa 85d küçük ve kibar dedin Allah razı olsun kendileri pek öyle değil ama olsun iyi geldi bu
B c d cup farkı çok bilmiyorum ben kendimi bildim bileli b giydiğim için şaşkito nun mesajından anladığım c d daha mı büyük göğüs oluyor

Annemdeyken köyden indim şehre gibi oluyor 27 yaşındayım canim

Badem yağı tüylenme yapıyor hindistan cevizi değil M maviiikelebekkk
Yaaa sudemcim anladın mı şimdi beni kilodan bağımsız deyip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…